2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim içinde yatak odamız küçük olduğu için küçük bir beşik görürseniz linkini verin ben bulamadım ama demir olmasın onlar hoş değilll

nazecim belki bu iki site sana yardımcı olabilir...
fikir açısından....
ben bayıldım burdakilere....

Batırcaksın beni..onlar ne hoş şeyler öyle yaa..evim 3+1 zaten kızım için ayrı bir oda yapamıyorum şimdilik ya onlara bakıpta almamak da olmuyor ne yapıcaz bilmiyorum valla çok hoşlar yaa..

yasemincim nası bişey istiyosun....
park yatak tarzındamı...
sepet tarzındamı...
yoksa mobilya tarzı olanlardan mı....
en küçükleri sepet olanlar sadce en fazla 1 yaşına kadar yatabiliyorlar....
ama diğerlerinde 3 yaşına kadar hatta daha fazla bile yatıyorlar....

bu park yatakların olduğu site.....

bunlarda beşikler sepet tarzı olanlar....

bide burası var burdada beşik modellerini görebilirsin bunlar komidinli çekmeceli bütün bunlar biraz daha büyük.....

Batırcaksın beni..onlar ne hoş şeyler öyle yaa..evim 3+1 zaten kızım için ayrı bir oda yapamıyorum şimdilik ya onlara bakıpta almamak da olmuyor ne yapıcaz bilmiyorum valla çok hoşlar yaa..

ewet nazecim ne hoşlar dimi....
bence senin için şuan en iyisi beşik herhalde.....
sonra oğluşunun odasına bir tane daha ytak alırsın olur biter....
daha ilerdede ikisi aynı odada yatmaz dersende oturma odanı iptal eder kızınada oraya oda yaparsın...
bende şuan için oda düşünmüyorum 3 yaşından sonra normal bi oda almayı yani genç odası tarzı filan düşünüyorum...
şuan benim için en ideaili mobilya tarzındaki beşikler yanlarında komidin ve çekmeceleri filanda var....
bebek odalarının içindeki beşiklerden yani......şakkıdı

herkese selam! çok sık giremiyorum, birşeyler yazıp bıraktığımda da kimse iplemiyor maaşaallah!Kötü Kazen şu birşeyler alma, hazırlık işlerini ben size sora sora bir hal olmuştum, bakıyorum bazı arkadaşlarda faaliyet varşakkıdı walla ben mi tez canlıyım siz mi ağırsınız? anlayamadım:uhm: neyse, ben ufaktan ufaktan her gördüğümde birşeyler almaya başladım.. demiştim, merter'de accaip ucuz şeyler var, şimdiden bayaa takımları oldu. 6.ay dolunca da eminönü'nden şu meşhur havuzlu han'dan topluca alcıcaz çoğu şeyi. eşimin de birşeyler beğenmesini istiyorum. ona vize verdim bu konuda:asigim: bir şeyler görünce elimi zor geri çekiyorum ama, dur bi şu eminönüne gidince bakalım ne alalarını bulurum diye.. şu bayram ve yeni yılı da atlatalım da odamıza bakmaya gideriz diye anlaştık eşimle.. mobilya olarak sadece beşik ve dolap almayı düşünüyorum. sizin o verdiğiniz linklerin ben araştırmasını çoktaaan yapmıştım. istediğim gibi bir beşik yok. ıkea'da görmüştüm. süper. yerden başlıyor. büyüyünce de ayarlanabiliyor. arkadaşım o kenarı şifonyerli, altı çekmeceli, büyüyen! denen tiplerden aldı çocuk 1 yaşında şu an, hiç yatıramıyor, kendi inip duruyo welet!:roflol: yani bana da hiç tavsiye etmedi. nerede yatıracağını şaşırmış durumda. başka bir portatif beşiği var, onda yatırıyor o da nereye kadar, pişman yani.. ikeada gördüğüm, içine koyuyosun bebeği kafese girmiş gibi, çok aşşağıda yani.. ama o 2 yaşında falan o kadar zeminde kullanılabilir, dedim ya ayarlanabiliyor. ilk doğduğunda o normal yataklar boyutunda kullanılabilir. önce komik ve saçma gelmişti ama arkadaşımın halini görünce çok doğru bir seçim yaptığımı anladım. o da katalogdan gördü ve onayladı.. :emir_bebek: hediyeler falan geliyor işte oğluşumuza.. ben de süeter falan örmeye başladım. çok zevkli.. dün de nişantaşı'nda bir yer buldum peros diye, çok ucuz walla fiyatlar. kendimizi geçtim artık minnoşumuza yeni yıl hediyesi aldım:nazar: napiyim. bir uyku tulumu. 10 lira! çok cici bişey ya! eşim de bayıldı. bakalım ayın 15 inde kontrole gidicez. şeker ölçümü testi falan yapılacakmış. hayırlısı herşeyin. sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah! sevgilera.s.

