kız nereye sığdırıcan onca şeyi. dolmalık biberi doldurup koyuyorum ben poşetlereçıkartım tencereye dizip koyuyorum ocağa. çok pratik oluyor. bende heveslendim yaptır reçel birsürü. yiyen olmayınca verdim anneme annemde gelen giden çok olunca yeniyor.geçen sene annemle kayınvalidem bana yapıvermişlerdi. bu sene anne oldumya özendim valla. doldurcam. kurbanı unuttum ama ben yaaa. ayrıca dolmalık biber ve karnıyarık için patlıcan da koydum. domates de rendeledim buz kalıplarında onu da koydum.. bi tek menemenlik koycam. hoşafla reçelle aram yok ama seneye nasip olursa çilek reçeli yapmayı düşünüyorum.
ooo sana yapıp gönderiyorlar yemesi kalıyor size ooh ne güzel. ama insan hevesleniyor ya yapmaya:1rolleyes:benim herşeyimi annem ve ananem yapıyor.konserve yapar bizimkiler.ben ufak tefek bişeyler koydum okadar.hatta teyzem,eşimin yengesi,annesi de bişeyler gönderiyorlar kışlık.bana yapacak bişey kalmıyor.
ebru canım ya artık seni mutsuz görmek istemiyorum üzülüyorum her mutsuz mesajna eşinle konuşmayı denesene kavga etmeden ankaradan ayrılın beypazarına dönün sen işine dön canım ya ne bileyim bir eylemde bulun kendini yıpratıyosun böyle olan sana oluyo kimseye değilAy Canancım taktığın şeye bak benim koca da anlamaz o işlerden. Sen gene iyisin benimki bana kendi paramla doğum günü hediyesi aldırmıştı..Dünyada kaç tane insan kendi kendine doğum günü hediyesi alırda kocası kendi almış gibi havalara girer ayol kaydirigubbakcemile3 Bu senede hiç sallamadı bende onun doğum gününde bişey almadım..İlk sene çok heves etmiştim gömlekler bilmem neler bissürü bişey aldım eşime ama sıra bana gelince gittik bi spor ayakkabı aldık..Benim mutlu olduğumu düşündü ama ben çok kırıldım..Sonrada kutlamadım artık bir daha onun doğumgününü..Salla gitsin canım ya..Belli bi süre sonra anlıyosun ki dünyada herkes sadece kendini düşünüyo..Belki bizde öyle yapıyoruz kim bilir..Doğum günün kutlu olsun bu arada :1hug:
canan doğum günün kutlu olsun
hasta olan bebişlerede geçmiş olsun inş tez zmanda iyileşirler bi dahada hasta olmazlar
kızlar bişiy sorcam yaa siz bebişleri kaç günde bir yıkıyonuz
ben hergün yıkıyom ama artık iki günde bir yıkayayım diyorum buralar azcık serinledi
cevaparınız bekliyorum kızlar yıkamazsam çok huysuz oluyor bende hergün yıkıyom hemncik yatıyo 3-4 saat kalmıyo şimdi o düzeni bozsak çok zorlanacam ama hergünde yıkasam korkuyom üşütecek yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?