2009 Aralık Anneleri

bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen napıyosun hanım kızımız nasıllar inşallah???? anlat bakiiiiiimmmmmmmmmmmm

kızlar merhabaaaa
nabersiniz bakalım? kısa özet alayım kim doğurdu kim doğurmak üzere???
biz oğluşumla iyiyiz 17-24 aralık arası bir yerde doğum bekleniyor

mrb bilge biz kızımla iyiyiz kendi adımıza:)
kızım uyuyo bende vakit değerlendiriyrm hazır kız uyuyrken:)
sana da hayırlı doğumlar cnm:)bi avazda:1hug:

Ben şimdi gördüm canım,gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş..a.s.

mrb bilge biz kızımla iyiyiz kendi adımıza:)
kızım uyuyo bende vakit değerlendiriyrm hazır kız uyuyrken:)
sana da hayırlı doğumlar cnm:)bi avazda:1hug:

sen de mi doğurdun??? nasıl aralık grubuyuz yahu kaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyüytelim hepimimz canım sağolasınnn

kızlar merhabaaaa
nabersiniz bakalım? kısa özet alayım kim doğurdu kim doğurmak üzere???
biz oğluşumla iyiyiz 17-24 aralık arası bir yerde doğum bekleniyor

selam canim benimde bugun sen aklima geldin arzuya soracaktim bilge napiyo diye sen girmisin sat tarihimiz ayni bakalim hangimizin once olacakkkkaydirigubbakcemile5

selam canim benimde bugun sen aklima geldin arzuya soracaktim bilge napiyo diye sen girmisin sat tarihimiz ayni bakalim hangimizin once olacakkkkaydirigubbakcemile5

canım ben de hep sizleri düşünüyorum çoğunluk bugünlerde doğuracak artık biz ikimiz yutkunucaz görünen o ki :bbo:

canım ben de hep sizleri düşünüyorum çoğunluk bugünlerde doğuracak artık biz ikimiz yutkunucaz görünen o ki :bbo:

hic deme ya hem korkuyorum hemde sabirsizlaniyorum biran önce kucagima alsam diye hayirli zamanda gelsin bebislerimiz burda bide onceden su tarihte gel ameliyat demiyolar son ana kadar normali deniyolarmis olmassa veya ters durum olursa ameliyata aliyolarmis suana kadar oyle kucukte olsa sancim olmadi heralde daha cok beklerizzz:hulya::hulya:

canım gözün aydın... rabbim sağlıkla büyütsün...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısı basımıza...

cnm çok güzel ya allah analı babalı büyütmek nasip etsin sanada acil şifalar versin gözlerin aydın tekrardan öpüldünüz...

maşallah Arya bebişe Sen de çok iyi görünüyosun Bernacım :1hug: maşallah.

Resimleriniz de çok çirkin bu arada :dilcikar:
nazar değmesin bu tatlı şeye :teytey:

bütün öğretmen anneciklerin de öğretmenler gününü kutluyorum... turkbayragi alkisalkisalkis

Berna gozun aydin canim. saglikla mutlulukla buyusun insallah.

maşallah o ne ballı bişey öyleeeee alkisalkisalkis
ben onu yeriiiiiiim zemuszemus
allahım sizi ona onu size bağışlasın çok tatlı annesiiii
çooook geçmiş olsun sanada canım a.s.

berna allah analı babalı büyütsün arkadaşım. çok güzel görünüyosunuz. darısı bize. sunways dualarımız seninle hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.

berNA canım gözün aydın.. çok güzel haberler bunlar..arya da çok tatlı maaşallah gördüm face'den

kıslarrr merhabaaa bi bakayım dedım bernacım dogum yapmıs cok sevındım cok mutlu oldum sırayla geliyor artık gunler ha..allahım hepinizi saglıkla sıhhatle bı avazda dogutsun ınsallahh....

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim! darısı sizlerin başına inşallahhhh...

hani diyorduk yaa.. tüh bu akşam da uyku tutmadı.. kızıııımmm yalanmış onlar asıl uykusuzluğu siz doğumdan sonra göreceksiniz heheheheee.... ananızı ağlatacak o bebişler sizin

bu arada biz dün öğlen taburcu olduk. yani ilk gecemizi geçirdik sıcak yuvamızda... UYKUSUZ! maşallah emmeye de başladı size yazdıktan sonra. herşeyimiz yolunda çok şükür. mızmızlığı yok yine çok şlükür! ,

Gülsıla canım nolursun bozma moralini.. dualarım seninle..