kızlar bizde aldık yatak oğlumuza linkini verim de bakın bende şimdilik oda yapmıyacam bide yapamıyorumda evimde bi oda çalışma odası durumunda vwe şu an o eşyaları elden çıkasramıyorum,şimdilk yatağını odamıza koycaz çoçuk gece ağlamaları azalıncada çalışma odasına bi şekil taşımayı düşünüyom ,oğlum 3-4 yaşında oluncada artık onun isteğine göre oda alırız allajh nasip edrse,,buarada ben kıyafat falanda alıyom yavaş yavaş 2 tane hastane çıkışı içten giydirilen çıtçıtlı badiler patikli panyolonlar aldım bide niveanın bebek kozmetiğini aldım ,,durun yatağımızı gösterelim

tabi bin netten değil mağazadan aldık

herkese selam! çok sık giremiyorum, birşeyler yazıp bıraktığımda da kimse iplemiyor maaşaallah!şu birşeyler alma, hazırlık işlerini ben size sora sora bir hal olmuştum, bakıyorum bazı arkadaşlarda faaliyet varşakkıdı walla ben mi tez canlıyım siz mi ağırsınız? anlayamadım:uhm: neyse, ben ufaktan ufaktan her gördüğümde birşeyler almaya başladım.. demiştim, merter'de accaip ucuz şeyler var, şimdiden bayaa takımları oldu. 6.ay dolunca da eminönü'nden şu meşhur havuzlu han'dan topluca alcıcaz çoğu şeyi. eşimin de birşeyler beğenmesini istiyorum. ona vize verdim bu konuda:asigim: bir şeyler görünce elimi zor geri çekiyorum ama, dur bi şu eminönüne gidince bakalım ne alalarını bulurum diye.. şu bayram ve yeni yılı da atlatalım da odamıza bakmaya gideriz diye anlaştık eşimle.. mobilya olarak sadece beşik ve dolap almayı düşünüyorum. sizin o verdiğiniz linklerin ben araştırmasını çoktaaan yapmıştım. istediğim gibi bir beşik yok. ıkea'da görmüştüm. süper. yerden başlıyor. büyüyünce de ayarlanabiliyor. arkadaşım o kenarı şifonyerli, altı çekmeceli, büyüyen! denen tiplerden aldı çocuk 1 yaşında şu an, hiç yatıramıyor, kendi inip duruyo welet! yani bana da hiç tavsiye etmedi. nerede yatıracağını şaşırmış durumda. başka bir portatif beşiği var, onda yatırıyor o da nereye kadar, pişman yani.. ikeada gördüğüm, içine koyuyosun bebeği kafese girmiş gibi, çok aşşağıda yani.. ama o 2 yaşında falan o kadar zeminde kullanılabilir, dedim ya ayarlanabiliyor. ilk doğduğunda o normal yataklar boyutunda kullanılabilir. önce komik ve saçma gelmişti ama arkadaşımın halini görünce çok doğru bir seçim yaptığımı anladım. o da katalogdan gördü ve onayladı.. hediyeler falan geliyor işte oğluşumuza.. ben de süeter falan örmeye başladım. çok zevkli.. dün de nişantaşı'nda bir yer buldum peros diye, çok ucuz walla fiyatlar. kendimizi geçtim artık minnoşumuza yeni yıl hediyesi aldım:nazar: napiyim. bir uyku tulumu. 10 lira! çok cici bişey ya! eşim de bayıldı. bakalım ayın 15 inde kontrole gidicez. şeker ölçümü testi falan yapılacakmış. hayırlısı herşeyin. sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah! sevgiler

