2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgizcim gözün aydın canım :)))

avebrucuğum tekrar geçmiş olsun..eşin biran önce iyi olur inşallah..kendini sıkma canım..dikkat et kendine,bebişini öncelikle düşün üzülmeki üzülmesin..
Benim aldığım 7 hatta şuan 7.30 kilo ...kilo düşüncemin yanında catlayacağım düşünceside aldı başını gidiyor.. yediklerimde ne varki kilo alıyorum diye düşünüyorum,ama bulamıyoruma.s sütü yoğurdu bile yarım yağlı alıyorum ..:uhm:
bulucam yakında..bakalım artık :)
hem yiyorum hem tartılıyorum..:1rolleyes:
yaseeminciğim söylediğin gibi hergün tartıya cıkmazsam rahatlayacağım....:roflol:

Murgizciğim gözün aydın canım...:) bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda yeter..
yarında ben gidiyorum,detaylı ultrasyona..inşallah güzel haberlerle geleceğim :)

Murgizciğim gözün aydın canım...:) bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda yeter..
yarında ben gidiyorum,detaylı ultrasyona..inşallah güzel haberlerle geleceğim :)

ayperin sağol canım ben detaylıya girdimmi girmedimmi bilmiyom senin kendi drum baktı hiç demedi de detaylı diye,,ama heryerine vnaktı kalbi mides,i böbreği kafası herşeyi iyi dedi normal mdedi bi sorun yok dedi canım geldiğinde bi anlat canım sana zahmet bizde öğrenelima.s

ebrucum canım sen bari çok yiyon benim fazladan yediğim bi kururyemişti birer onuda kestim hiç tatlı pastya işi yemiyom sebze ve meyve ağırlıkı besleniyom çok su içiyom yarım yağlı süt içiyom haftanın 4 günüde okula gidiyom yani biraz hareket te var ama demkki hareket yetersiz 4 gün yürümeyle 10 dk olmuyo demek ,,aslında ben bayramda 1 kilo aldım eşimle evedeydik ona yaptıkça yemekleri galiba bende fazla kaçırdım valla anlamadım ki ayperin gibi bende neden kilo aldığımı anlamadım yaniii,bakim kuruyemişi azaltıp biraz daha ekemeği kısım bide eve gelince biraz evin içinde dolanayım ne olcak dr deiki haftada 450 gram olman lazım diye bense şimdiye kadar ona yakındıda bu hafta 1 kilo aldım böle giderse 20 kilo daha alacağım anlamına gelir onun için dikkat etmem lazım

Bende 49 kilo ile başladım..Şuan 55 kiloyum..Sizlere tavsiyem kilo takibinde tam olarak kaç kilo aldığınızı öğrenmek için öncelikle bir elektronik baskül alın ve sabah uyandığınızda henüz kahvaltı yapmamışken ve tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra çıkın basküle.. Ben her sabah tuvalete gittikten sonra çıkıp bakıyorum ayrıca elektronik olması nedeniyle gr olarak daha net bilgi oluyor.. çünkü diğer zaman kahvaltı sonrası baktığımda nerdeyse 1-1,5 kilo fark çıkıyor..O veriye baktığım zaman daha fazla almış görünüyorum.. Doğuma kadar olan süre için bir çizelge hazırladım 3-4 gün ara ile gr gram takip ederek 4. günün sonunda aldığım kiloyu yazıyorum böylece hafta hafta kaçar kilo alıyorum takip etmem de kolay oluyor...

hepinize selam kızlar....
nazecim ilk olarak seni tebrik etmek istedim....a.s.
nolursa olsun hakkımızı aramak bizim hakkımız bravo sana....
bu ülkede hala bu tarz kötü şeylere sessiz kalmayan ve kalmayacak olan insanlar olduğunu unutturmadığın için teşekkürler arkadaşım....
ebrucum sanada tekrardan büyük geçmişler olsun....
murgizcim valla bende sana uydum kuruyemişe başladım be tatlım....:roflol::tomato:
ama hepinizide şunu sölüyorumki kızlar artık daha hızlı kilo alacağımız daha ikihafta öncesine kadar giyidğim bazı şeyler bugün itibariyle olmuyo...
eşim bile diyo artık karnın bariz şekilde çok çıktı diye...
eee fındıkkurtlarımız büyüyo anneler....:teytey::dance:
murgizcim bu arada şuan en son yapılacak test olarak ayrıntılı ultrason kaldı....
ama girdiğin ayrıntılı mı onu bilmiyoruz...
neyse hayırlısı....
ayperincim sende inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canım...
darısı bizlerin başına....