Ebruuuuu yavrum benim haberim yoktu şimdi okudum kavuşmuşsun bebişine Allah sağlık versin ikinize de...

epiduralden de aman ha korkmayın.. bantı değiştirdiler bende de ne sızı kaldı ne bişi.. çok şükür hareeketlendim. bu arada size bi sır vereyim gerçi yazıp yazıp duruyordum ama.. ben 27 kilo aldım 87 idim en son evden çıkmadan. şu an 79 um haberiniz olsun sevinin diye yazıyorum! göbeğim süz yattığımda dümdüz ama ayaktayken alt tarafta hafif bi şişlik var. kiloları dert etmeyin yani. isim de vermeyeceğim ama kalorili şeyler de atıştırıyorum süt yaprsın diye... bebişim uyanduı şimdi kaçıyorum. hepinizi öptüm yavrularım... sonra devam ederim...

benim de öyle güzelim kös kös bekliycez çaresiz midemin canına okuyor onun dışında o içerde ben dışarda çok memnunuz hayatımızdan

Anaaam kimler var burdaasositososito Özledim sizlerii.Nasılsınız bakalım?Bilgecim Bernacım?Berna Arya nasıl,Bilge Umut nasıl?Bneim oğluş iyi anneyi dövmeye devam.Bu arada tombik doğacakmış büyük iht. Ondan sezeryan olacam ben de.Normal olsa 4buçuk gibi olur dedi dr.,sezeryanda 4gibi olacak.9 aralık yada bir hafta sonra 16sında olacak ameliyat.haftaya falan kesinleşir.EE sizlerden ne habr?Eşim Ankaraya gidiyor bugün ben annemlerr gidecem.bayramın 2.günü dönecek eşim.İşte böölee

umut da ben de iyiyiz güzelim dr 17sinden önce doğurmamamı buyurdu kaydirigubbakcemile3 en son da 24 aralık zaten yani 17-24 aralık arası bir yerde kavuşucaz oğluşla şu an 3 kg civarı iri bir bebek bekleniyor dr bana benzediğini söylüyor ben babaya benzettim resimlerinde görcez bakalım... sağlıklı olsun da :Saruboceq:

Aman iyi olun canım:)Erken buluyor demekki 17sinden öncesini benimki 9u dedi suyu azalmış biraz da ama bakacaz artık..Benim de 9gün önce 3kiloyu geçmişti.Bakalım erkekler iri doğuyor sanırımKendine ve bebeğe çok iyi bak canım.Abim gelecek beni almaya daha banyodan yeni çıktım:s öptüm seni ve oğlunu görüşmek üzere..Arada gel böyle mutlu et bizi

Berna ben de yeni girebildim nete geçmişi de doğru düzgün okuyamadım.
Çok şükür kavuştuk yavruşlara.
Bu arada benim ancak 5 kilo kadar gitmiş yaaa. Çocuk zaten 3715 gr doğdu.
Ee geriye gide gide bu kadarcık mı gitti yani.

Akşamdan beri emzirme savaşlarıyla uğraştığımız için biraz yorgunum açıkcası.
Oğluşun izin verdiği ölçüde okuyabiliyorum.
Aslında çok problemsiz bir çocuk şimdilik tek sorunumuz emmek.
Anne acemi bebekte tecrübesiz olunca biraz zor oluyor işte ama alışacağız inşallah.

sen de mi doğurdun??? nasıl aralık grubuyuz yahu kaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyüytelim hepimimz canım sağolasınnn
canım saol ayın 5 inde doğurdum ben:)baştan biraz problemli idik ama şükür iyiyiz şimdi...allah ım hepimizin yavrularına sağlık versin:)

nehircim sen nasılsın?maşallah oğluşuna nazar değmesin benimkide 4 kg doğdu ama 1 hafta küvezde zayıfladı yavrum şimdi 3750 :):1hug:

Bilgeeee ne haber.
Geçmişi okumadım nikini görünce yazdım hemen.

canım iyiyiz sen oğluşunu almışın kucağına sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahhh :Saruboceq: ben de geçmişi okuyamadım valla bin sayfa olmuştur sanırım laelaelaelaelae

inşallah nehircim fırsat olursa gelirim öpüyorum iyi bayramlar opuyorumnanaktan

Sağol canım iyiyim işte bildiğin gibi çok bir değişiklik yok.Asıl haberler sende.ne güzel bebeğin kucağında.darısı başımıza artık sizlerden haber aldıkca hevesleniyoruz iyice son günler geçmiyor sanki.Bakalım benden kaç kilo gidecek,hemen kurtuluruz inş. hepsinden.:)alır annesi oğlun emdikce inş.şişlik oluyormuş zaten 200gr falan o gidiyormuş bebeklerden.sağlıklı olsun da alır kiloyu.Hem çok güzel kilosu.Maşalah.

aminnn allah hiç birine başka sorun vermesin

ben kaçmalıyım kızlar
herkese sağlık sıhhat mutluluk dolu bir bayram diliyorum ve hepinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

Saol Bilgecim sana da iyi bayramlar.Herkese iyi bayramlar arkadaşlar belki tekrar giremem yada sizleri göremem şimdiden kutluyayım da..Öptüm hepiniizi çıktım bena.s.

Sağol canım aldık çok şükür. Darısı senin başına inşallah.
Az kalmış seninkide. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…