2009 Aralık Anneleri

bende geçenler de bebek arabasını gereksiz görmesine acelesi mi ar demesine üzülmüştüm.. ama düşününce alsak da olurdu, sonra alsakda olurdu.. o an ona hak verememiştim, ama burda sizler le de konuşup dertleşince aslında gerçekten acelesi olmadığına inandım..

hatta ilk başlarda, bebek çantası görmüştüm tchıbo da alalm dedim fiyatta uygundu, ne yani bu olmadan olmuyo mu poşete konamaz mı demesin mi? ağlaya ağlaya o mağazadan çıktığım dün gibi gözümün önünde..

bende geçenler de bebek arabasını gereksiz görmesine acelesi mi ar demesine üzülmüştüm.. ama düşününce alsak da olurdu, sonra alsakda olurdu.. o an ona hak verememiştim, ama burda sizler le de konuşup dertleşince aslında gerçekten acelesi olmadığına inandım..

hatta ilk başlarda, bebek çantası görmüştüm tchıbo da alalm dedim fiyatta uygundu, ne yani bu olmadan olmuyo mu poşete konamaz mı demesin mi? ağlaya ağlaya o mağazadan çıktığım dün gibi gözümün önünde..

benimkide cnım aynı arabanın acalesimi varmış o 28 yaşında araba sahibi olmuş şartmıymış hemen araba alınsın tamam hemen şart değilde sonra bebek olunca ne zaman çıkıp alcaz nasıl dolaşcaz demi ama benimki nedese beğenirsin o gider alırmış ben tarif etcekmişim o alcakmış sanki yemek tarifi istiyoo böyle düşününce çok sinir oluyom çok

ben yanlışlıkla şampuan yerine duş jeli almışım bebeğe eşime şampuan al demekden bir haller oldum bayramdan hemen sonra sezeryan olucam adam daha alınır diyor hepsi aynı

evet kızlar haklısınız kızlar bizim kadar ayrıntılı düşünmüyolar çünkü herşeyi biz düşünüp yaptığımız için onlara fırsat kalmıyo bu durumda onların işine geliyo çok rahatlar çok ben bide koç burcuyum dediğim istediğim şeyin hemen olmasını isterim ertelemem yani bitsin isterim ama eşim tam tersi ertelerde erteler mesela 3 aydan fazla olmuştur fotoğraf makinasını bi arkadaşına verdi bende son zamanda da olsa fotoğraf çekilmek istiyorum hatıra kalsın çocuk çıkıp gelcek hala makina ortada yok her akşam hatırlatıyorum artık utanmaya başladım söyleye söyleye ama dinleyen kim iyice daralmaya başladım artık herşey çok ağır geliyo bağırmak çağırmak ağlamak istiyom offffff
Ben de koçum ve çok aceleciyimbazen bastırıyorum ama plan yapınca olmayınca sinir oluyorum..Ben de ağlamak istiyorum ama kendimi çok tuttum ya ağlayınca karnım kasılıyo bunu farketmiştim.:KK43:
bu dönemler gerçekden çok hassaslaştım ama iyi bir rahatlama yolu buldum sizde deneyin .......çal dötüne gitsin
Ay ben onu yapamıyorum işte..

Bebek arabasını ben demiştim hatta bizde sonra alırız diye.aama başka şeylerde o deyince sinir oluyorum.Hatırlıyorum canım anlatmıştın o olayınızı:teselli:

Ayy hepimizin derdi varmış yaamafoldumben
Oğlum çıldırdı aşırı hareketli korkuttu beni valla

nehircim aynı demekki bütün koçlar ertelemeyi birtiürlü kabul edemiyorum hemen olsun bitsin bende geçende bişey oldu ağlamaya başldım ama baya bi ağladım kendimi tutamadım benimkide bebeğe bişey olsun ben sana o zaman sorARIM dedi ama ağlamaktan karnım top gibi oldu sertleştide sertleşti sonra sakinleşmeye çalıştım ama biraz zor oldu çok hassaslaştık çok herşey ağır geliyo artık dayancak gücüm kalmadı

Aynı canım ağlamak kötü oluyor içten geldiği için nefesim hızlanıyor karnımı kasa kasa ağlıyorum o yüzden tutuyorum ne zamandır kendimi şöyle rahat rahat ağlayamıyoruz bile

Bu arada dün göğüs ucuma bakarken hafif bir süt geldi aklım çıktı.erken doğuma neden olurmuş ya Allah korusunn:KK43:

bende bazen sıkıyorum bendede var sıvı geçende sağlık ocağında ebe sıktı göğsümü süt oluşumu var dedi bu da beni çok rahatlattı inşallah bol sütümüz olur

benim oğlan deneme yanılma yöntemi ile buldu sanırım doğru kapıyı şimdi eli yada kolu çıkacak bir yerlerimden

ınş. canım ama oynama fazla göğüsle oynamak erken doğuma neden olabiliyormuş ben bi meraktan yaptım bi daha yapmam.
Selam Seraycım nasılsın bebek nasıl yoksun ne zamandır? Bebeğin fotolarını ekle de bakalım:)Ama ben yatıyorum şimdi tipim kaydı.
ıyi geceler arkadaşlar

nehircim kızdan fırsat kalmıyor ki gireyim uzun uzun kalayım,şimdi uyuyorda bi bakayım dedim..
bebeğim iyi şükür atlattık zor günleri...
bak o göğüslerden süt gelmesi olayı doğru,erken doğum oluyo:)

kızlar benim gögüslerimde bir şey yok ilk aylarda biraz şişti şimdi oda kayboldu hiç hamile gögüsü gibi değil

bebek yordu herhalde..............bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

çok teşekkürler...yok yorgunluğundan değilde o anlarda çok güzeldi:)karnımdayken ayrı bi güzeldi şimdi uyuyorken ayrı bi güzel...,
rabbim sağlıkla bi avazda sizi de kurtarsın benim erken olduğu için hiç hayalimdeki gibi olmadı ama önemli olan onun sağlığı...allah hepimizin yavruların a sağlık versin:)

kızlar göğüslerinizde ağrı olmaya başladımı benim bir haftadır ara ara çok ağrıyo neden acaba sizdede ağrı varmı

X