Azracım ben henüz bebek için alışverişe başlamadım.. Benim ailem Beypazarı'nda yaşadığı için bizde "beşik" denilen bir gelenek var. Bu geleneğe göre bir kızın ilk çocuğunun ihtiyaçlarının bir kısmı çeyiz gibi kızın annesi tarafından karşılanıyor..Yani benim bebişin ilk kıyafetlerinin bir kısmı ile beşiği anneannesi tarafından yapılacak..Annemle geçen gün konuşurken ikimizinde kalbinden park yatak geçmiş..Ben ona tarif etmeye çalışırken o da bana aynı şeyi tarif etmeye çalışıyordu..yerimseniben Zaman yaklaştığında annemle alışverişe çıkmayı düşünüyorum..Henüz alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum. 7. aydan sonra olabilir. Bu arada ben oğlum için Yunus Arda düşünüyordum ama eşim Yunus ismini çok klasik buldu..Biraz daha araştıralım diyor..Ben ismin önemli olduğunu ve insanın kişiliğini de etkilediğini düşünmeye başladığım için biraz daha araştırma yapmaya karar verdim.

Lokman Hekim'deki doktorum Elif Hanımdı..İlgili samimi bir hanım..Ama diğer doktorlarda iyidir eminim..:1rolleyes:

Arkadaşlar artan kilolarla birlikte sorun olan bir başka şeyde gittikçe büyüyen göğüslerimiz sanırım :1ninca:Benim önceki sütyen numaram 75 B'ydi ve hep silikonlu sütyenler kullanıyordum ama bilin kaç olmuşum 90 B fisfisfis..İnternette bir yazı okudum ve bu yazıya göre göğüslerin sarkma sebebi emzirmeden ziyade hamilelik döneminde uygun sütyen kullanmamadan dolayı göğüs kaslarının deforme olmasıymış.. Bende dün nihayet hem çok rahat, hem çok gösterişli hemde fiyatı uygun bir sütyen buldum..Üstelik destekli ve emzirme döneminde de kullanılabiliyor..Markası Bella Donna..İşin komik tarafı satış elemanı bana sütyeni uzattığında bu çok büyükmüş bana olmaz heralde dedim ama tam geldi..Sanırım bu gidişle Pamela Anderson'u bile sollayacağım :roflol:

günaydın kızlaarrrr

murgizcim kiloları takma canımcım fazlada değil aldığın kilo:1hug: benimki en son 5 kiloydu ama ayın 7sinde belli olcak ben hergün tartılmıom napim canım sıkılıo:1closedeyes:

bu arada benimkinini pıt pıtları başladı bayramda hissetmiştim sırnaşık şey

nazecim hadi gözün aydın sende bi zafer kazanmışın hastaneye karşı şutarafagitti sen hangi hastaneye devam ediyorsun en son kararını vermişmiydin?

şükür hafta sonu geldi evde olmak çok hoşuma gidio artık kafamçokkarıştı uyumak istiyom tembellik yapmak istiyom :dance:a.s.