valla canım benim kim ipliyo kim iplemiyo bilemiyorum ama bu tarz kelimeler kullanman çok yanlış....Kötü Kazen
belli hergün girmediğin....şakkıdı
biz arkadaşlarla herşeyi paylaşıyoruz yavaş yvaş....
ve birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.....
valla senin dedğin rahat olan kafes gibi yataklarıda bende araştırıyorum aynen senin dedğin tam tersini diyo kullanan arkadaşlar....
benim yeğenimin beşiği senin tavsiye etmediklerinden ama geniş tatlım ve şuan yeğenim 3 yaşında ve hala yatıyo rahat rahat.....
demekki neymiş herkesin tarzı ve düşüncesi.....:roflol:
ben sadece arkadaşlara fikir olsun diye araştırdım buldum ve linklerini verdim onların istediği üzerine.....:dance:
ve sadece bir tanedede takılı kalmadım bir sürü çeşit verdim....:icecream:
ve sanırım bir yerde takılı kalmış olan sensin
ama malesef yardımcı olmak yanlış anlaşılabiliyomuş.....CADIARZU
sevgilerle

benim kızımın odası olucak ona dedesi yaptıracak ama biz park yatakta alıyoz ilk zamanlar yanımızda olsun die park yatağımız bu ist daki evimizde duruyo

odamız için bi iki model seçtim ama buraya koyamıyorum bi deneyeyim

betülcm bayıldım kızının park yatağına güle gül kullanın inş yavrun içinde sağlıkla büyür:1hug:

dün bebeğimin cinsiyetini ögrendım arkadaslar,hemde DR %100 dedi,eger aksı olursa bileklerimi keserim diyecek kadar emın konuştu :)

bi KIZIM olacakmışşşşş...boyu 24 cm dedi..bana biraz uzun geldi ,sizin bebişlerin boyları nasıl ? çok mutluyum ya..!!şimdiden onu nasıl giydiririm hayallerını kurmaya basladım :) çok süslü olucaz :p

günaydın kızlar..hepiniz iyisinizdir umarım..:1hug: ayyy herkeste bir telaş ne güzel..oğluşumun beşiği geldi..odasına koyduk ama ben daha oda yapmayı düşünmüyorum..uzun bir süre yanıma koycam beşiği..geceleri ağlamaya başladığı anda hemen memeyi dayamak için :1rolleyes: o kadar hareketliki artık göbüşümü açınca rahatlıkla görebiliyorum..eli ayağı hiç durmuyor..özellikle yüksek sesli müzik dinlediğimde sanki dans ediyor afacan..heralde hiç durmayacak haylaz oğlunun peşinden koşan yorgun bir anne adayı burda galiba a.s ama olsun ben koşmaya razıyım Allah hayırlı doğumlar nasip etsinde inşallah koşarız dimi kızlar a.s.

