- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
tebrikler canım,hayırlı olsun.
rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin..
teşekkürler canım amin inş.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım,hayırlı olsun.
rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin..
bşy yapmayın
cnmm
o ilk aylar biraz stresli oluo demek istedim ben biz haziran anneleri çok stres yaptık sizler rahat olun dediimmm ok a.s
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
HONEYBABY....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
PENSES........................... .. ? ..........................?:CüvCüv:
RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
ESRAİE...............................3mart...................8aralık.:CüvCüv:
SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
PRETTYWOMEN..................27şubat.................4aralık:Cüv
ayy senindemi belin ağrıyor ayol biz aralık annelerinin şikayetleri hep aynımı?dün gece sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir yani belimin ağrısından benimde bugün çoook koyu renk bir kanamam oldu önce çok korktum hüngür foşurt ağladım sonra doktorla konuşunca rahatladım ama ayağa kalkıp dolanmak artık yasak 1hafta yatak istirahati benim gibi kıpır kıpır biri için imkansız gibi ama bakalım deneyeceğiz
canım bende bide bel fıtığı var ağrılarım ikiye katlandı anlayacağın.bende korkuyorum yine düşürücem diye. benimde iş falan yapmam yasak ama benim gibi biri için çok zor bende aynen sen gibiyim kıpır kıpır. kayınvalidem ban arı diyor
Bakıyorum 2009 Aralık anneleri çoğaldı.Çok tatlısınız.
Geçen seneki halim gözümde canlandı.Vallahi gözlerim doldusenağlama
Hamileliğinizi doya doya yaşayın.Eliniz hep göbeğinizde olsun.
İnşallah hepiniz sonunda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alına.s.
Günaydın kızlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan varmı
5 er kere günde 3 defa yanı toplam 15 tane kullanıyorum ancak her koymamda öncekiler elime bulaşıyor ve idrarımla çıktığını goruyorum çok zorlanıyorum kullanmakta ancak dr uma soylıceğim zaman ıgneye donucek dıye korkuyorum
hoşgeldin tatlım,hayırlı olsun..
bende ilk bebeğimi kaybettim.şimdi yeniden hamileyim çok şükür.inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
yağmur ve sefam olsun hoşgeldiniz sizlerde bizim gibi inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız. sefam olsun miden çok bulanırsa tuzlu kraker yemeyi dene
düşük yapanlar ve tekrar hamile kalmak isteyenlerden tanıyorum esra,özlem ve fundayı sırayla hepimiz hamiş kalıyoruz çok şükür:)))öpüyorum senide tatlişkom..siz birbirinizi nerden tanıyosunuz bakem hıııı?:uhm:
nilaycığım teşekkür ederiz canım duaların için öptüm yanaklarından:1hug:
arkadaşlar ben genelde gece kuşuyumdur haberiniz olsun bana birşey yazarsanız normal koşullar altında ertesi günü cevaplarım kaydirigubbakcemile3gündüz uyuyorum dakaydirigubbakcemile3
hadi öptüm hepinizi mart hamişleri :CüvCüv:aralık anneleri
yerim ben senin meleğini canım arkadaşım dualarım sizlerle ve miniklerinizle...hiiii canım benim yaa,sağol bitanem benim..bizde seni çookk seviyoruz arkadaşım.buraya yazman çok duygulandırdı beni,inşallah bu sefer meleklerimize kavuşucaz canım,allahımın izniyle.
nilayımı ve oğluşunu öpüyoruz kelebeğimleee
anladım canımcım tabi sen kıdemlisin :1hug: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kesinlikle çok zor biliyorum... bugün doktoruma gittim ve keseyi gördüm :) pazartesiye yaptırmam gereken bir sürü tahlil var :)tam bir hafta önce adetime 2 gün kala test yapmıştım..283 çıkmıştı.sanırım 5inci hafta içindeyim..
ayyyy sabretmek çok zor..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım :) TebriklerHerkese selam aralık ayının güzel anneleri
Bende anneliğe adayım şükür
2 kayıptan sonra tekrar hamileyim
Kesemiz görüldü kalp atışlarınıda duyarız inşallah...
6 Aralık görünüyor doğum tarihimiz :)))
Burda güzel paylaşımlarda bulunucağız...
