2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bebecim tebrikler tatlım....
hayırlı olsun....
valla göbişler artık kendini belli ediyo....
valla daha benim 13.haftadan itibaren bellietmeye başlamıştı zaten....

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum..:1hug:

Eşim bugün taburcu oldu ama 20 gün dinlenecek..Bende apandisitle ilgili araştırma yaparken bunun gebelikte de çok sık görülebileceğini öğrendim..Eğer halen geçmeyen bulantılarınız ve ağrılarınız varsa doktorunuza bunu mutlaka söylemeniz gerekiyormuş..

Bu arada benim bebişin erkek olduğu kesinleşti Bir oğluşum olacak inşallah..Hastanede olduğumuz ilk 3 gün boyunca sürekli tekmeledi..Doktorun söylediğine göre benim içinde bulunduğum stressli durum bebeği etkilemiş ve o bu şekilde tepki vermiş..Sonrasında rahatladığımda hareketlerini hissedemeyince paniğe kapılmıştım acaba bebeğe bişeymi oldu diye ama çok şükür sadece o kadar stressten sonra biraz uyumak istemiş canı yerimseniben

Eşim bir yakınımızın yönlendirmesi sonucu TDV Özel 29 Mayıs hastanesinde ameliyat oldu..Bende Ankaralı Mayıs annelerine tavsiye edebileceğim çok güzel bir hastane öğrendim..Doktorları, hemşireleri, ilgileri gerçekten mükemmel, biz iki kişilik odada kaldık normalde refakatçi olmama rağmen bana yatak ayarladılar ve odamıza biz taburcu olana kadar başka bir hasta vermediler. Bu yüzden gece eşimi beklerken hiç sıkıntı çekmedim..

Normal doğumda kurum çalışanlarından 900 YTL fark alıp 1 günde tahliye ediyorlarmış, sezeryanda ise 1400 YTL fark alıp ve 2 gün içinde tahliye ediyorlarmış..Üstelik yenidoğan bakım üniteleri de var..Yani tam teşekküllü bir hastane..Hastanede devlet hastanelerinde bile bulunmayan ekipmanlar var..Odalarını otel odası gibi tasarlamışlar..Doktor muayenesinde ise hamile SSK'lılardan 45 YTL fark ücret alıyorlar. Doğumunuzdan önce mutlaka gidip gezin görün derim..Ben bize gösterdikleri ilgiden gerçekten çok memnun kaldım. Adresi Aydınlar Mahallesi Dikmen Caddesi No:312 Çankaya

bebecim tebrikler tatlım....
hayırlı olsun....
valla göbişler artık kendini belli ediyo....
valla daha benim 13.haftadan itibaren bellietmeye başlamıştı zaten....

Kardelencim benim göbiş kocaman oldu 20 haftalık hamileyim ama herkes 7-8 aylık hamileyim sanıyor fisfisfis bu zamana kadar tam 8 kilo almışım. Yani almam gereken kilodan 3 kilo fazlayım..Bendeki aşırı iştahın doymak bilmeyen midenin sebebi aldığım vitaminlermiş. Doktorum iştahında sorun yoksa vitamin alma ama demire devam et dedi. Bundan sonrasında da mutlaka yürüyüş yapıcam yoksa bu hamileliği 20 kilonun altında tamamlayamam sanırım senağlama

Bütün kız annelerini tebrik ediyorum..:1hug:

Şimdiden renkli tokalara, fırfırlı eteklere, tombul omuzlarını gösteren askılı elbiselere, pembe bandanalara ufak ufak bakmaya başlamışsınızdır eminim yerimseniben Abimin 3 tane kızı olduğu için ( en küçüğü 10 aylık ) kız bebeklerin ne kadar sevimli ve süslerine düşkün olduklarını yakından biliyorum..

Eşimde hep kız olsun istiyormuş ama Allah izin verirse benim bir oğlum olacak..Galiba erkeklerin, erkek çocuk merakı çoktan tarihe gömülmüş..:smiley-cool:

tatlım aslında benimde senden bi farkım yok aslında...
bende şimdiye kadar 6 kilo aldım....
biz her akşam eşimle yemekten sonra yürüyüş yapıyoruz....
hem bana hemde eşime iyi geliyor....
bende vitamin ve demir içmeye başladım 2 haftadır
aslında kiloyu çok fazla takmıyorum ebrucum....
boşver herşey bebişler için....

iyi geceler kızlar...
bir daha geçmiş olsun hepimize tüm ankaralı annelere...
uyanıktım ve arkadaşımla msnden görüşüyodum....
çok korktum ve eşimde evde yok....
nöbetçi bu akşam....
bu sefer geçenkinden daha fazla oldu sanırım.....

