2009 Aralık Anneleri

Gribim iyi cok burun tikanikligim kaldi .sukur kisa surede Allah yardim etti atlattim . Benim normalde antibiyotikle 1 hafta surer. Sinuslerim dolu oldugundan burnum akmadigi icin kolay atlatamam . İlla antibiyotik tedavisi gerektiriyor . Ayni anda da goz nezlesi olurum mutlaka. Surunum kisaca. Ama bu sefer ilacsiz 2 gun surdu. Cidden Allah yardim etti acidi bana resmen. alkisalkisalkis

günaydın burcuuuuuuu
geçmiş olsun gerçekten Allah yardım etti çok şükür atlattık..
bu tıkanıklık için napsak onu bilmiyorum işte.. bende aynı durumdayım..
birde ben sezeryan filan olursam sorun olur heralde.. o tıkanıklık yüzünden horlamaya başladım uyurken..:kedi:
eşimle kardeşimde güya şaka olsun espri olsun gülelim diye beni videoya çekmişler, ben tabi izler izlemez bir ağlarsın..
zaten moralim bozuk.. :sinifsinif: adım atmakta filan zaten güçlük çekiyorum.. yatmakta kalkmakta, giyinmekte hep birine ihtiyacım var.. bunlarında yaptığı iş mi şimdi diye moralim bozuldu.. onlarda tabi şaşırdı birden, ama çabuk anladılar eşekliklerini.. gülüştük..
hamilelik çok zor..

hamile bayana bu yapilirmi ayol :mymeka:

Valla bende horluyorum .Videoya gerek yok ben bazen kendim rahatsiz uyaniyorum . Ne yapalim gecici bunlar.

gunaydin arzu yeni geldim hurmayla sut iciyom söylemesi ayik yine aciktimdacokacimcoook
yine mi kaydirigubbakcemile3
ya bu iştahlara artık bir gem vurmak gerek..
eşim artık benim için endişelenmeye başladı gerçekten çok yiyorum.. şaşırıyor çocuk..
böyle giderse eski halime nah dönerim.. iştahıma hakim olmaya çalışacağım midemi küstürmem gerek..

gunaydın kızlar
asıdan geldıgımızden bu saate kadar yaklaşık 20 saattır mına kucagımda
yerıne yatırınca aglıyor gece 2 gıbı bende aglamaya basladım artık belım tutmuyor şuan
ve mına hala kucagımda

Valla bende horluyorum .Videoya gerek yok ben bazen kendim rahatsiz uyaniyorum . Ne yapalim gecici bunlar.
inşaalllaaaaaaahhhhhh!!! inşallah geçer tüm bunlar..
kabus gibi geliyo bazen.. özellikle sabahları çok huysuz oluyorum bu rahatsızlıklardan ötürü:sinifsinif:

öyle bır dönersınkı arzu dun karar verdım bu uykusuzlukla insan kesın kılo verır
ki bu ası ateste yapmadan bu kadar huysuzlandı mına
2.ay 5lı karma asısı varmış 2 bacak 1 koldan sanırım ve ates yapıyormuş şimdiden kara kara duşunmeye basladım

Gunaydin Pelin.
Anne olmak ne zor yahu.Asidan huysuzlandi herhalde.

inşaalllaaaaaaahhhhhh!!! inşallah geçer tüm bunlar..
kabus gibi geliyo bazen.. özellikle sabahları çok huysuz oluyorum bu rahatsızlıklardan ötürü:sinifsinif:

Zaten bu uykusuzluklar , kosturma kiloyu verdirir insana.

gece 3te yattim yatana kadar tikindim bi uyumusum bi uyumusum acliktan olmusum uyandim hemen dolabin onune aldim biseyler oturdum saate baktim 4 kaydirigubbakcemile3acliktan olmusum sonra biseyler atistirip tekrar yattiydim simdi uyandim yine acimm bende suana kadar 14 kilo aldim son iki haftada iki katina cikmasaydimmkaydirigubbakcemile3

ay canım benim ya.. uykusuzluktan mahvoldun..
pelin çok mu acıyor bu aşı, ateş filan mı yapıyor yoksa ondan mı oluyor..
ay yavrum kıyamam ben onaaa misimmm benim.. kokluyor onu teyzesi..

Gunaydin Pelin.
Anne olmak ne zor yahu.Asidan huysuzlandi herhalde.

ewt burcu ya gectım benım uykusuzlugu bel agrısını
kıyamıyorsun el kadar çocuk uyuyamıyor huzursuz
ayy daha ne gunlerını konuşacagız Allahın izniyle
daha dişler çıkacak alışmak lazım sanırım

dilek senin kilon mükemmel vallahi.. maaşalllah diyim...
kız ben 22 kilo aldım bu 10 güne kadar 30 olmaz inşallah..mafoldumben

gunaydin pelinn ya asi deme icim ciz ediyo gecen hafta kolumdan kan alinirken igne damardan cikti hemsire farketmedi derimin altinda kan cekmeye calisti oda mosmor yapti cok feci agriyo bide yavrularimizin damarlarini bulmak icin deliyolar sinir oluyom ondlaraaa:mymeka:

masallah dıyeyım dılek az aldın bu kadar yemege ben 30 kılo alırdım
ay canım benim ya.. uykusuzluktan mahvoldun..
pelin çok mu acıyor bu aşı, ateş filan mı yapıyor yoksa ondan mı oluyor..
ay yavrum kıyamam ben onaaa misimmm benim.. kokluyor onu teyzesi..
yok arzu baktım hep ates yapmadı bu ılk ası yapmaz demişlerdı zaten
eşim diyor ası bır mıkrop sonucta vucuda mıkrop gırdı ılk defa ona tepkı verıyor

ay annelik çok zor sanırsam..
hem çok güzel, hem kutsal.. hemde çok zooorrr:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…