kızlar merhabaaaa
nabersiniz bakalım? kısa özet alayım kim doğurdu kim doğurmak üzere???
biz oğluşumla iyiyiz 17-24 aralık arası bir yerde doğum bekleniyor
ya kızlar o kadar yazdım tam yollayacakken mause azizliiine uğradım sayfa kapandı offfff
hemen yazayım...
Aryam ve ben çok iyiyiz Rabbime bin şükür. 9:02'de 3.240 kg. dünyaya geldi.
sütüm var fakat daha emme refleksi geliştiremedik.
bi de saat 7ye kadar dikişlerim sızladı meğer banttan dolayı imiş.. boşa acı çekmişim o kadar.
herşey yolunda. arayan soranlardan Allah razı olsun. kiminizle görüşemedim kusura bakmayın. daha az önce geçti sızılarım.
hepinizii çook öpüyorum
Rabbim evlatlarınızla sağlıkla kavuşmayı nasi etsin..
kızlar harka bişe yaaa!! ellerini 6 gibi gördüm kendime gelmeye başlayınca. nasıl ağlıyorum... süper bişey yaa.. Pelin diodu ya insan bu kadar hayran olur doğurduğuna diye.. ayyyynen öyle!
mucuukkkkkkkk
mrb bilge biz kızımla iyiyiz kendi adımıza:)
kızım uyuyo bende vakit değerlendiriyrm hazır kız uyuyrken:)
sana da hayırlı doğumlar cnm:)bi avazda:1hug:
kızlar merhabaaaa
nabersiniz bakalım? kısa özet alayım kim doğurdu kim doğurmak üzere???
biz oğluşumla iyiyiz 17-24 aralık arası bir yerde doğum bekleniyor
selam canim benimde bugun sen aklima geldin arzuya soracaktim bilge napiyo diye sen girmisin sat tarihimiz ayni bakalim hangimizin once olacakkkkaydirigubbakcemile5
canım ben de hep sizleri düşünüyorum çoğunluk bugünlerde doğuracak artık biz ikimiz yutkunucaz görünen o ki :bbo:
canım gözün aydın... rabbim sağlıkla büyütsün...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısı basımıza...
cnm çok güzel ya allah analı babalı büyütmek nasip etsin sanada acil şifalar versin gözlerin aydın tekrardan öpüldünüz...
maşallah Arya bebişe Sen de çok iyi görünüyosun Bernacım :1hug: maşallah.
Resimleriniz de çok çirkin bu arada:dilcikar:
nazar değmesin bu tatlı şeye :teytey:
bütün öğretmen anneciklerin de öğretmenler gününü kutluyorum... turkbayragi alkisalkisalkis
Kızlar Bernayı görünce moralim düzeldi...
ama bugün çok ağladım. kontrole gitmiştim dr.a 2 defa nst ye girdim birinde bebek kalp atışları düşüktü 2. sinde benim sancılarım çıktı. ultrasona girdim. plesanta kireçlenmeye başlamış, bebek ters duruyodu zaten kordon boynuna 2 kere dolanmış, suyu azalmış...yok yok!!
bir hafta daha geçmiş olsaydı bugün alalım derdim dedi dr. bayrama gelebilir dedi.sancıların olursa veya hareket hissetmezsen hemen gel dedi. Allahtan bayramda icapçıymış. ama daha bebişim çok küçük.2300 gr. canım çok sıkkın bugün... boşvermeye çalışıyorum bebişim hissetmesin diye. beklicez bakalım bi aksilik olmaz inş.