Azracım gerçekten cinsiyet önemli değil ama cinsiyeti belli olduktan sonra sanki anne adayları bebeklerini daha bir benimsiyor..Yani benim için de önemli değildi cinsiyeti ama biliyorsun erkekler annelerine daha düşkün oluyor jeyyar..

Ben 29 Mayıs'ta karar kıldım çünkü Lokman Hekim'e göre bize çok daha yakın ve güzel bir hastane..Eşimin ailesi ve kendi ailemde hastaneyi çok beğendiler..Gerçi Lokman Hekim'deki doktorumda gerçekten çok iyiydi. Oraya yakın bir yerlerde olsam orayı da tercih ederdim. Ama istersen ve fırsatın olursa 29 Mayıs'ı da bir görmende fayda var ..

sitesi bu ..Ama hala yapım aşamasında çünkü hastanenin yeni binası da zaten 2 ay önce hizmete girmiş. bu linkte odalardan birinin küçük bir resmi var..

Sanada geçmiş olsun kardelencim ya..Benim eşimde hastaneden çıktığı için kayınvalidemlerde kalıyor..Bende evde yapılacak ufak tefek işler var hem 6 gündür doğru dürüst uyumuyorum diye bu akşam evimde yatayım dedim. Sarsıntının başladığı ilk anda uyandım ve çok panik oldum. 20'sinde olanda da panik olmuştum ama eşim soğukkanlı davranıp beni sakinleştirmişti..Gece de uyanır uyanmaz telefona sarıldım..Kayınvalidem hemen açtı "korkuyorsan gelip alalım seni" dedi..Bende "biraz bekliyeyim" dedim..Aradan 5 dk geçtikten sonra biri bizim apartmanın tüm zillerine basıp herkesi uyandırdı. Muhtemelen zaten herkes uyanmıştı çünkü kapıya çıkan herkesin üstünde gecelik yerine günlük kıyafeti vardı..Bende hemen bir çanta hazırladım ne olur ne olmaz diye..Ne kadar hazırlıksızız böyle durumlara karşı..

Herkese bir kez daha büyük geçmiş olsun..İnşallah bir daha olmaz :çok üzgünüm:

ankaralı arkadaşlar çok geçmiş olsun inş bidaha olmaz ,panik olmAMAYA ÇALIŞIN ankaralı hamişler biliyosunuz ki bebiş de panik oluyo
betül ve naze kızlrınız hayırlı olsun sağ sağlim kızşarınızı kucaklarsınız inş
ebrucum eşinin taburcu olmaSIna ve oğluna çok sevindim allah devamına erdirsin bi daha hastalık vermesin
kayracım hiç sorma ya bu aralar pek giremiyorum internette o yüzden karşılaşamıyoz ggerçi msn miz var ama işte onuda fazla açmıyorum,, herhalde sende öyle burdanda derin sohbet olmuyo valla

kızlar bende dün dra gittim oğluşumu gördüm çok şükürr herşey yolunda dedi dr rahatladım valla dr her yerini gösterdi midesi kalbi böbreği mesanesi ellerri kolları ayakları yüzü her yerini gördüm kıslar valla pipisini bile gördüm oğluşumun:)))))sırtüstü yatmıştı yüzünü tam göstermedi ama dr biraz yakalaDI çekti hemen 4 boyutluda kıslar bdie ,idrar tahlili yaptım oda temiz çıktı iltihap falan da yokmuş ,,oğluşumda gayet hareketli idi dr dedi hareketli olması iyi demektir diye işte bukadar kıslar çok şükür inş herkesin iyi haberlerini alırız

Canım teşekkür sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Allah herkese nasip etsin..Ayrıca ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun.. Bende uyuyordum sarsıntıya uyandım.. eşim diyor bu bina sağlam değil..Düzce depremini yaşamıştım ve bu kadar sarsıntı yaşamadım.. Allah esirgesin insan evin duvarlarına bakarken korkuyor..

murgizcim hadi gözün aydın sevindim senin adına

evet bizde uyandık depremde sanki daha güçlü gibi geldi, oğlumun yanına gitmeyi düşündüğüm anda kesildi demekki biraz geç uyanmışım ama sakindim :) ALLAH beterinden korusun....

yerimseniben
tekrar geçmiş olsun canım,ya sen fazla korkmamaışın allhtan,,,,,,,ya yasemin ne diyecem 6 kilo aldım ve sonm bir haftada 1 kilo almışttım dr dediki fazla gidiyosun çok almışın ekmeği tatlıyı azalt diye ekmek tatlı yemiyorum :1no2:bende dr a dedim yediğim kuruyemişleri dr dediki bırakma ama azalt ve hareketli ol dedi :roflol:kıslar sizede yeyein diyodum ama YEMEYİN KIZLAR BANA KİLO YAPACAK TEK ŞEY KURUYEMİŞ başka meyve ve sütten ve yumurtadan kesemeyeceğime göre kuruyemişi kısacam mesela iki gün de bir yiyyecem amöa cevizi kesmem hergün yerim

nazeciğim bebebe ciğim cinsiyetleri öğrendiğinize iyi haberler aldığınıza cok sevindim ...
nazeciğim bir kız bir erkek annesi olmak cok güzel görünüyor..darısı 2 cocuk isteyen annişlerin başına:)
kayracığım patik örnekleri cok güzel,kız için babet gibi olanı ,erkek içinde spor ayakkabısına benzer gibi duranı beğendim..ama..ama bu konuda hiçbir yeteneğim yok,ne güzel olurdu söyle birtanecik bile yapabilseydim...malesef cesaret bile edemiyorum..yada etmesem daha iyi :çok üzgünüm:

Zekai Tahir Burakda ultrason doktoruyla yaşadığım sorundan sonra Sağlık Bakanlığının web sitesinde hasta şikayetleri için ayrılmış bir bölüm bulmuştum..
Şikayet formunu doldurmuştum..Geçen gün zekai tahir buraktan bir bayan aradı
ve başhekim yardımcısı sizinle görüşücek bağlıyorum dedi...Korkmadım değil aklıma test sonuçlarım gelmişti ama ne alaka değil mi test sonuçları için başhekim yardımcısı arar mı :)) Neyse şikayetiniz nedir yaşadığınız sorun nedir diye sorunca anladım..yazdığım şikayet formu işe yaramıştı..Anlattım tabi Dr.Şenol beymiş arayan benimle uzun uzun konuştu hastanede çok fazla bir yoğunluk olduğundan işte Bakanlıktan doktor talebinde bulunduklarından vs vs..
Bende kendisine ne kadar yoğun olursa olsun ne kadar doktor bulunursa bulunsun önemli olan oraya işini seven insanların gelmesi gerektiğini söyledim..Doktor yaşadığım sorun üzerine haklı olduğum konusunda konuşmasına devam etti ve üstüne doktora uyarı gittiğini ve kusura bakmamam gerektiğini söyledi...Şaşılacak şey değilmi.. telefonu kapattığımda içimdeki rahatlamayı anlatamam..İtiraf etmek gerekirse şikayet formunu sadece kendimi rahatlatmak için doldurmuştum ama bu şekilde bana döneceğini tahmin etmemiştim.. Dedim ki demek ki bazen bu ülkede de işleyen bir sistem var..Çünkü benim doldurduğum form Sağlık Bakanlığının web sitesinde olan bir formdu ve bana dönüş Zekai Tahirin başhekim yardımcısından oldu.. Haklı olduğunu yetkili birinden duymak güzeldi yani :))

Gerçekten çok güzel cnm..Bekarlığımda hep söylerdim, benim bir kızım bir oğlum olacak diye tabiki benimki temenniydi.. ama sanki bilirmiş gibi kesin kesin söylerdim :)) Darısı isteyenlerin başına inşallah :))

Gözün aydın seninde.. Mutluluğun yazılarında buram buram kokuyor :))Bebeğinle daha güzel günlere inşallah...

Gözün aydın seninde.. Mutluluğun yazılarında buram buram kokuyor :))Bebeğinle daha güzel günlere inşallah...

:sm_cool::sm_cool:sağol canım hep beraber inş :sm_cool:sağ sdağlim bebelerimizi kucaklatırıomıza mayıs hamişleri olarak

Naze'cim hakkını aramak her zaman güzeldir. Bana da yazılı bir metin gönderip iki kez telefonla aradılar arkasından da başhekim yardımcımız müsait olduğu bir zamanda sizinle görüşmek istiyor buyrun çayımızı için falan dediler..Ama ben gitmedim..Açıkçası gönderdikleri yazı da verdikleri cevaplar da hiç hoşuma gitmedi..Kim olursa olsun karşısındakinin insan olduğunu unutmamak o kadarda zor değil. Keşke bu tarz hareketlerle karşılaşan herkes hakkını aramayı bilse..O zaman belki sende bende gittiğimizde daha insani muamele görürdük ve iki canlı halimizle sinirlerimiz bozulmazdı..klava:

Murgizcim sen yine şanslısın ya beeeen ..Nerdeyse 8 kilo yaaaa..senağlama 60 kiloyla başlamıştım hamileliğe ve gayet iyi gidiyordum..Tamamen hamur işi ve hareketsizlik yüzünden şişmişimde şişmişim farkında olmadan..Bir insan hiç durmadan yer mi ya. senağlama Bir türlü doymuyorum..Sanırım bir diyetisyenden destek almam gerekecek..Porsiyonlar küçülecek..Süt, yoğurt, peynir yağsız olacak..Hamur işi olmayacak..Ve hareket edilecek..Yiyip yiyip yatmak oturmak yok artık..Offf napcam ben ya fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…