Bende öğürtü çok oluyo baş ağrısı yaşadım bugün yok gibi
Hadi hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile5
Tebrikler canım, allah kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallahSelam kızlar bende geldim aranıza.
bende 5 haftalık hamileyim, sanırım benimde 3 aralıkda olucak bebişim:CüvCüv:
canım ben kullanıyorum fitil olarak ama günde sadece 1kez o da sabahları yatakdan çıkmadan yarım saat önce zaten 9 haftalık olana kadar kullandırıyorlar genelde az daha sabret benceGünaydın kızlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan varmı 5 er kere günde 3 defa yanı toplam 15 tane kullanıyorum ancak her koymamda öncekiler elime bulaşıyor ve idrarımla çıktığını goruyorum çok zorlanıyorum kullanmakta ancak dr uma soylıceğim zaman ıgneye donucek dıye korkuyorum
edolina o senin tatlılığın şekerim güzel dileklerin için teşekkürler siz tecrübeli annelere her zaman ihtiyacımız olacaktır bekleriz yineŞenizBakıyorum 2009 Aralık anneleri çoğaldı.Çok tatlısınız.
Geçen seneki halim gözümde canlandı.Vallahi gözlerim doldusenağlama
Hamileliğinizi doya doya yaşayın.Eliniz hep göbeğinizde olsun.
İnşallah hepiniz sonunda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alına.s.
hııııımm anladıııımm inşallah bu kez sağlıkla geçirip 9 ay sonrada kucağınıza alırsınız arkadaşlartatlım biz düşük yapan ve yeniden hamile kalmak isteyen topiğinden transfer olduk buraya funda,esra ve ben.çok şükür gördük bu günleri her ay heyecanlarımızı üzüntülerimizi paylaşmıştık,burdada heyecan ve mutluluklarımızı paylaşmaya devam edicez inşallah sizlerle beraber...
aramıza hoş geldin canım aralık anneleri 2009 a kaydirigubbakcemile5Herkese selam aralık ayının güzel anneleri
Bende anneliğe adayım şükür
2 kayıptan sonra tekrar hamileyim
Kesemiz görüldü kalp atışlarınıda duyarız inşallah...
6 Aralık görünüyor doğum tarihimiz :)))
Burda güzel paylaşımlarda bulunucağız...
Bende öğürtü çok oluyo baş ağrısı yaşadım bugün yok gibi
Hadi hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile5
yağmur sende hoşgeldin kaydirigubbakcemile5Selam kızlar bende geldim aranıza.
bende 5 haftalık hamileyim, sanırım benimde 3 aralıkda olucak bebişim:CüvCüv:
düşük yapanlar ve tekrar hamile kalmak isteyenlerden tanıyorum esra,özlem ve fundayı sırayla hepimiz hamiş kalıyoruz çok şükür:)))öpüyorum senide tatlişkom..
yerim ben senin meleğini canım arkadaşım dualarım sizlerle ve miniklerinizle...
bizde oğlumla öpüyoruz seni ve bebişini özlemcim:))
esracım canım valla ne güzel ya hepiniz burdasınız ohhh bebişlerinizde beraber gelicek inşallah..Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın bizlere güzelim..
İyi akşamlar herkese (pek kimsecikler yok ama olsun:)
SAT 1 MART honeybaby teşekkürler
Aranızda benim gibi coraspin alan varmı acaba, varsa nasıl alıyosunuz ben akşam yemeklerinden sonra alıyorum doktor demişti bişeler ama heyecandan bişe anlamadım ki:bbo:
Birde günde bir folbiol 5mg alıyorum, bir tanede elevit
Siz neler yapıyorsunuz anlatın bakalımkaydirigubbakcemile5
Aranızda benim gibi coraspin alan varmı acaba, varsa nasıl alıyosunuz ben akşam yemeklerinden sonra alıyorum doktor demişti bişeler ama heyecandan bişe anlamadım ki:bbo:
özlemciğim fundişim dr sizede 3 ay boyunca kocişi yasakladımı?
sefamolsun bana da doktorum coraspin verdi, günde bir defa... ben de akşam yemeğinden sonra alıyorum canım, folic plus içiyordum, onu bıraktırdı elevit'e başlattı, çünkü elevit'te zaten folic asid var dedi, her doktor farklı bir şey uyguluyor :)
Evet doktorların görüşleri bu konudada değişiyor..Folic plus bildiğim kadarıyla değişik vitaminleride barındırıyor zaten içinde değilmi..
Folbiolde sadece folik asit var elevittede folik asit var ama 1 mgrammış.Zaten fazlası atılıyormuş vücuttan..Her doktor farklı işte..
Seninde gebelik kaybın var sanırsam bana onun için coraspin verdi.İnşallah bu kez mutlu sona ereriz.Hepimiz için temennim bu kızlar :Saruboceq: