2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hımm anladım herhalde ki detaylı ulturason bu oluyo en azından bu olmalı ama sanki ben daha farklı olur zannettim çünkü birinci düzey detaylı ulturasonu yani buysa dr kendisi yapıyo bide ikinci düzey varmışl onuda radyoloji uzmanı yapıyomuş ama onu herkese yapmıyolarmış drun şüphelenirse yaptıryomuş diye biliyorum,,,,,,,,,ama tabiki bu bilgiler okuduğum şeylerden ,,bi sen gir detaylıy inş hayırlı haberleerle gelirsin inş canım yavrunada iyi bak incele canım hasret gidersüprizzzzz

nazecim nerden aldın bu haberi?benneyaptımki

Doğruluğunu bilemiyorum ama dün hastenede söylendi..Bir hemşireden duydum.. Umarım gerçekleşmez bizler için büyük rahatlıktı doğrusu..Oradaki birkaç kişiye kendim sordum onlarda televizyonda söylendi bugün dediler..Ama Sağlık bakanlığının sitesine giriyorum bakıyorum böyle bir habere rastlamadım henüz.. umarım doğru değildir..

Merhaba anneler...

Sağlık ocağına gittim aylık kontrol için 2. aşımıda vuruldum ve kilo almamışım geçen aya göre çok sevindim buna...birde sağlık ocağına 2 aylık bebek getirdiler 3,5kg. doğmuş şimdide 7kg. olmuş maşallah dedim tam tosuncukdu sadece anne sütüyle beslenmiş...inşallah bizim bebişlerde anne sütü alırda rahat ederiz...sevgiler

Herkese selam..:teytey:
Son bi kaç gündür aranızda olamamıştım.. :roflol:Şimdi yazılanları okudum da yavaş yavaş ağlamaya dönen hallerimize güldüm.. Alınan kilolar, büyüyen göğüsler, sarkma tehlikeleri...! Allah' ım bu kaçınılmaz deformasyondan herbirimizi en az hasarla çıkarır inşallah..
Kızlar kilo konusunda ne kadar şaka gibi gözükse de temkinli olmaya çalışın.a.s Çünkü bebişler doğduktan sonra ardından bi de "emzirme dönemi" geliyor.şutarafagitti Sütün kalitesini koruyabilmek amacıyla proteine ağırlık vermek bu süreçte nerdeyse kaçınılmaz.. Malum, pekmezler, helvalar da cabası! Fazlalıkların bi kısmı doğumla atılsa da bu süreç kilolu kalanlara çok itici imajlar hazırlayabiliyor.. yerimsenibenO yüzden gerekenleri abartır miktarlarda değil de optimum miktarlarda almaya gayret etmeliyiz diye düşünüyorum..
Sütyen konusunda destekli olanları şimdilik ne kadar hoşlanmasak da üstümüzden çıkartmamalıyız. yasakkelimeŞunun şurasında bi kaç ay katlanacağımız bu eziyet hepimizi ömür boyu sürecek bi görüntü çirkinliğinden kısmen de olsa koruyacak çünkü..
Görüşmek üzre canlarım..a.s.

Murgiz' cim,
Bebişinle ilgili yazdıklarını doktor kontrolunden sonra okudum;şutarafagitti ama bi kaç gündür süren arkadaş trafiği yüzünden sana yazamadım. İyi sonuçlarla dönmene çok sevindim canım. İnceleme menun edici bi tabloyla tamamlanmış anladığım kadarıyla. İnşallah hepimiz aynı sevinci tadarız..
:1hug:Bu arada, evet msn adreslerimizi eklemiş olmamıza rağmen KK' dan görüşmek daha mı pratik oluyor ne..! Neyse yine de kenarımızda bulunsun. Ben bazı şeyleri öyle ulu orta yazmayı beceremem, yapamam dahası.. Olur ya bi gün gerekirse o kısmı da açarız di mi..?a.s Sevgiler.. a.s.

