bizde kardeşimi dün uğurladık izni bitti yavrumun.. ablası kurban olsun yaa.. martda teskere alacak Allahın izniyle inşallah..annemle kardeşimi bekliyorum bir yandan evi topluyorum bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdi kurutmada benim akşamları sancım oluyor birde felaket aşağıya vuruyor heralde ben gece sancılanacağım :))))))) sen sezeryana karar vermişsin hayırlısı olsun canım
bizim aralık bebekleri çok farklılar galiba doktorlarda akıl sır erdiremiyor, erken doğurcaksın dedikleri hala bekliyor, diğerleri çoktan doğuyor filan..kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun bakalımmerhabalar kızlar.geçen hafta bugün dr olcak şhıs doğumun çok yakın her an başlayabilir dedi nst sonucuna bakarak..sizede söylenebilir kızlar bunları önemsemeyin..sadece psikolojimi bozdu benim başka bi değişiklik yok:))).her ağrıda işte başladı diyee bi sevinç arkasına bi bakmışım ya sabah olmuş ya akşam ben hala doğurmadım:))))
bizim aralık bebekleri çok farklılar galiba doktorlarda akıl sır erdiremiyor, erken doğurcaksın dedikleri hala bekliyor, diğerleri çoktan doğuyor filan..kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun bakalım
bizim aralık bebekleri çok farklılar galiba doktorlarda akıl sır erdiremiyor, erken doğurcaksın dedikleri hala bekliyor, diğerleri çoktan doğuyor filan..kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun bakalım
öyle tabi geç olsunda güç olmasın inşallah.hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.keşke normal doğumda tam günlerini bilme imkanımız olsaydı..böyle stres olmazdık her ağrıda..neyse sağlıcakla gelsin kuzular..ben oğlumu okula götürücem bide o problem var doğumdan sonra nasıl yapıcam bilemiyorum komşu ellerinde büyüyecek kızımakannehir
merhaba arkadaşım,dery.a merhaba bnde ocak annesi topiğindenim ama erekn doğacak bebişim o yüzden aralık annesi oluyorum allah nasip ederse bişey sormak istyorum bnde cumartesi sancılanıp gittm nst sancı çıktı ve doktor 10 güne olur dedi hatta idrar yolu için antibiyotik be magbezyum tablet ilaç verdi bunları kullan hiç iş yapma 10 gün yat geçiktrelim doğumu dedi sende şimdi inanmyın deyince tereddütte kaldım ben doktorlar oyalıyor olabilirmi peki? ben normal doğuma göremi plan yapmalıyım senin yazını okuduktan sonra aklım karıştı
di mi yaa.. ne günlerdi..Dogru diyosun Arzu bana erken dogum riskin var küvez bakalim demislerdi hic unutmuyorum o stresimi .
aa öyle mi canım, zor olacak senin için.. ama bir hal çaresi bulunur elbet, komşulardan aynı okulda okuyan çocğu olan filan yada anne kayınvalide gibi birileri yokmu canım ya
dery.a merhaba bnde ocak annesi topiğindenim ama erekn doğacak bebişim o yüzden aralık annesi oluyorum allah nasip ederse bişey sormak istyorum bnde cumartesi sancılanıp gittm nst sancı çıktı ve doktor 10 güne olur dedi hatta idrar yolu için antibiyotik be magbezyum tablet ilaç verdi bunları kullan hiç iş yapma 10 gün yat geçiktrelim doğumu dedi sende şimdi inanmyın deyince tereddütte kaldım ben doktorlar oyalıyor olabilirmi peki? ben normal doğuma göremi plan yapmalıyım senin yazını okuduktan sonra aklım karıştı
merhaba arkadaşım,
doktorlar seni neden oyalamak istesin bunu anlayamadım pek.. sancın ne zaman gelirse doğumunu yaparsın allah da yardım eder..
