2009 Aralık Anneleri

yağmur ve sefam olsun hoşgeldiniz sizlerde bizim gibi inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız. sefam olsun miden çok bulanırsa tuzlu kraker yemeyi dene

Selam kızlar a.s.

hoşbuldum,benimde 2. hamileliğim ilkinde düşük yaşadım
umarım bunda herşey yolunda gider,hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

esraie canım umarım olmaz ilkinde hiç bişey olmamıştı korkuyorum valla :ecrin_bebek:

esracım doktorum bana 15 gün yasak verdi, sanırım kalp atışlarını duyana kadar yasak, bilmiyorum :)

canım ben ilk bebişimi düşürdüm galiba bu yüzden yasakladı? benim kociş diyoki sonrada ben yasak koyarımkaydirigubbakcemile3

canım aynen bende korkuyorum senin gibi ilkini bende düşürdüm bunda daha temkinliyim.inşallah sağlıckla geçecek aylar ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız

canım ben ilk bebişimi düşürdüm galiba bu yüzden yasakladı? benim kociş diyoki sonrada ben yasak koyarımkaydirigubbakcemile3
eşin haklı, benim eşim de çok temkinli :) sanırım onlar bizden daha tedirginler ama belli etmiyorlar, en azından benim eşim hiç renk vermiyor
canım aynen bende korkuyorum senin gibi ilkini bende düşürdüm bunda daha temkinliyim.inşallah sağlıckla geçecek aylar ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız
inşallah canım inşallah :) dualarım sağlıklı doğması için :)

aynen canım. bide benimki biraz takılmaya başladı karnın çıkacak ayyy nasıl olsun diyor

amin canım hele bir sağlıkla gelsinler başka birşey istemiyoruz

aynen canım. bide benimki biraz takılmaya başladı karnın çıkacak ayyy nasıl olsun diyor

amin canım hele bir sağlıkla gelsinler başka birşey istemiyoruz

kesinlikle haklısın, sağlıklı olsunlar da ben 9 ay boyunca hiçbir şey yapmamaya razıyım :)

özlemciğim fundişim dr sizede 3 ay boyunca kocişi yasakladımı?
esracım selam canım.nasılsın.
ilk hamileliğimde yasaktı sanırım şimdide yasaklıycak.salı konrolüm var .bakalım o zman sıralar zaten yasakları bir bir.

evet canım 4 tane kaybım var... Amin canım amiiin... İnşallah hepimiz Kasım ya da Aralık ayında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)

geçmiş olsun canım ya.gerçekten çok zor 4 tane kayıp.allahım bu sefer yüzüne gülsün inşallah .sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
selam canım ben hapını kullanıyorum günde 4 tane ama dua ediyorum valla fitilini vermesin diye ay onu nasıl yaparım ben ya.

selam canım hayırlısı olsun ay ne güzel görmüşsün keseyide bende salı gününü bekliyorum heyecanla.
şikayetlerin başladımı canım senin bende daha bişi yookda.gerçi benim ilk hamileliğimde de çok rahattı .ne mide bulantısı ne ağrı hissediyorum ama sonu gelmemişti.umarım bu sefer herşey güzel olur hepimiz için

canım iyiyim sen nasılsın bakıyorum gelmişsin. canım bende arada sırada azıcık mide bulantısı çekiyorum.birde kasıklarımdaki batmalar hala geçmedi.
çarşamba günü kan tahliini tekrarlayıp keseyi göreceğiz rabbim izin verirse. bana yasaklar başladı bile. ilişki yok 3 ay sırt üstü yatıcam falan. bebişimin gelişmesi için demir şurubu verdi

Sağol canımcım, hepimiz bir şeyler yaşamışız, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :) zor bir süreç yaşıyoruz ama başarıyla üstesinden geleceğimize inancım sonsuz, dün doktora gittim ve keseyi gördüm, hemen sevinemedim tabii, kalp atışlarını duyma süreci başladı şimdi, pazartesi yaptırmam gereken kan tahlilleri var, sonra kalp atışlarını duymak için bekleyeceğim, inşallah salı günü sen de keseyi göreceksin canım, galiba bir kaç gün farkla takip edeceğiz birbirimizi :) Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun ve bebeklerimizi korusun :)

inşallah kalp atışlarını duyucaksın canım.herşey güzel gidicek bu defa bende inanıyorum.evet ya gerçekten aralık anneleriyle hep peşpeşeyiz..
umarım hep iyi şeyler paylaşmak nasip olur buradan.senin bulantıların yada herhengi bi şikayetin var mı canım .bende henüz başlamadı.şükür şu an herşey iyi gidiyo.

esracım doktorun öyle dediyse mecbur uyucan hayatım.3 ay sık dişini.genelde ilişki yasağı çoğu gebelerde oluyo canım.buğüne kadar çok çalıştık yapcaz diye bebişleri onlara saysın kocişlerdelikafadulden

bende de henüz başlamadı, bazı bünyelerde bulantı falan olmuyormuş, aslında midem bulansın istiyorum, neden dersen, bebeğimin sağlıklı olduğunun işareti gibi olacak sanki, saçma ve yanlış bir düşünce belki ama daha önceki hamileliklerimde de midem bulanmamıştı, sanki bulanırsa herşey yolundaymış gibi hissedeceğim diye düşünüyorum şimdi :)

evet bence de geçmişteki çalışmalara saysınlar kaydirigubbakcemile3

haklısın bitanem neler çektik değilmi kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyın sat 28 şubat
Allah nasip ederse 5 aralık dogum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…