2009 Aralık Anneleri

kızlar bende hep uyuma modundayım ve belim çok ağrıyor günde bir damla açık kahve akıntım oluyor acaba diyorum adet zamanım ya ondanmı?

Canım benim bebeklerimin kalp atışını 5 haftalıkken duymuştu dr um dopler ultrasonda...:sm_confused: Yani en erken 5 haftalıkken sanırım...

canım benim doktorumun dopler ultrasonu yok, nuh nebiden kalma bir ultrasonu var canım :çok üzgünüm:

canım benim doktorumun dopler ultrasonu yok, nuh nebiden kalma bir ultrasonu var canım :çok üzgünüm:

Bebeklerin kalp atış ritmine bu dopler ultrasonla bakılıyor..

Dakikada kaç attığına yani..ilk başlarda yavaş olabiliyormuş ama 150 civarı olması iyi demişti dr um...

Karın ultrasonu ile 6 hafta+4 günlükken baktığında kalp atışlarını da görmüştü ..

arkadaşlar ben doktora gitmek için sabısızlanıyorum.haftaya gidicektim aslında ama içim içimi yiyor yarın gitmek istiyorum..kese görülürmü acaba??herşeyin yolunda olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var.....
sizler ne zaman gideceksiniz??

Ben idrar testi yapmadım hiç...Bence kan tahlili kesin çözüm...

Ama yapanlar, ikinci çizgiyi silik görüyorlar genelde...

arkadaşlar ben doktora gitmek için sabısızlanıyorum.haftaya gidicektim aslında ama içim içimi yiyor yarın gitmek istiyorum..kese görülürmü acaba??herşeyin yolunda olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var.....

canım benim kandaki değer 420 çıktı dr keseyi göremeyiz küçük dedi.haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve kan tahlili tekrarlanacak ve keseye bakacak

Bebeklerin kalp atış ritmine bu dopler ultrasonla bakılıyor..

Dakikada kaç attığına yani..ilk başlarda yavaş olabiliyormuş ama 150 civarı olması iyi demişti dr um...

Karın ultrasonu ile 6 hafta+4 günlükken baktığında kalp atışlarını da görmüştü ..

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım, :)

slm canım,bende haftaya gidicem doktora.
yarın gidersen büyük ihtimalle keseyi görürsün tatlım,endişelenme.için rahat olsun..
inşallah minişlerimizin kalp atışlarını duyunca rahatlıcaz..

kaç haftalıksın canım? sanırım 5. haftadan sonra kese görünüyor :)

Arkadaşlar idrar testleri nasıl çıkıyor yaptınız mı ?

canım ben adetim bi gün geçince yaptım ve çoook belirgin çıktı,hatta ilk çizgiyle eşit kırmızılıktaydı..
sen hala adet olmadın sanırım,bence hemen bi kan tahlili yaptır.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım, :)

Rica ederim canım...:1hug:

Ben daha önce mikro ile hamile kalmıştım ve transferin 8 . günü adet kanaması gibi yoğun bir kanama oldu..Ki yine adet günüme denk gelen gündü ama idrar testi pozitif çıkmıştı..Çok hafif silikti ama hemen baya pembeliği seçiliyordu..Transferin 10.günü yani 2 gün sonra kanda çok yüksek olmayan bir değer vardı..beta hcg 34 çıkmıştı..sonraki günler katlandı ve hamileliğim kesinleşmişti..

Şimdi hamilelik şüphesi var..kan testi yaptırmadım ama idrarda çok zor seçilen silik çizgi çıkıyor..adetime daha hemen hemen 2 hafta var...Hormonlarım sapıtmış durumda yani..14 martta erken doğum yaptım ve rahimde kalan parçaları almak için kürraj yaptı dr..2 hafta önce adet gördüm..adetin 5. günü 2 cm lik folikül görüldü yumurtalığımda..2 cm ken çatlamaya hazır oluyorlar diye eşimle ertesi gün girişimde bulunduk..Bu çift çizgi de bir kaç gündür çıkıyor..ama çok silik..bazan çıkıyor bazan çıkmıyor..sabah yaparsam çıkıyor,akşam yaptığım test zor zor seçiliyor...testlerle kafayı bozdum..kaydirigubbakcemile3

Şimdi ben daha önce doğal yolla hamile kalmadığım için doğal yolla kalan arkadaşlar ne tür belirtileri oldu bilemiyorum..her hamilelik farklı olur derler...ya eski hamilelikten kalan hormonlar diyorum ya da bir sürpriz..iki dr uma göre adet görmüşsem bu zamana dek beta hcg kalmamıştır vücudumda..Bu arada bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet durumu ve göğüs uçlarım acıyor...Beynim uyuşuyor gibi bazan bir tuhaf oluyorum...Umarım başka bir sorunum yoktur...:uhm:

Uzun yazdım galiba...:eek:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy çok yenisinizzz dahaaaa
sağlıcakla alın bebişleriniziii
ilk aylar biraz stresli oluyorrrr
keseydi bebek di kalbiydii derkennn
streseee grmeynn kızlarrr herşe sraylaaa oluşuyorrr sizler rahat olunnn

selam arkadaşlar bende geldim aranıza nihayet
özlemcim burdasın demek sende
nasipse aralık 4 anne adayıyım.
geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.
hepinizi sağlıklı gebelikler diliyorum kıslar.

geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.

İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)

ayyy çok yenisinizzz dahaaaa
sağlıcakla alın bebişleriniziii
ilk aylar biraz stresli oluyorrrr
keseydi bebek di kalbiydii derkennn
streseee grmeynn kızlarrr herşe sraylaaa oluşuyorrr sizler rahat olunnn

teşekkürler papatya, seninde az kalmış, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bir avazda kurtarsın canım :)

Rica ederim canım...:1hug:

Ben daha önce mikro ile hamile kalmıştım ve transferin 8 . günü adet kanaması gibi yoğun bir kanama oldu..Ki yine adet günüme denk gelen gündü ama idrar testi pozitif çıkmıştı..Çok hafif silikti ama hemen baya pembeliği seçiliyordu..Transferin 10.günü yani 2 gün sonra kanda çok yüksek olmayan bir değer vardı..beta hcg 34 çıkmıştı..sonraki günler katlandı ve hamileliğim kesinleşmişti..

Şimdi hamilelik şüphesi var..kan testi yaptırmadım ama idrarda çok zor seçilen silik çizgi çıkıyor..adetime daha hemen hemen 2 hafta var...Hormonlarım sapıtmış durumda yani..14 martta erken doğum yaptım ve rahimde kalan parçaları almak için kürraj yaptı dr..2 hafta önce adet gördüm..adetin 5. günü 2 cm lik folikül görüldü yumurtalığımda..2 cm ken çatlamaya hazır oluyorlar diye eşimle ertesi gün girişimde bulunduk..Bu çift çizgi de bir kaç gündür çıkıyor..ama çok silik..bazan çıkıyor bazan çıkmıyor..sabah yaparsam çıkıyor,akşam yaptığım test zor zor seçiliyor...testlerle kafayı bozdum..kaydirigubbakcemile3

Şimdi ben daha önce doğal yolla hamile kalmadığım için doğal yolla kalan arkadaşlar ne tür belirtileri oldu bilemiyorum..her hamilelik farklı olur derler...ya eski hamilelikten kalan hormonlar diyorum ya da bir sürpriz..iki dr uma göre adet görmüşsem bu zamana dek beta hcg kalmamıştır vücudumda..Bu arada bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet durumu ve göğüs uçlarım acıyor...Beynim uyuşuyor gibi bazan bir tuhaf oluyorum...Umarım başka bir sorunum yoktur...:uhm:

Uzun yazdım galiba...:eek:

canım benimde adetime 6 gün kala çıktı ve adetim biter bitmez hamile kaldım galiba çünkü değer biraz yüksek öyle tahmin ediyorum

canım hoşgeldin.bende burdayım gerçi sen atlamışsın ama olsun.

X