2009 Aralık Anneleri

ben 36.haftadayım az kaldı ondan mı acaba sürekli değil aama dokununca ağrıdığını hissediyorum

selam kızlar benim de bugün göğsümden resemn süt geliyo az da değil baya ne demeke bu ya doğum mu yaklaştı acaba öyle bişeyler duymuştum ama aslı var mı bilmiyorum

günaydın kızlar
24 kasım sabahı saat 09:04 te oğlumu kucağıma aldım darısı sizlerin başına
rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın

dilek canım naber? nasıl gidiyor ev taşıma olayı, yormuyosun kendini dimilmaz:
bebiş iyimi..

canim valla nasil gitsin felaket yoruldum bi is yapmadim guya ama yinede bacaklarimin kemikleri felaket agriyoo.bebisim biraz sanki ac kaldi telastanda simdi iyi heralde yerlestim sayilir. siz naptiniz bebisler olmus masalllah

kızlar slm.. sizleri okumasam kendimde bi acayiplik olduğunu düşünücem. 2 haftadır evdeyim erken doğum riskinden dolayı gittiğim yerler belli hastane dışında annelere evde olmak sıkıcı ama bebem için olduğunu düşününce birazcık rahatlıyorum ama ben ki evde oturcam hiç benlik değildi:)) durduk yere eşim gelince özellikle nazım ona geçiyor sanırım oturup ağlıyorum durduk yere noldu diye soruo dicek bişi de bulamıyorum hormonlar işte diyorum:)) herşey batar oldu son günler daha yavaş geçiyormuş cidden allah hepimizi sağlıkla kurtarsın..

günaydınnn... bugün pek tenha buralar... biz de kızımla geç kalkıyoruz artık. doktor teyzesi suyu azaldığı için bol sıvı tüketip yat dedi... biz de tembellik yapıyoruz... geçmişi okudum da... herkes duygusallıktan ve eşlerin umursamazlığından şikayetçi... ben zaten çok kolay ağlardım şimdi olur olmaz herşeye ağlar oldum... hayırlısıyla atlatsak şu hassas günleri de alsak artık bebişlerimizi kucağımıza...

kızlar merhabaaaa
nabersiniz bakalım? kısa özet alayım kim doğurdu kim doğurmak üzere???
biz oğluşumla iyiyiz 17-24 aralık arası bir yerde doğum bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…