2009 Aralık Anneleri

arzuuu naberrr?
yarın sezeryana giriyorum kızlar hepinizin dualarını bekliyorum...
sağlıkla bebeğime kavuşurum inşallahhhh.
bahar canım benim, Allah sağlıkla gidip, sağlıkla dünyaya getirmek, sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.. kolaycacık oluversin inşallah.. Allah yanınızda olsun.. herşey düzene girince iyi haberlerini de alırız inşallah..
yarın kollarında olacak mucizen Allahın izniyle.. güzel bir uyku çek, tabi heyecandan uyuyabilirsen.. umarım uyursun, yarına dinç olman gerek, kızın seni uykusuzluktan çökmüş gözlerle görmesin demi..

ay ne güzel ya.. darısı da geri kalanların ve herkeslerin başına inşallah.. Allah yardımcın olsun canım benim..

kızlar bend e ocak annesi olucam inşaallah. göbüş topiğiniz nerde.
selam canım Allah bir avazda kurtarsın, Allah analı babalı büyütsün inşallah..
biz ayrı bir göbüş topiği açmadık, herşeyi herşeyi bu topikte paylaştık.. yavrularımızın cicilerinden tut, odalarına kadar.. göbüşlere kadar.. herşeyi burda paylaştık.. doğumlar tamamen gerçekleşince de sanırım bebişlerimiz için belki bir topik açarız..

hayırdır sakin ol nezaretde doğurma istersen
Ayy güldürdün bu halde beni.
:1shok:noldu canım ya.. dur bakalım anlat bi
Ya kaçgündür işte sıkıntıları var tamam katlandım bekledim bugün yine tüm gün onu görecem diye bekliyorum,işten zaten geç geliyor yemek yiyip uyuyor hep sıkıntısı var ayağı ağrıyomuş,ne desem erteliyo sonra yaparız diye, bilmem ne hangimiz hamile anlamadım benmafoldumben Sinirim bozuldu söylendim yine de yattı uyudu yine hemen ben olsam uyuyamazdım o sözlerin üzerine:gitme:

kız hemen o sözlerin üzerine uyusunki hazmetsin ...........inan canım eşlerin bir çoğu senin anlattığın gibi benimkide dahil

kız hemen o sözlerin üzerine uyusunki hazmetsin ...........inan canım eşlerin bir çoğu senin anlattığın gibi benimkide dahil

:gitme: Üff ya bizim en ilgi beklediğimiz zamanlar ama bunlar.Bir de uyuyamasın diye ses yaptım yine de uyudu yaaaaaaaaakannehir

yaaaa bu erkeklerin hepsiaynımı neden hepsi <ynı şekilde davranıyo sanki biz değilde onlar hamile bizde birkaç gün önce konuştuk yarın için corners alışveriş merkezinde bebekler için malzeme satan biyer açılmış gideriz dedi bende 36 haftanın içindeyim belki gidemeyiz bidaha diye az önce nedese beyenirsiniz ne oldu nereye gitcez yarın dedi o kadar rahat yani resmen gerildim bebişim bile kasıldı yani yuh dedim çok kızdım ama bişeyde diyemedim tamam gitmeyelim dedim sen bana ısrar edip gidelim alalım diceğin yerde ben sana yalvarıyom dedim kızdığımı anlayınca alttan aldı tamam gidelim dedi ama biran çok kızdım moralim bozuldu:CüvCüv:

:gitme: Üff ya bizim en ilgi beklediğimiz zamanlar ama bunlar.Bir de uyuyamasın diye ses yaptım yine de uyudu yaaaaaaaaakannehir

İşte şimdi de oğlum dövüyo benimafoldumben
bu aralr hepimiz iyice hassaslaştık, ilgi bekliyoruz bende aynı sen gibiyim, ufacık bir kaşını kaldırsa alınıyorum..
iş konusunda sıkıntısı varmış bak canım ondandır..
git sarıl yanına kıvrılıver.. herşeyi unutursun baakopuyorumnanaktan

Sanırım aynılar:sinifsinif: Biz biryere gidecez bir şey yapacaz diye günlerce o anı bekliyoruz onlarsa dediklerini bile unutuyolar.Ben herşey hemen olsun istiyorum o ise erteliyo da erteliyo.Ankarada toyikiye git de şunu al dedim tamam dedi bugün dedim ne zaman gideyim vakit mi var,ne alacam hey allam yaa

evet oluyor öyle, onnlar bizim kadar ayrıntılı düşünemiyolar..
çok da hassaslaştık.. onlar bize biz de onlara anllayışlı davranarak aşıcaz bu günleri..
sıkmayın canınızı.. şimdi size diyorum iki dakka sonra ben bişeye alınabilirm,
bu dönemler böyle oluyor sanırım.. duygusallaştım bende çoook.. hassaslığım 2 yse 10 oldu resmen.. umarım geçer..

Şuan hiç sarılasım yok valla.O gelsin bana sarılsın evet çok hassasım ağlamak geliyor içimden ne zamandır ağlamadım bile oğluma zararı olacak diye kasıyorum kendimi bian patlıcam ama ne zamanmafoldumben

:teselli: evet evet bu da yaşandı bizde oluyor işte.. bizim gibi düşünemiyolar.. biz burda nette araştırıp gerek se birbirimizden görüp herşeyi öğreniyoruz onlar sa bunları ayrıntı hatta gereksiz ayrıntı gibi görüylar..

Evet gerçekten,tamam deyip geçiştiriyolar sanırım bizi:sinifsinif:Burda vardı toyiki burdan alacaktık kapandı sonra alırız diye diyeŞimdi de ankaraya gidince al diyorum ama bakalım fırsatı olmazmış belki

evet kızlar haklısınız kızlar bizim kadar ayrıntılı düşünmüyolar çünkü herşeyi biz düşünüp yaptığımız için onlara fırsat kalmıyo bu durumda onların işine geliyo çok rahatlar çok ben bide koç burcuyum dediğim istediğim şeyin hemen olmasını isterim ertelemem yani bitsin isterim ama eşim tam tersi ertelerde erteler mesela 3 aydan fazla olmuştur fotoğraf makinasını bi arkadaşına verdi bende son zamanda da olsa fotoğraf çekilmek istiyorum hatıra kalsın çocuk çıkıp gelcek hala makina ortada yok her akşam hatırlatıyorum artık utanmaya başladım söyleye söyleye ama dinleyen kim iyice daralmaya başladım artık herşey çok ağır geliyo bağırmak çağırmak ağlamak istiyom offffff

bu dönemler gerçekden çok hassaslaştım ama iyi bir rahatlama yolu buldum sizde deneyin .......çal dötüne gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…