bende geçenler de bebek arabasını gereksiz görmesine acelesi mi ar demesine üzülmüştüm.. ama düşününce alsak da olurdu, sonra alsakda olurdu.. o an ona hak verememiştim, ama burda sizler le de konuşup dertleşince aslında gerçekten acelesi olmadığına inandım..
hatta ilk başlarda, bebek çantası görmüştüm tchıbo da alalm dedim fiyatta uygundu, ne yani bu olmadan olmuyo mu poşete konamaz mı demesin mi? ağlaya ağlaya o mağazadan çıktığım dün gibi gözümün önünde..
Ben de koçum ve çok aceleciyimbazen bastırıyorum ama plan yapınca olmayınca sinir oluyorum..Ben de ağlamak istiyorum ama kendimi çok tuttum ya ağlayınca karnım kasılıyo bunu farketmiştim.evet kızlar haklısınız kızlar bizim kadar ayrıntılı düşünmüyolar çünkü herşeyi biz düşünüp yaptığımız için onlara fırsat kalmıyo bu durumda onların işine geliyo çok rahatlar çok ben bide koç burcuyum dediğim istediğim şeyin hemen olmasını isterim ertelemem yani bitsin isterim ama eşim tam tersi ertelerde erteler mesela 3 aydan fazla olmuştur fotoğraf makinasını bi arkadaşına verdi bende son zamanda da olsa fotoğraf çekilmek istiyorum hatıra kalsın çocuk çıkıp gelcek hala makina ortada yok her akşam hatırlatıyorum artık utanmaya başladım söyleye söyleye ama dinleyen kim iyice daralmaya başladım artık herşey çok ağır geliyo bağırmak çağırmak ağlamak istiyom offffff
Ay ben onu yapamıyorum işte..bu dönemler gerçekden çok hassaslaştım ama iyi bir rahatlama yolu buldum sizde deneyin .......çal dötüne gitsin
bende geçenler de bebek arabasını gereksiz görmesine acelesi mi ar demesine üzülmüştüm.. ama düşününce alsak da olurdu, sonra alsakda olurdu.. o an ona hak verememiştim, ama burda sizler le de konuşup dertleşince aslında gerçekten acelesi olmadığına inandım..
hatta ilk başlarda, bebek çantası görmüştüm tchıbo da alalm dedim fiyatta uygundu, ne yani bu olmadan olmuyo mu poşete konamaz mı demesin mi? ağlaya ağlaya o mağazadan çıktığım dün gibi gözümün önünde..
bu son dakikaların kıymetini bilin o kadar güzel anlar ki:))
bebek yordu herhalde..............bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün