2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.HERKESE SLM.ARKADAŞLAR BEN DAHA YENİ ÜYE OLDUM VE ŞİMDİ 23HFT.LIK HAMİLEYİM. OĞLUM OLACAK.İNŞALLAH ALLAH NASİPEDERSE MAYISIN 13 DE DOĞUM YAPACAĞIM.HERKESİN BEBİŞLERİ HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI OLSUN...:emir_bebek:

a.s.HERKESE SLM.ARKADAŞLAR BEN DAHA YENİ ÜYE OLDUM VE ŞİMDİ 23HFT.LIK HAMİLEYİM. OĞLUM OLACAK.İNŞALLAH ALLAH NASİPEDERSE MAYISIN 13 DE DOĞUM YAPACAĞIM.HERKESİN BEBİŞLERİ HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI OLSUN...:emir_bebek:
:teytey:hoşgeldin aramıza.canım ne 5 ayı senin bi hafta sonra altıncı ayın bitiyor eğer 23 haftalıksan:emir_bebek:

öğleden sonra kan şekeri sonucumu öğrenmek hemde ayrıntılı ultrason sonuçlarımı almak için dr gidicem kızlar :)) haa bi de kardiyolojiye gidicem çarpıntım için

ayyy kızlar dün doğumhaneye girdim...dün kan sonuçlarını göstermek için tekrar doktora gittim şükürler olsun problem çıkmadı doktorda doğuma girecekmiş asistanı beni doğumhaneye çağırdığını söyledi eşime sen bekle dedim dışarda attım kendimi doğum haneye :))) bir kadıncağızı doğuma hazırlıyorlardı suni sancı vermişler...doğumhaneyi inceleme şansımda oldu ayyyy ben normal doğum yapabilirim yaaa iyice cesaretlendim :))

ayyy kızlar dün doğumhaneye girdim...dün kan sonuçlarını göstermek için tekrar doktora gittim şükürler olsun problem çıkmadı doktorda doğuma girecekmiş asistanı beni doğumhaneye çağırdığını söyledi eşime sen bekle dedim dışarda attım kendimi doğum haneye :))) bir kadıncağızı doğuma hazırlıyorlardı suni sancı vermişler...doğumhaneyi inceleme şansımda oldu ayyyy ben normal doğum yapabilirim yaaa iyice cesaretlendim :))

aaaa niye çağıdıki dr seni doğumhaneye??doğumhaneyi sevdin galiba normal doğuma heveslendiğine göreyerimseniben

aaaa niye çağıdıki dr seni doğumhaneye??doğumhaneyi sevdin galiba normal doğuma heveslendiğine göreyerimseniben

Salı günü kontrole gittiğimde ben normal doğum yapmak istiyorum diye konuşmuştum doktorla hatta doğumhane ortamınıda görmek istiyorum daha önceden görürsem aşamaları kendimi güvende hissederim demiştim ondan çağırdı heralde yasemincim ama iyide oldu çağırması a.s.

sağol bebebe iyiiz işte kızımız olcakmış ona biraz daha fazla sevindim 1 oğlum vardı inşallah birde kızım olcak hayırlısıyla.

Takvimler çok güzel görünüyordu..Site yönetimini protesto ediyorum..Takvimler burada görününce ne oluyordu..Buyrun şimdi görünmüyor bunun faydası nedir size ??

X