doktor niye seni oyalamaya çalışsın bence gereksiz yere endişeleniyorsun
arzu annede var kayınvalidede şükür.ama hangi bir gün geleceklerki bana hadi bir ay de sonrası??herkesin bi düzeni var bide istemem her dk başımda birini.samimi bir komşum var okul zaten iki apt. yanımızda günde 10 dk bırakıcam kuzumu yapacak bişeyim yok..
feyza geçen hafta bugün gitmiştim dr nstde sancım çıktı dr doğum başlıyacak dedi ve ben her kasılmada işte başlıyo diye heyecan yaptım.hergün doğuma gidecek gibi hazır bekliyorum aman orası pis omasın yok ütüm kalmasın ay dur şurayıda süpürüyüm deli olcam.kasılmalar devam edince acile gittim cumartesi gecesi ve bana acildeki dr kasılmalarının olması çok normal dedi..ama belki senin durumun benden farklıdır bilemiyorum sen yinede dinle doktorunu..yüzdük yüzdük kuyuruğun geldik bişeycik olmasın bebeklerimize..hadi ben kaçtım okula gidicez snr grşz
o daracık kotlar belden oturtma gömlek ve elbiseler minicik elbiseler giyemeyeceksiniz kötükedihüso lülülülülülü -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol: ya neguzel iste eski kiyafetlerini napican bu sayede gardrobunu degistirirsin ben kocisime dedim dogumdan sonra kiyafetlerim olsada olmasada yenisini alicam dedim kizindan sira gelirse bana dedimmmkötükedihüso
canım benim Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. bak hem zaten 38. haftan doluyor bebiş olmuştur artık.. benim doktorum öyle dedi geçen hafta kontroldeydim.. artık bu haftadan itibaren yaşama adapte olabilecek tam bir bebek oldular dedi.. yani doğarsa problem olmaz dedi.. gelişimi de iyiyse alsın doktorun tansiyon tehlikeli dedğin gibi.. benimki de sanırım önümüzdeki hafta perşembe alınacak.. Endişelenme bebişin büyümüştür annesii..slm kızlar zorgünler geciriyorum bikaçgündr...tansiyon yüksekliği var ve 16-9 seyrediyo doktor preeklamsi olabilir tahlillerini yapalım olmazsa bebeişi alırız dedi.çok korktum ama tahliller ii çıktı ve persembeye kafar beklicez..persembe aç gel belki sezeryana alırız bebğin durumuna göre dedi.çok korkuyorum ya...şu tansiyon illeti geldi buldu beni.biyandan erken alsın zaten persembe 38 oluyo diyom biyandanda annesinin karnında nekadar kalsa okadar ii kuzum için diyom bana dua edin arkadaslar kimsem yok benim buralarda yaaaaaaaaaaaa
bir de bana sor geçen perşembe çatı muayenesinden sonra hemen yatırıyordu normal doğum için yatmadım sancım artınca gelirim diye ama neredeyse bir hafta olacak hala tık yok benim kızımdan.iyi ki de yatmamışım yoksa boşyere stres yapacaktım...merhabalar kızlar.geçen hafta bugün dr olcak şhıs doğumun çok yakın her an başlayabilir dedi nst sonucuna bakarak..sizede söylenebilir kızlar bunları önemsemeyin..sadece psikolojimi bozdu benim başka bi değişiklik yok:))).her ağrıda işte başladı diyee bi sevinç arkasına bi bakmışım ya sabah olmuş ya akşam ben hala doğurmadım:))))
canım benim Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. bak hem zaten 38. haftan doluyor bebiş olmuştur artık.. benim doktorum öyle dedi geçen hafta kontroldeydim.. artık bu haftadan itibaren yaşama adapte olabilecek tam bir bebek oldular dedi.. yani doğarsa problem olmaz dedi.. gelişimi de iyiyse alsın doktorun tansiyon tehlikeli dedğin gibi.. benimki de sanırım önümüzdeki hafta perşembe alınacak.. Endişelenme bebişin büyümüştür annesii..