kızlar bende dün dra gittim oğluşumu gördüm çok şükürr herşey yolunda dedi dr rahatladım valla dr her yerini gösterdi midesi kalbi böbreği mesanesi ellerri kolları ayakları yüzü her yerini gördüm kıslar valla pipisini bile gördüm oğluşumun:)))))sırtüstü yatmıştı yüzünü tam göstermedi ama dr biraz yakalaDI çekti hemen 4 boyutluda kıslar bdie ,idrar tahlili yaptım oda temiz çıktı iltihap falan da yokmuş ,,oğluşumda gayet hareketli idi dr dedi hareketli olması iyi demektir diye işte bukadar kıslar çok şükür inş herkesin iyi haberlerini alırız
slm ebru kaç aylık hamilesin?takvimini göremedim.
Murgizciğim gözün aydın canım...:) bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda yeter..
yarında ben gidiyorum,detaylı ultrasyona..inşallah güzel haberlerle geleceğim :)
ebrucum sen neler yapıyorsun?bebek alışverişlerine başladınmı,isim bulamıyorum oğluma,daha doğrusu karar veremiyorum.Bu arada haftaya ankaraya gelince lokman hekime uğramayı düşünüyorum.Senin doktorun adı ne cnm?
Arkadaşlar artan kilolarla birlikte sorun olan bir başka şeyde gittikçe büyüyen göğüslerimiz sanırım :1ninca:Benim önceki sütyen numaram 75 B'ydi ve hep silikonlu sütyenler kullanıyordum ama bilin kaç olmuşum 90 B fisfisfis..İnternette bir yazı okudum ve bu yazıya göre göğüslerin sarkma sebebi emzirmeden ziyade hamilelik döneminde uygun sütyen kullanmamadan dolayı göğüs kaslarının deforme olmasıymış.. Bende dün nihayet hem çok rahat, hem çok gösterişli hemde fiyatı uygun bir sütyen buldum..Üstelik destekli ve emzirme döneminde de kullanılabiliyor..Markası Bella Donna..İşin komik tarafı satış elemanı bana sütyeni uzattığında bu çok büyükmüş bana olmaz heralde dedim ama tam geldi..Sanırım bu gidişle Pamela Anderson'u bile sollayacağım :roflol:
günaydıınnnnnn....
ebrucum valla sütyen konusunda bende sıkıntıdayım...
ama benimki öle değil.....
ben hiç takamıyorum ewde sıkıntı geliyo bana batıyo sanki....
valla benikilerde pek değiiklik yok gibi sanki....
ama yazın aldığım bikinimin üstünü bi deneyeyim dedim geçen gün vay canına dedim ne kdarda güzel durdu öyle....
arkadaşımda eğerki sıkıntısı veriyosa yarım atlet tarzı badi şeklinde olanlardan tak dedi onlarda iyi oluyomuş.....
ayperin sağol canım ben detaylıya girdimmi girmedimmi bilmiyom senin kendi drum baktı hiç demedi de detaylı diye,,ama heryerine vnaktı kalbi mides,i böbreği kafası herşeyi iyi dedi normal mdedi bi sorun yok dedi canım geldiğinde bi anlat canım sana zahmet bizde öğrenelima.s
günaydıınnnnnn....
ebrucum valla sütyen konusunda bende sıkıntıdayım...
ama benimki öle değil.....
ben hiç takamıyorum ewde sıkıntı geliyo bana batıyo sanki....
valla benikilerde pek değiiklik yok gibi sanki....
ama yazın aldığım bikinimin üstünü bi deneyeyim dedim geçen gün vay canına dedim ne kdarda güzel durdu öyle....
arkadaşımda eğerki sıkıntısı veriyosa yarım atlet tarzı badi şeklinde olanlardan tak dedi onlarda iyi oluyomuş.....
Kardelencim cnm ben doğum için Çağ Hastanesini düşünüyordum..750 YTL fark alıyorlardı.. Şimdi ise tamamen muallakda çünkü dün öğrendiğime göre SSK hastalarının özel hastane ve tıp merkezlerine olan yığılmalardan dolayı Bakanlık ocak ayı itibariyle artık özel hastanelerde tedavi masrafının tavan yapması sebebiyle bu uygulamayı kaldıracağını açıklamış..Dün hastanede hemşirenin söylediğine göre ocak ayından sonra artık özeller olmayacakmış..Ben SSKlı olarak Çağ hastenesini düşünüyordum ama özel sanırım çok tuzlu olacak.. Bütün SSk hastaları bu uygulamadan sonra rahat nefes almıştı kaldırılırsa hiç iyi olmayacak.. Hiç olmadı artık bir devlet hastanesinin doktorunun özel hastası olacağız gibi görünüyor başka yolu yok gibi ama şimdilik tabi.. umarım uygulama değişmez..
günaydın kızlaarrrr
murgizcim kiloları takma canımcım fazlada değil aldığın kilo:1hug: benimki en son 5 kiloydu ama ayın 7sinde belli olcak ben hergün tartılmıom napim canım sıkılıo:1closedeyes:
bu arada benimkinini pıt pıtları başladı bayramda hissetmiştim sırnaşık şey
nazecim hadi gözün aydın sende bi zafer kazanmışın hastaneye karşı şutarafagitti sen hangi hastaneye devam ediyorsun en son kararını vermişmiydin?
şükür hafta sonu geldi evde olmak çok hoşuma gidio artık kafamçokkarıştı uyumak istiyom tembellik yapmak istiyom :dance:a.s.