Murgizciğim Detaylı ultrasonografi de ,Dr bebeğin iç organlarını ve tüm detaylarını , inceliyor, yorumluyor..Tabi bunda en önemlisi yorumlaması..
Canım dr dememiş olabilir,ama paylaşımları ve incelemeleri onu gösteriyor..gibi..
akşama doğru randevum ...İnşallah detayları ve güzel haberleri aktaracağım..
nazecim nerden aldın bu haberi?benneyaptımki
Doğruluğunu bilemiyorum ama dün hastenede söylendi..Bir hemşireden duydum.. Umarım gerçekleşmez bizler için büyük rahatlıktı doğrusu..Oradaki birkaç kişiye kendim sordum onlarda televizyonda söylendi bugün dediler..Ama Sağlık bakanlığının sitesine giriyorum bakıyorum böyle bir habere rastlamadım henüz.. umarım doğru değildir..
Murgiz' cim,
Bebişinle ilgili yazdıklarını doktor kontrolunden sonra okudum;şutarafagitti ama bi kaç gündür süren arkadaş trafiği yüzünden sana yazamadım. İyi sonuçlarla dönmene çok sevindim canım.İnceleme menun edici bi tabloyla tamamlanmış anladığım kadarıyla. İnşallah hepimiz aynı sevinci tadarız..
:1hug:Bu arada, evet msn adreslerimizi eklemiş olmamıza rağmen KK' dan görüşmek daha mı pratik oluyor ne..! Neyse yine de kenarımızda bulunsun. Ben bazı şeyleri öyle ulu orta yazmayı beceremem, yapamam dahası.. Olur ya bi gün gerekirse o kısmı da açarız di mi..?a.s Sevgiler.. a.s.
bende baktım sgk sitesine birşey yazmıo haberlerde de söylemiş haa:bbo:
günaydın mayıs anneleri.burada karlı bir cumartesiden merhabaaaa
bebebe'doğrumu diyorsun yani..Oğlum halen çok hareketli doğrusu sakin bebeğe hasret kalmıştım inşallah prensesim sakin olur..
Kardelencim sanada teşekkür ayrıca iki defa baktım bulamadım :))
Kızlar bu saatte burda benden başka kimse yok galiba..Bende bakınıyorum bebek karyolalarına birsürü çeşit var ama birtanesini beğendim rengi mavi pembesini bulurum diye ümid ediyorum.. Kızım için şimdilik bir oda yapamıcam inşallah ileride..Oğlumun odası, oturma odası, salon, yatak odası.. kızıma henüz bir oda yok :)) bir karyola alıp yatak odasına yerleştirmeyi düşünüyorum.. Karyolayı görmek isterseniz işte link...
Merhaba anneler a.s.
Nazecim gösterdiğin karyola çok hoşuma gitti bende oğluşuma karyola bakıyordum...bebişime patik başladım onun için birşeyler yapmak, almak öyle keyif veriyorki...Birde birşey sorucam iki bacağımın arkasıda çok kaşınıyor kaşımaktan kırmızı yaptım başka hiçbiryerimde kaşıntı yok tuzlu falanda yemiyorum ama doktorumu aradım oda ameliyat olmuş 2 ay izine çıkmış ne yapıcam şaşırdım aynı hastanede başka doktor bakıcam artık geçici süre için...kendinize iyi bakın
Sen ben sormadım diye yazınca kafama takıldı kim sormuştu diye aradım bulamadım :)) neyse sen kusura bakma.. :))