günaydın kızlaarrrrrr kardelencim çok teşekkür ederim ttalım linklerin hepsine baktım hepside çok tatlılar ama benim odama sığmazlar.:1no2: demirde olmasın istiyorum napcam bilmiyorum yaaa sanırım ankarayı alt üst etmem gerekecek.sepet beşikleri gördüm tatlım derin değiller ayağa kalkmaya başlayınca tehlikeli birde benim oğluş kardeşe bakıcam die devirebilir onukafamçokkarıştı offf offffff

kızlar bebeğinize aldığınız tulumlar çok sevimli görünebilir ama ben bu sorunu yaşadım ondan söylüyorum oğlum uzun boylu doğduğu için onların çoğu olmadı:roflol: mümkünse tulumları alırken biraz büyük alın yada ayakları kapalı altlı üstü takımlar var onlardan alın çok kulllanışlı oluyor.çıtçıtlı badiler de çok iyi karnı beli açılmaz sırnaşık şey ben oğluma zıbın kullanmadaım belden bağlamadı felan badi kullnadık doğduğundan beri halada giyiyoa.s başka aklıma geldikçe yazarım yine.

beşikleriniz çok güzel yaa bayıldım yerimiz geniş olsa bende park yatak istiyorum ama boyutları büyük :1no2: pembe olan ne şekerdi yaaaa kimindi o unuttum bakkafamçokkarıştı Şeniz

yasemincim tatlım sen ne kadar boyutunda istiyosun tatlım.....
bende olsam demirlerden istemezdim haklısın...
aslımda öle demir tarzda olanların mbilya tarzıda var hiç görmedinmi....
yani yanında birleşik olaraka komidin ve altında çekmeceleri yok sadece normal beşik ve ebatları aynı demir yatağınki gibi....
her rengi de var onların tatlım....
eğerki bulabilirsem linklerini veririm bakarsın.....
aslında hiç dert etmenede gerke yok kafana göre bişey bulamazsan gider sitelerde yaptırırsın...
ben öle yapıcam bulamazsam....
demir yatağıda nerden biliyon dersen görümceminki öleydi....

tatlım aslında buradaki beşikler öle zannettğin gibi büyük değiller..
çünkü yanlarında birleşik komidini ve çekmeceleri yok aslında ben bunları görmüştüm ve küçükler aslında....
istedğin gibi bir şey muhakkak bulursun tatlım....
koskoca ankara mobilyacılar şehri...

benim oğlumun beşiğide öle kardelencim altında çekmecesi var üstte komidini yok ama boyu uzun.işte dediğin gibi o küçük demir beşiklerin ahşabını isityorum yani yaklaşık 60cm-100cm anca sığar yatak odama.siterde hiç birşey yaptırmadım daha açıkcası güvenemiyorum daha önce yaptıran bilen biri varsa o olabilir kardelencimm.

yeni yılınız kutlu olsun kızlaarrrr 2008 hepimize sağlıklı mutlu bebişler getirsin İNŞALLAH:nazar::1hug:

hepinize sağlıklı üzüntü ve sıkıntıları içinde barınırmayan bir yıl dilerim inşallah bebek isteyen kardeşlerimede allah sağlıklı bebekler nasip eder lütfen bu konudaki umutlarınızı kaybetmeyin unutmayınki inanmak başarmanın yarısıdır
yen yılda hep sevinçlerimizi paylaşmak dileğiyle sevgiler

hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar
betülcüm ilk modeli beğendim ben fikir istiyon herkhalde

Bütün mayıs annelerinin yeni yılını kutluyorum..Bebişlerimizle nice mutlu yıllara inşallah..

dün bebeğimin cinsiyetini ögrendım arkadaslar,hemde DR %100 dedi,eger aksı olursa bileklerimi keserim diyecek kadar emın konuştu :)

bi KIZIM olacakmışşşşş...boyu 24 cm dedi..bana biraz uzun geldi ,sizin bebişlerin boyları nasıl ? çok mutluyum ya..!!şimdiden onu nasıl giydiririm hayallerını kurmaya basladım :) çok süslü olucaz :p

GÖZÜNAYDIN... çok sevindim benimde bir kızım olacak inşallah.. Doktorun ne kadar iddalı dimi :)) Hayırlı doğumun olsun inşallah..

X