:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
HONEYBABY....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
PENSES........................... .. ? ..........................?:CüvCüv:
RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
ESRAİE...............................3mart...................8aralık.:CüvCüv:
SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
PRETTYWOMEN..................27şubat.................4aralık:CüvCüv:
selam kızlar galiba bende aranıza katılıyorum
tüp bebek transferım oldu 5. gun hormon testlerım yapıldı bebeğım benı terketmemış buyuk ıhtımal hamılesın dedı dr um sonucum kesın pazartedı yada salı test yaptırıcam o zaman bellı olucak kızlar benım sat 7 mart :teytey:
gözün aydın canım aralık anneleri 2009a hoşgeldin:lepi:listeye ekledim adını hayırlı olsun
slm kızlarrr..
herkes iyidir umarım,belirtiler neler sizde?benim 2 haftadır,özellikle 2-3 gündür saçlarım acayip dökülüyo.acaba hamilelikten mi yoksa mevsim değişiminden mi anlamadım..
ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo,şimdilik bunlar var bende tatlişkolar :)
merhaba minik kelebek bel ağtısı ve kasık ağrısı bendede var hatta çok şiddetlendi dün doktora gittim tahlil falan yapıldı birşey çıkmadı doktor normal ağrılarınızın olması dedi:uhm:
Bir sorum olacak. Karından usg ile bebeği görmek kaçıncı haftada mümkün oluyor? Çok sık ultrasona girmek istemiyorum çünkü.
ve ben de 2009 Aralık annesi olacağım Rabbim kısmet ederse. Henüz yakınlarımın haberi yokken burada paylaşmak onlara biraz ihanet ediyor gibi hissetmeme sebep oluyor fakat insan bu sevinci de birileriyle paylaşmak istiyor :)
canım hayırlı olsun ilk bizimle paylaşman çok güzel bence ama birde SAT ını yazsan tam süper olurdukaydirigubbakcemile3 listeye adını eklerdik dimi ama?
liste için teşekkürler honeybaby, çok güzel olmuş :) sanırım ben de yarın gideceğim doktora, hala emin değilim gidip gitmemekten, neden diye sorarsanız hem keseyi hem de kalp atışlarını bir arada görmek istiyordum... şimdi sanırım sadece keseyi görebilirim, kalp atışları için 1 hafta 10 gün falan geçmesi gerekecek... offf bilemiyorum karar veremedim :)
benimde göğüslerim çok acıyor, özellikle uçlarına el süremiyorum, ben de sıksam midemi bulandıracağım valla kaydirigubbakcemile3
ben de karından baktırmak istiyorum onun için acele etmek istemiyorum doktora gitmek için, sanırım 6. haftada gitmek gerekiyor keseyi görmek için ama kalp atışları için 8. hafta falan diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabii :) ben de henüz kimseyle paylaşmadım, eşim ve bölüm başkanım dışında kimse bilmiyor, kalp atışlarını alana kadar da söylemeyi düşünmüyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor ve ben kendi acımı unutup başkalarını teselli etmeye başlıyorum çünkü, bu sefer garantiye aldım ve kimseye söylemedim
valla maaşallah midesi bulanan kimse yok daha gurupda ne güzel oh oh
sıksam bulanacak da ne demek onu anlamadım zorla niye bulanıyosunuz kız aaaa:1shok:
ayrıca arkadaşım 6. haftadan sonra kalp atışları duyulabiliyormuş ben haftaya cumaya gideceğim yani 6+3 falan gibi inşallah kalp atışlarını duyarım diye ümid ediyorum
kızlar bende hep uyuma modundayım ve belim çok ağrıyor günde bir damla açık kahve akıntım oluyor acaba diyorum adet zamanım ya ondanmı?
ayy senindemi belin ağrıyor ayol biz aralık annelerinin şikayetleri hep aynımı?dün gece sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir yani belimin ağrısından benimde bugün çoook koyu renk bir kanamam oldu önce çok korktum hüngür foşurt ağladım sonra doktorla konuşunca rahatladım ama ayağa kalkıp dolanmak artık yasak 1hafta yatak istirahati benim gibi kıpır kıpır biri için imkansız gibi ama bakalım deneyeceğiz
arkadaşlar ben doktora gitmek için sabısızlanıyorum.haftaya gidicektim aslında ama içim içimi yiyor yarın gitmek istiyorum..kese görülürmü acaba??herşeyin yolunda olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var.....
sizler ne zaman gideceksiniz??
bence görünür şekerim için içini yiyeceğine git baktır görünmezse haftaya tekrar gidersin ama şimdiden söyleyim iş keseyi görmekle bitmiyor sonra kalp atışlarını duyacakmıyım diye endişeleneceksin şekil a honeybabay:roflol:
Rica ederim canım...:1hug:
Şimdi ben daha önce doğal yolla hamile kalmadığım için doğal yolla kalan arkadaşlar ne tür belirtileri oldu bilemiyorum..her hamilelik farklı olur derler...ya eski hamilelikten kalan hormonlar diyorum ya da bir sürpriz..iki dr uma göre adet görmüşsem bu zamana dek beta hcg kalmamıştır vücudumda..Bu arada bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet durumu ve göğüs uçlarım acıyor...Beynim uyuşuyor gibi bazan bir tuhaf oluyorum...Umarım başka bir sorunum yoktur...
güzel arkadaşım benim içimden bir ses badem hamile diyor ama sende de iyi sabır var bi gidip kan testi yaptırmadın yani aşkolsun ben çatladım burda yakın bir yerde olsak kolundan tutup ben götürecem senikaydirigubbakcemileahanda böööyle:roflol:
ayyy çok yenisinizzz dahaaaa
sağlıcakla alın bebişleriniziii
ilk aylar biraz stresli oluyorrrr
keseydi bebek di kalbiydii derkennn
streseee grmeynn kızlarrr herşe sraylaaa oluşuyorrr sizler rahat olunnn
papatyacığım çok sağol desteğin için ama işte elde değil ki strest olmamak ah ahh inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini az kalmış sarılmanıza annesi
selam arkadaşlar bende geldim aranıza nihayet
özlemcim burdasın demek sende
nasipse aralık 4 anne adayıyım.
geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.
hepinizi sağlıklı gebelikler diliyorum kıslar.
hoşgeldin canımcığım 2009 aralık annelerine inşallah birlikte gideceğiz 9 aylık yolu listeye adını ekledim hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5