Günaydın Mayıs Anneleri
Havalar soğudu dikkat edin kendinize...sevgiler
Sana da günaydı Eylül'cüm..
Aslında Ankara da biraz ısındı kar yağınca yerimseniben Nihayet yağdı yağmasına da buz oldu o da .. Perşembe günü bir arkadaşımla buluşup akşam altı buçukta eve döndüm ama ilk kar olmasına rağmen hemen buz olmuş her yer..Eve kadar geyşalar gibi küçük küçük adımlarla geldim, ayağımda da çivi topuk çizme neyime güvenerek giydiysem klava: Kızılayda ayrıldığım arkadaşlarım benden daha çok korktu hamile halimle düşerim diye.. Yolda adamın biri "hanımefendi o çizmeleri giymişsiniz ama buzun üstünden yürüyorsunuz dikkat edin" dedi :roflol: Akşamın karanlığında her yer buz yahu, nerden yürüyeceğim diyemedim tabi adama tabi :roflol: Bi taraftan da Ayetel Kürsi'yi okuyorum yerimseniben
Neyse bugün bir iş görüşmesine gitcem, inşallah hayırlıysa olur çünkü evde oturmaktan çok sıkıldım (ayrıca daha fazla kilo almaktan acayip korkuyorum, çalışırken biraz hareket ederim hiç değilse)
İnternette okuduğuma göre bebekler en çok geceleri anneleri uyurken hareket edermiş..Benim oğluşta gündüz daha az hareket ediyor akşam yatağa girince başlıyor hareketlenmeler ..2 hafta sonra tetenoz aşım var.. Bazı doktorlar yaptırmaya gerek görmüyor ama görüştüğüm doktorlardan biri yaptırın deyince yaptırmaya karar verdim.. Sizin doktorlarınız ne söylüyor arkadaşlar..???