Canım benim bebeklerimin kalp atışını 5 haftalıkken duymuştu dr um dopler ultrasonda...:sm_confused: Yani en erken 5 haftalıkken sanırım...
canım benim doktorumun dopler ultrasonu yok, nuh nebiden kalma bir ultrasonu var canım :çok üzgünüm:
Arkadaşlar idrar testleri nasıl çıkıyor yaptınız mı ?
arkadaşlar ben doktora gitmek için sabısızlanıyorum.haftaya gidicektim aslında ama içim içimi yiyor yarın gitmek istiyorum..kese görülürmü acaba??herşeyin yolunda olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var.....
sizler ne zaman gideceksiniz??
Bebeklerin kalp atış ritmine bu dopler ultrasonla bakılıyor..
Dakikada kaç attığına yani..ilk başlarda yavaş olabiliyormuş ama 150 civarı olması iyi demişti dr um...
Karın ultrasonu ile 6 hafta+4 günlükken baktığında kalp atışlarını da görmüştü ..
arkadaşlar ben doktora gitmek için sabısızlanıyorum.haftaya gidicektim aslında ama içim içimi yiyor yarın gitmek istiyorum..kese görülürmü acaba??herşeyin yolunda olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var.....
Arkadaşlar idrar testleri nasıl çıkıyor yaptınız mı ?
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım, :)
selam arkadaşlar bende geldim aranıza nihayet
özlemcim burdasın demek sende
nasipse aralık 4 anne adayıyım.
geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.
hepinizi sağlıklı gebelikler diliyorum kıslar.
ayyy çok yenisinizzz dahaaaa
sağlıcakla alın bebişleriniziii
ilk aylar biraz stresli oluyorrrr
keseydi bebek di kalbiydii derkennn
streseee grmeynn kızlarrr herşe sraylaaa oluşuyorrr sizler rahat olunnn
Rica ederim canım...:1hug:
Ben daha önce mikro ile hamile kalmıştım ve transferin 8 . günü adet kanaması gibi yoğun bir kanama oldu..Ki yine adet günüme denk gelen gündü ama idrar testi pozitif çıkmıştı..Çok hafif silikti ama hemen baya pembeliği seçiliyordu..Transferin 10.günü yani 2 gün sonra kanda çok yüksek olmayan bir değer vardı..beta hcg 34 çıkmıştı..sonraki günler katlandı ve hamileliğim kesinleşmişti..
Şimdi hamilelik şüphesi var..kan testi yaptırmadım ama idrarda çok zor seçilen silik çizgi çıkıyor..adetime daha hemen hemen 2 hafta var...Hormonlarım sapıtmış durumda yani..14 martta erken doğum yaptım ve rahimde kalan parçaları almak için kürraj yaptı dr..2 hafta önce adet gördüm..adetin 5. günü 2 cm lik folikül görüldü yumurtalığımda..2 cm ken çatlamaya hazır oluyorlar diye eşimle ertesi gün girişimde bulunduk..Bu çift çizgi de bir kaç gündür çıkıyor..ama çok silik..bazan çıkıyor bazan çıkmıyor..sabah yaparsam çıkıyor,akşam yaptığım test zor zor seçiliyor...testlerle kafayı bozdum..kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben daha önce doğal yolla hamile kalmadığım için doğal yolla kalan arkadaşlar ne tür belirtileri oldu bilemiyorum..her hamilelik farklı olur derler...ya eski hamilelikten kalan hormonlar diyorum ya da bir sürpriz..iki dr uma göre adet görmüşsem bu zamana dek beta hcg kalmamıştır vücudumda..Bu arada bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet durumu ve göğüs uçlarım acıyor...Beynim uyuşuyor gibi bazan bir tuhaf oluyorum...Umarım başka bir sorunum yoktur...:uhm:
Uzun yazdım galiba...
selam arkadaşlar bende geldim aranıza nihayet
özlemcim burdasın demek sende
nasipse aralık 4 anne adayıyım.
geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.
hepinizi sağlıklı gebelikler diliyorum kıslar.