2009 Aralık Anneleri

arkadaslar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum bayramda girmeye fırsat olmaz
hayırlı bayramlar olsun saglıkla mutlulukla bebişlerimizle geçirecegımız nice bayramlar olur inşallah

aaa neler kaçırmışım bilge burdaymıııışşmafoldumben
berna da..

neyse yine nasılsa karşılarşırız..
herkesin bayramını kutluyorum.. kendinize bebişlere ve tabii kocişlere iyi bakıın..

İyi bayramlar tüm hamişlere ve yeni annelere. Umarım bayram bayram doğuracağımız tutmaz. Doktorum da şehir dışında zaten :bbo:

merhaba hanımlar
nihayet oğluşumu kucağıma aldım:)
salı sabahı spinal anstezi ile sezaryan oldum oğlum beklenen kilosundan düşük doğdu biz 4üzeri olacak diye sezaryana karar vermiştik ama 3600 doğdu bebeğim doğumu ve sonrasını bayramdan sonra anlatırım arkadaşlar resim de ekleyemeyeceğim maalesef
tek tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın sezaryan olmayın derim öncesinde çekilen sancı daha iyidir sanırım kendi canımın sancımın derdine düşüp bebeğinimle ilgilenemedim
herkese iyi bayramlar kolay doğumlaaaaaar

KIZLARRRRR DOĞURAN YOK DıMı VALLA GEÇMıŞ ÇOOOK UZUN KUSURA BAKMAYIN :kedi: HEPıNıZE ıYı BAYRAMLARR

İyi bayramlar kızlar,benim ara sıra sancılarım oluyor inş. bayramda doğurmamkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar
nasılsınız? bende biraz geçmişe baktım doğumlar var.bakalım bizim ne zaman olcak

senağlamasenağlamasenağlama acaba hangi bayramda memlekette olurum 2 senedir bayramin guzelliklerini yasayamiyorum kismet ya napayim kocisimle birbirimizi teselli ederizz:teselli:

kızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…