2009 Aralık Anneleri

canım senin düşük sebebin neydi..kaç haftalıktı?
benimki gelişimi durmuş yaklaşık iki hafta snr düşmeye çalıyomuştu aldılar...
acaba bu durumda bana da ilaç verir mi doktor?

canım senin düşük sebebin neydi..kaç haftalıktı?
benimki gelişimi durmuş yaklaşık iki hafta snr düşmeye çalıyomuştu aldılar...
acaba bu durumda bana da ilaç verir mi doktor?

canım benim düşük sebebim ilk düşük olduğu için araştırılmadı 3 haftalıktı düşürdüğümde ama bende dr hatası var dra gittiğimde hamileydim ve dr keseyi göremedi kabak oyar gibi içimde döndü durdu ve o gün düşük yaptım gerçi nasibi böyleymiş Allah'a şükür 8 ay sonra meleğim geri geldi.dra sorununu anlat canım ben ilkinin düşükle sonuçlandığını söyledim ve hap verdi

canım ne güzel maşallah,keseyi gördünmü esracım?bende haftaya gidicem bakalım banada verecekmi progesteron.öpüyorum tatlım sizi...

canım ben kan tahlilimi yaptırmak için yalan söyledim adetimi 6 gün geçti dedimkaydirigubbakcemile3 daha 1 gün var adetime.ne yapayım yoksa yapmazlardı en azından şimdi eminim.1 hafta sonra tekrar keseyi görebilmek için gideceğim canım ben ilkini düşük yaptığımı söyledim ve verdi.bende öpüyorum canım seni:1hug:

birde kızlar bilenler yanıtlasın bebişim 2 aylıkken uçak yolculuğu yapabilirmiyim

ilk 3 ayı doldurmadan izin vermiyor doktorlar canım...

:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
HONEYBABY....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
PENSES........................... .. ? ..........................?:CüvCüv:
RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
ESRAİE...............................3mart...................8aralık.:CüvCüv:

merhaba hanımlar
listeyi yeniden düzenledim aşağıda yazdıklarıma göre tekrar değişiklik yaparız olurmu şekerler?delikafadulden

penses SAT tarihini listeye eklermisin canımcığımŞeniz
medico nickli arkadaş buraya ya hiç gelmemiş yada geldiyse bile hiçbirşey yazmamış eğer gelirde kendisi hakkında bilgi verirse tekrar listeye ekleriz ok?yerimseniben
blackpearl, prettywomen, willydi, gecenemi arkadaşlar eğer aralık annesi iseniz ve listede olmak istiyorsanız bize bilgilerinizi verirseniz ve burada paylaşımda bulunursanız çok seviniriz çünkü ne kadar çok kişi olursak daha çok şey paylaşırız dimi ama?kaydirigubbakcemile5

benim bugün şiddetli kasık ve bel ağrım oldu doktora gittim tahlil istedi yarın sonuçları göstermeye gideceğim sizler nasılsınız ?

selam kızlar galiba bende aranıza katılıyorum tüp bebek transferım oldu 5. gun hormon testlerım yapıldı bebeğım benı terketmemış buyuk ıhtımal hamılesın dedı dr um sonucum kesın pazartedı yada salı test yaptırıcam o zaman bellı olucak kızlar benım sat 7 mart :teytey:

hadi canım hayırlısı Allah tamamına erdirsin:dance:

slm kızlarrr..
herkes iyidir umarım,belirtiler neler sizde?benim 2 haftadır,özellikle 2-3 gündür saçlarım acayip dökülüyo.acaba hamilelikten mi yoksa mevsim değişiminden mi anlamadım..
ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo,şimdilik bunlar var bende tatlişkolar :)

benim belirtiler kasıkta batmalar idrarda koyuluk ve acaip uyku hali 8 de yatıyorum sabah işe zor gidiyorum başka bişeyim yok kendimi fazla dinlememeye çalışyorum yok belirti çok:) sıksam midemi bile bulandırıcam

benim belirtiler kasıkta batmalar idrarda koyuluk ve acaip uyku hali 8 de yatıyorum sabah işe zor gidiyorum başka bişeyim yok kendimi fazla dinlememeye çalışyorum yok belirti çok:) sıksam midemi bile bulandırıcam

kaydirigubbakcemile3
canım yaa,benimde uyku halim var ama ben evde olduğum için çok koymuyo bu bana,sürekli uyuma pozisyonundayım çünkükaydirigubbakcemile3
bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki herşeye razıyız valla...

Bir sorum olacak. Karından usg ile bebeği görmek kaçıncı haftada mümkün oluyor? Çok sık ultrasona girmek istemiyorum çünkü.
ve ben de 2009 Aralık annesi olacağım Rabbim kısmet ederse. Henüz yakınlarımın haberi yokken burada paylaşmak onlara biraz ihanet ediyor gibi hissetmeme sebep oluyor fakat insan bu sevinci de birileriyle paylaşmak istiyor :)

ne güzel kimse bilmiyo benim sülale ayağa kalktı daha ultrasonda bile bieşy göremeden ben keşke eşime söylemeseydim diyorum şimdi ağzı sıkı dostlarına söylemek lazım bence.insan bi yandan herkes duysun istiyor bi yandanda hani kalp atışıydı falan duyup söylemenin doğru olacağını düşünüyo ama insan tutamıyo kendini ya acaip bi sevinç çoğu kez kalbimi gümgüm atarken yakalıyorum hala çok seviniyorum günler geçmiyo pazartesi olasada ultrasona gitsek.
hee bu arada hcg 1500-2000 arası iken ultrasonda görünüyomuş 5.haftaya tekabül ediyor

valla öyle sağlıklı olsunda bu lafın anlamını bilmiyodum gerçekten sağlıklı olsunlarda başka hiç bişey istemiyorum bu arada aşağıda tablo gibi bişeyleriniz var onları nasıl yapıyosunuz sende mesela bebek 5 haftalık gösteriyor

tatlım arama motoruna bebek cetveli yaz çıkan sonuçlarda var.yine bu sitede bahsediliyo nasıl yapıldığı.ben ordan yaptım..

tebrikler canım,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.
6. haftada rahat görünür karından canım..ama bazılarında 8.haftaya kadar görünmüyo.

hayırlısı olsun gece nemi, eğer oturup güzel bir açıklama yaparsan ve birlikte büyüteceğinizden falan bahsedersen bence kızının psikolojisi çok etkilenmez, bir de o senin sevgini kaybedeceği endişesine kapılabilir, ona böyle bir şeyin asla olmayacağını açıkça anlatırsan sorun olmaz gibi geliyor canım... sana yeni evliliğinde mutluluklar diliyorum :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :)
rüzgar denizi
yakın olsak da ortak alsak USGyi..
hehehe hiç fena olmazdı elifcim :)
liste için teşekkürler honeybaby, çok güzel olmuş :) sanırım ben de yarın gideceğim doktora, hala emin değilim gidip gitmemekten, neden diye sorarsanız hem keseyi hem de kalp atışlarını bir arada görmek istiyordum... şimdi sanırım sadece keseyi görebilirim, kalp atışları için 1 hafta 10 gün falan geçmesi gerekecek... offf bilemiyorum karar veremedim :)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
benimde göğüslerim çok acıyor, özellikle uçlarına el süremiyorum, ben de sıksam midemi bulandıracağım valla kaydirigubbakcemile3
ben de karından baktırmak istiyorum onun için acele etmek istemiyorum doktora gitmek için, sanırım 6. haftada gitmek gerekiyor keseyi görmek için ama kalp atışları için 8. hafta falan diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabii :) ben de henüz kimseyle paylaşmadım, eşim ve bölüm başkanım dışında kimse bilmiyor, kalp atışlarını alana kadar da söylemeyi düşünmüyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor ve ben kendi acımı unutup başkalarını teselli etmeye başlıyorum çünkü, bu sefer garantiye aldım ve kimseye söylemedim

Canım benim bebeklerimin kalp atışını 5 haftalıkken duymuştu dr um dopler ultrasonda...:sm_confused: Yani en erken 5 haftalıkken sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…