Berna gozun aydin canim. saglikla mutlulukla buyusun insallah.
selam kızlar bende aralık annesı olacaktım sözde ama yarın doguma gıdıyorum hıc bı sorun da yok sadece bebek ters bayram uzerıde dr bulmak bızım ıcın zor
doktorda uygun gordu 3.500 ude buldu kılosu artık yarın bulusma gunu
benım ıcın dua edın
ıyılesınce yıne gelırım ınsallah herkesı optumm
maşallah o ne ballı bişey öyleeeee alkisalkisalkis
ben onu yeriiiiiiim zemuszemus
allahım sizi ona onu size bağışlasın çok tatlı annesiiii
çooook geçmiş olsun sanada canım a.s.
berna allah analı babalı büyütsün arkadaşım. çok güzel görünüyosunuz. darısı bize. sunways dualarımız seninle hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.
berNA canım gözün aydın.. çok güzel haberler bunlar..arya da çok tatlı maaşallah gördüm face'den
Canım benim gördüm fotolarınızı harika bir bebeğin var maşallah çok tatlıı
Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inş.Kurtuldun bak aldın kızını kucağına ne mutlu sana:teytey: Emmeye de başlar canım inş.Telin olsaydı arayacaktım seni bugün ama arayamadım..Öğretmenler günün de kutlu olsun en güzel hediyeni de aldın zaten bugün.
Ben de hayran oldum kızına:lepi: İnsan hevesleniyor ya böyle sizleri görünce:asigim: Darısı başımıza ne diyim:1hug:Görüşürüz canıma.s.
kıslarrr merhabaaa bi bakayım dedım bernacım dogum yapmıs cok sevındım cok mutlu oldum sırayla geliyor artık gunler ha..allahım hepinizi saglıkla sıhhatle bı avazda dogutsun ınsallahh....
Merhabalar arkadaşlar.
Önce bir geçmişi okuyayım demiştim ama baktım uzun, merak edenlerde var hemen haberleri vereyim dedim. Öncelikle iyi dileklerde bulunan, dua eden bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.
Çoook şükür biz oğluşumla evimizdeyiz şu an itibarıyla.
Her şey cok güzel ve yolunda gitti. Çok iyiyiz.
Kısaca anlatmaya çalışayım neler yaşadık.
Ameliyat günü biraz heycan vardı. Spinali yapacak anestezi uzmanı biraz gerdi beni.
Profesörmüş kendisi böyle emir vermeye falan alışmış aynı şeyi bana da yapmaya kalkınca kızdım bende zaten gerginim siz de böyle yapap beni daha çok germeyin dedim. Neyse sonra düzeldi.
Ameliyat başladı. Biraz rahatsız edici bir his acı yok ama çekiştirmeler var. Doktorumla sohbet ederken
şimdi sesini duyacaksın dedi ve bir dakika sonra bizim oğlan ciyaklamaya başlamıştı. Hemen masaya alıp temizlediler. Hani doktorum programında vardı ya sezeryan aynı öyle sarıp sarmalayıp getirdiler ve sustu minnoşum öpüştük koklaştık götürdüler.
Ondan sonra da benim işim bitti. Odaya çıktık. Giydirip hazırlamışlar yavruşumu.
Hemen de emzirdim.
Çok şükür hiç problem yaratmadı. Vantuz gibi yapıştı vallaha.
Sonrasında da öyle dayanılmayacak b ir ağrım sızım olmadı.
Şu anda çok daha iyiym. Evimizdeyiz çok şükür.
Allah en güzel en kolay şekilde sizlere de nasip eylesin kucağınıza almayı. Dediğim gibi henüz geçmişi okuyamadım.
Berna Seçil nasıl başka doğum yapan var mı bilemiyorum.
Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
Resimlerini albüme koyacağım becerebilirsem.
hic deme ya hem korkuyorum hemde sabirsizlaniyorum biran önce kucagima alsam diye hayirli zamanda gelsin bebislerimiz burda bide onceden su tarihte gel ameliyat demiyolar son ana kadar normali deniyolarmis olmassa veya ters durum olursa ameliyata aliyolarmis suana kadar oyle kucukte olsa sancim olmadi heralde daha cok beklerizzz:hulya::hulya:
Anaaam kimler var burdaasositososito Özledim sizlerii.Nasılsınız bakalım?Bilgecim Bernacım?Berna Arya nasıl,Bilge Umut nasıl?Bneim oğluş iyi anneyi dövmeye devam.Bu arada tombik doğacakmış büyük iht.Ondan sezeryan olacam ben de.Normal olsa 4buçuk gibi olur dedi dr.,sezeryanda 4gibi olacak.9 aralık yada bir hafta sonra 16sında olacak ameliyat.haftaya falan kesinleşir.EE sizlerden ne habr?Eşim Ankaraya gidiyor bugün ben annemlerr gidecem.bayramın 2.günü dönecek eşim.İşte böölee
Ebruuuuuyavrum benim haberim yoktu şimdi okudum kavuşmuşsun bebişine Allah sağlık versin ikinize de...
epiduralden de aman ha korkmayın.. bantı değiştirdiler bende de ne sızı kaldı ne bişi.. çok şükür hareeketlendim. bu arada size bi sır vereyim gerçi yazıp yazıp duruyordum ama.. ben 27 kilo aldım87 idim en son evden çıkmadan. şu an 79 um haberiniz olsun sevinin diye yazıyorum! göbeğim süz yattığımda dümdüz ama ayaktayken alt tarafta hafif bi şişlik var. kiloları dert etmeyin yani. isim de vermeyeceğim ama kalorili şeyler de atıştırıyorum süt yaprsın diye... bebişim uyanduı şimdi kaçıyorum. hepinizi öptüm yavrularım... sonra devam ederim...
canım saol ayın 5 inde doğurdum ben:)baştan biraz problemli idik ama şükür iyiyiz şimdi...allah ım hepimizin yavrularına sağlık versin:)sen de mi doğurdun??? nasıl aralık grubuyuz yahu kaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyüytelim hepimimz canım sağolasınnn
Anaaam kimler var burdaasositososito Özledim sizlerii.Nasılsınız bakalım?Bilgecim Bernacım?Berna Arya nasıl,Bilge Umut nasıl?Bneim oğluş iyi anneyi dövmeye devam.Bu arada tombik doğacakmış büyük iht.Ondan sezeryan olacam ben de.Normal olsa 4buçuk gibi olur dedi dr.,sezeryanda 4gibi olacak.9 aralık yada bir hafta sonra 16sında olacak ameliyat.haftaya falan kesinleşir.EE sizlerden ne habr?Eşim Ankaraya gidiyor bugün ben annemlerr gidecem.bayramın 2.günü dönecek eşim.İşte böölee
Bilgeeee ne haber.
Geçmişi okumadım nikini görünce yazdım hemen.
Aman iyi olun canım:)Erken buluyor demekki 17sinden öncesini benimki 9u dedi suyu azalmış biraz da ama bakacaz artık..Benim de 9gün önce 3kiloyu geçmişti.Bakalım erkekler iri doğuyor sanırımKendine ve bebeğe çok iyi bak canım.Abim gelecek beni almaya daha banyodan yeni çıktım:s öptüm seni ve oğlunu görüşmek üzere..Arada gel böyle mutlu et bizi
Berna ben de yeni girebildim nete geçmişi de doğru düzgün okuyamadım.
Çok şükür kavuştuk yavruşlara.
Bu arada benim ancak 5 kilo kadar gitmiş yaaa. Çocuk zaten 3715 gr doğdu.
Ee geriye gide gide bu kadarcık mı gitti yani.
Akşamdan beri emzirme savaşlarıyla uğraştığımız için biraz yorgunum açıkcası.
Oğluşun izin verdiği ölçüde okuyabiliyorum.
Aslında çok problemsiz bir çocuk şimdilik tek sorunumuz emmek.
Anne acemi bebekte tecrübesiz olunca biraz zor oluyor işte ama alışacağız inşallah.
canım saol ayın 5 inde doğurdum ben:)baştan biraz problemli idik ama şükür iyiyiz şimdi...allah ım hepimizin yavrularına sağlık versin:)
nehircim sen nasılsın?maşallah oğluşuna nazar değmesin benimkide 4 kg doğdu ama 1 hafta küvezde zayıfladı yavrum şimdi 3750 :):1hug:
canım iyiyiz sen oğluşunu almışın kucağınasağlıkla analı babalı büyüsün inşallahhh :Saruboceq: ben de geçmişi okuyamadım valla bin sayfa olmuştur sanırım laelaelaelaelae
inşallah nehircim fırsat olursa gelirim öpüyorum iyi bayramlar opuyorumnanaktan