- 18 Mart 2007
- 676
- 7
bebecim tebrikler tatlım....
hayırlı olsun....
valla göbişler artık kendini belli ediyo....
valla daha benim 13.haftadan itibaren bellietmeye başlamıştı zaten....
avebru erkek bebişin hayırlı olsun.Benimkide erkek.Eşimde kız istiyormuş,hamile kalmadan önce farketmez derdi.Cinsiyeti belli olunca anladım kız istediğini:)))Bebişlerimiz sağlıkla doğsunda en önemlisi o.Cnm bende ankarada yapıcam doğumu.Yazılarını takip ediyorum ama bir türlü karşılaşamıyoruz.annemlerde etlikte oturuyor,lokman hekime çok yakın.Sen nerede doğum yapacağına karar verdinmi?
iyi geceler kızlar...
bir daha geçmiş olsun hepimize tüm ankaralı annelere...
uyanıktım ve arkadaşımla msnden görüşüyodum....
çok korktum ve eşimde evde yok....
nöbetçi bu akşam....
bu sefer geçenkinden daha fazla oldu sanırım.....
murgizcim hadi gözün aydın sevindim senin adına
evet bizde uyandık depremde sanki daha güçlü gibi geldi, oğlumun yanına gitmeyi düşündüğüm anda kesildi demekki biraz geç uyanmışım ama sakindim :) ALLAH beterinden korusun....
nazeciğim bebebe ciğim cinsiyetleri öğrendiğinize iyi haberler aldığınıza cok sevindim...
nazeciğim bir kız bir erkek annesi olmak cok güzel görünüyor..darısı 2 cocuk isteyen annişlerin başına:)
kayracığım patik örnekleri cok güzel,kız için babet gibi olanı ,erkek içinde spor ayakkabısına benzer gibi duranı beğendim..ama..ama bu konuda hiçbir yeteneğim yok,ne güzel olurdu söyle birtanecik bile yapabilseydim...malesef cesaret bile edemiyorum..yada etmesem daha iyi :çok üzgünüm:
Gözün aydın seninde.. Mutluluğun yazılarında buram buram kokuyor :))Bebeğinle daha güzel günlere inşallah...
Zekai Tahir Burakda ultrason doktoruyla yaşadığım sorundan sonra Sağlık Bakanlığının web sitesinde hasta şikayetleri için ayrılmış bir bölüm bulmuştum..
Şikayet formunu doldurmuştum..Geçen gün zekai tahir buraktan bir bayan aradı
ve başhekim yardımcısı sizinle görüşücek bağlıyorum dedi...Korkmadım değil aklıma test sonuçlarım gelmişti ama ne alaka değil mi test sonuçları için başhekim yardımcısı arar mı :)) Neyse şikayetiniz nedir yaşadığınız sorun nedir diye sorunca anladım..yazdığım şikayet formu işe yaramıştı..Anlattım tabi Dr.Şenol beymiş arayan benimle uzun uzun konuştu hastanede çok fazla bir yoğunluk olduğundan işte Bakanlıktan doktor talebinde bulunduklarından vs vs..
Bende kendisine ne kadar yoğun olursa olsun ne kadar doktor bulunursa bulunsun önemli olan oraya işini seven insanların gelmesi gerektiğini söyledim..Doktor yaşadığım sorun üzerine haklı olduğum konusunda konuşmasına devam etti ve üstüne doktora uyarı gittiğini ve kusura bakmamam gerektiğini söyledi...Şaşılacak şey değilmi.. telefonu kapattığımda içimdeki rahatlamayı anlatamam..İtiraf etmek gerekirse şikayet formunu sadece kendimi rahatlatmak için doldurmuştum ama bu şekilde bana döneceğini tahmin etmemiştim.. Dedim ki demek ki bazen bu ülkede de işleyen bir sistem var..Çünkü benim doldurduğum form Sağlık Bakanlığının web sitesinde olan bir formdu ve bana dönüş Zekai Tahirin başhekim yardımcısından oldu.. Haklı olduğunu yetkili birinden duymak güzeldi yani :))
yerimseniben
tekrar geçmiş olsun canım,ya sen fazla korkmamaışın allhtan,,,,,,,ya yasemin ne diyecem 6 kilo aldım ve sonm bir haftada 1 kilo almışttım dr dediki fazla gidiyosun çok almışın ekmeği tatlıyı azalt diye ekmek tatlı yemiyorum :1no2:bende dr a dedim yediğim kuruyemişleri dr dediki bırakma ama azalt ve hareketli ol dedi :roflol:kıslar sizede yeyein diyodum ama YEMEYİN KIZLAR BANA KİLO YAPACAK TEK ŞEY KURUYEMİŞ başka meyve ve sütten ve yumurtadan kesemeyeceğime göre kuruyemişi kısacam mesela iki gün de bir yiyyecem amöa cevizi kesmem hergün yerim