Günaydın Anneler...
Canım senin yine iyiymiş benim normali 90'dı şimdi birde kilo alınca dahada büyüdü gerisi sen düşün artık senağlama bende sütyen arıyordum bu dediğin markaya bakayım ...Aşermek diye buna denir heralde.. dün akşam işten çıktım eve gittim apartman kapısını bir açtım bir güzel koku biri kek yada kurabiye pişirmiş ama nasıl güzel kokuyor çaldım altkat komşumun kapısını kim pişirdi bakem dedim kek yada kurabiye yeni fırından çıkardım misafirim gelecektide dedi 3 tane verdi banada ama nasıl tatlı geldi şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım...ben oğluşumu özlüyorum her hafta ultrasonda görmek istiyorum...canım bebeğim sağlıkla seni bekliyoruz...hepinize şimdiden sağlıklı ve hayırlı doğumlar...a.s.

günaydıınnnnnn....
ebrucum valla sütyen konusunda bende sıkıntıdayım...
ama benimki öle değil.....
ben hiç takamıyorum ewde sıkıntı geliyo bana batıyo sanki....
valla benikilerde pek değiiklik yok gibi sanki....
ama yazın aldığım bikinimin üstünü bi deneyeyim dedim geçen gün vay canına dedim ne kdarda güzel durdu öyle....
arkadaşımda eğerki sıkıntısı veriyosa yarım atlet tarzı badi şeklinde olanlardan tak dedi onlarda iyi oluyomuş.....

Kardelencim beni de sütyen çok rahatsız ediyordu normalde ama bu sütyen üstümdemi değilmi pek anlamıyorum..Çok rahat ..Benim aklımada yarım atletler geldi ama belki zamanla alt lastikleri sıkabilir diye düşündüm..Sen bir dene memnun kalırsan bizde alalım yerimseniben

Murgizciğim Detaylı ultrasonografi de ,Dr bebeğin iç organlarını ve tüm detaylarını , inceliyor, yorumluyor..Tabi bunda en önemlisi yorumlaması..
Canım dr dememiş olabilir,ama paylaşımları ve incelemeleri onu gösteriyor..gibi..
akşama doğru randevum ...İnşallah detayları ve güzel haberleri aktaracağım..

Kardelenciğim , doğum sonrası gögüslerin sarkmaması için gece-gündüz hiç cıkartmamak en iyisiymişCADIARZU
Bu yüzden yarım atletlere hiç yanaşmam ben..:1rolleyes:

Kardelencim cnm ben doğum için Çağ Hastanesini düşünüyordum..750 YTL fark alıyorlardı.. Şimdi ise tamamen muallakda çünkü dün öğrendiğime göre SSK hastalarının özel hastane ve tıp merkezlerine olan yığılmalardan dolayı Bakanlık ocak ayı itibariyle artık özel hastanelerde tedavi masrafının tavan yapması sebebiyle bu uygulamayı kaldıracağını açıklamış..Dün hastanede hemşirenin söylediğine göre ocak ayından sonra artık özeller olmayacakmış..Ben SSKlı olarak Çağ hastenesini düşünüyordum ama özel sanırım çok tuzlu olacak.. Bütün SSk hastaları bu uygulamadan sonra rahat nefes almıştı kaldırılırsa hiç iyi olmayacak.. Hiç olmadı artık bir devlet hastanesinin doktorunun özel hastası olacağız gibi görünüyor başka yolu yok gibi ama şimdilik tabi.. umarım uygulama değişmez..

nazecim nerden aldın bu haberi?benneyaptımki

kardelencim yeme kuruyemişleri ben azalttım,,canım sonu iyi değil bu kuruyemişlerin,,,,,, canım evdede sütyeni çıkarma ben çıkarmıyom bende daha büyük bi sütyen aldım 95 numara:))))))))ne diyeyim allah sonumuzu hayretsin benim zaten normal ölçülerden fazlaydı şimdide büyüdü emzirirken ne olcaeeek bilömiyorum bencede yarım atlate yanaşmayın

hade iyi canım hissetmeye başlanmışın bebişini darısı tekmelerin başınaŞeniz
yasemincim çok takmadım da kilyu daha 6 kilo aldım sorun o değil,,kafamçokkarıştı sorun son bi haftada bi kilo alışım beni düşündürüyo böle devam ederse son ayda yerimden kalkmam rahat 25 kilo almış olurum zorlanırım bide bel fıytığım var kilo aldıkça ağrım olcak :1no2:şimdi ağrım yok henüz çok şükür o yüzden haftada bi kilo almayayımda tek derdim o şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…