Ankara' da yaşıyan tüm arkadaşlar..
Bi kaç gündür yazamadım; ama geç de olsa teker teker hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. İnşallah yaşananların en büyüğünü atlatmışsınızdır ve yürekler bi daha ağızlara gelmez. Malum bizler de burada 32 km ötemizde olacağı varsayılan bi kırılmanın verdiği tedirginlikle yaşıyoruz. Allah hepimizi esirger inşallah..

nazecim tatlım hastane olayını ben sormamıştım sana karıştırdın herhalde canım....yerimseniben
valla kızlar aslında benim pek sarkacak kadar göğüslerim de yok açıkcası
zaten küçüktüler şuan 80 i dolu dolu anca dolduruyoruz...:roflol:
önceden yine sütyensiz kendimi çıplakmış:roflol: gibi hissederdim...
ama ewin içinde takmak sıkıntı veriyookafamçokkarıştı
bide kendimi alıştırdım herhalde
ama taksam iyi olucak ne güzel göğüsler büyüyo derken güzelleşiyo :sm_cool:derken çirkin etmeyelim....:roflol::roflol:

bende baktım sgk sitesine birşey yazmıo haberlerde de söylemiş haa:bbo:

oh oh canım eve tıklıma gez toz arkadaşlarala görüş bende hamişlkten beri tek sosyal çevrem okul ve kk oldu arkadaşlaraıma başşta tehlikeden sonrada soğuklardan korkup eve tıkılrarak zasman ayıramıyorum zaten onlarında bebeleri var onlarada aynı şekil anlayacağın,,statlicadiarzu sağol canım darısı başına insan rahatlıyo dr iyi deyince allahım tüm mayıs annelerine güzel dr haberleri versin,,,canım bende pek msn ye girmiyom girdiğimdde bekiyom sen çevrimdışısın ,,tesadüf birbirimizi görürsek b,raz sohbet edelim canımlaelaelaelaelae
ayrıca soracağın söleceğin bişiy olursada çevrimdışı gönder canım ,çok sağol alakan için öpüyorumŞeniz

bende baktım sgk sitesine birşey yazmıo haberlerde de söylemiş haa:bbo:

canım bu haberlerle çoktandr var ocakta netlik kazanacak ,,,bakın olay şuu,,,şimdi devlet diyoki özel hastaneye sen ssk lıdan az ücret al öyle fazla alma diye,,,özel hastanede d,iyoki benei kurtarmıyo az ücret o zaman bana gereksiz yüktr bu hastalar karım yok sen bu yasayı geçirsen ben ssk lı hastya bakmam diyo,bu yasa ocakta devreye gircek fakat devletin gwri adım yada en azından bi süre bu yasayı uygulamaya sokmaması bekleniyo artık ne olur görcez kıslar şimdilk bişiy yok yani

bebecim gerçekten insan bebişine bişeyler yaptımı ne kadar mutlu oluyoo....
bizde daha hazırlığa başlamadıkk..
beşiği alınıcak odası boyanacak..
ben iki renkli düşünüyorum açık yeşil ve açık mavi....
modelini seçtinmi peki valla zor olur herhalde...
o kadar çok model varkii...

Sen ben sormadım diye yazınca kafama takıldı kim sormuştu diye aradım bulamadım :)) neyse sen kusura bakma.. :))

Benim prensesim çok yavaş... abisi karnımda nerdeyse maç yapıyordu :)) Maaşallah kızım pek bi ağır :))) hanım cnmmmm.. Kayınvalidem diyor anne karnında nasılsa öyle gidiyor diye bilmem haklımı değilmi :)))) siz bakmayın benim kayınvalideme vardır böyle tespitleri.. :))))

bebebe'doğrumu diyorsun yani..Oğlum halen çok hareketli doğrusu sakin bebeğe hasret kalmıştım inşallah prensesim sakin olur..
Kardelencim sanada teşekkür ayrıca iki defa baktım bulamadım :))
Kızlar bu saatte burda benden başka kimse yok galiba..Bende bakınıyorum bebek karyolalarına birsürü çeşit var ama birtanesini beğendim rengi mavi pembesini bulurum diye ümid ediyorum.. Kızım için şimdilik bir oda yapamıcam inşallah ileride..Oğlumun odası, oturma odası, salon, yatak odası.. kızıma henüz bir oda yok :)) bir karyola alıp yatak odasına yerleştirmeyi düşünüyorum.. Karyolayı görmek isterseniz işte link...

Eylülcüm geçmiş olsun cnm.. Kaşıntılar çatlamalara bağlı olabiliyor..Ayrıca yanlış olmasın birde akıntı ile olan kaşıntılar varki onlar genelde enfeksiyona bağlı olabiliyor..seninki ne türden tam anlayamadım.. eğer öyle ise doktora görünmek şart tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…