- 4 Eylül 2007
- 3.430
- 4
- 43
kızlar eşim bugün bütün gün bilgisayarda işleri vardı ben kullanamadım:sinifsinif:
şimdi accık müsade etti bana.. dedim bir iki kelime bişeyler yazayım bu ara uzun süre görünmeyeni doğurdu sanıyoruz endişeleniyoruz dedim..kaydirigubbakcemile3
ne var ne yok..
ben bu arada sezeryana kesin karar verdim bu hafta içi bir gün kontrolüm var yine gittiğimde tarihi belirleriz herhalde duruma göre... ama geçen gün dediğine göre 17 si gibi alırız karar verirsen demişti..
kararımı kesinleştirdim..
bernacım beni çok iyi anlıyorsun sen gel buraya öpecemŞeniz
öznur canım ben geldim sen gitmişin (( ancak girebildim.. özledim yavuu sizi bugün..
pelin canım ya senide ösledim..
burcu hayatım sen napıyon?? grip ne alemde???
benim sesim filan daha doğrusu üst solunum yollarım tıkalı gibi, az önce bol ballı limonlu sıcak su içtim o da midemi fena haşladı.. sürekli acı su geliyor ağzıma:sinifsinif:
midem çok kötü ya.. ne yesem cayır cayır yanıyor..
bu arada gece lavaboya kalkmıştım, bir ağrı girdi ki sormayın gitsin.. adet sancısı gibi.. öldürdü beni beş dakika filan sonrasını hatırlamıyorum çok uykum vardı ağrıyla ilgilenemedimkaydirigubbakcemile3 geçmiş demekki uyuyabildiğime göre..
birde birşey soracağım, ben bacaklarımı bükemiyorum, kütük gibiler şiş değil ama kilo resmen..
sizde de oluyor mu yoksa benim aldığım ve almaya da devam ettiğim 22 kşlodan mı kaynaklanıyor acaba??
Gribim iyi cok burun tikanikligim kaldi .sukur kisa surede Allah yardim etti atlattim . Benim normalde antibiyotikle 1 hafta surer. Sinuslerim dolu oldugundan burnum akmadigi icin kolay atlatamam . İlla antibiyotik tedavisi gerektiriyor . Ayni anda da goz nezlesi olurum mutlaka. Surunum kisaca. Ama bu sefer ilacsiz 2 gun surdu. Cidden Allah yardim etti acidi bana resmen. alkisalkisalkis