herkese selam! çok sık giremiyorum, birşeyler yazıp bıraktığımda da kimse iplemiyor maaşaallah!şu birşeyler alma, hazırlık işlerini ben size sora sora bir hal olmuştum, bakıyorum bazı arkadaşlarda faaliyet varşakkıdı walla ben mi tez canlıyım siz mi ağırsınız? anlayamadım:uhm: neyse, ben ufaktan ufaktan her gördüğümde birşeyler almaya başladım.. demiştim, merter'de accaip ucuz şeyler var, şimdiden bayaa takımları oldu. 6.ay dolunca da eminönü'nden şu meşhur havuzlu han'dan topluca alcıcaz çoğu şeyi. eşimin de birşeyler beğenmesini istiyorum. ona vize verdim bu konuda:asigim: bir şeyler görünce elimi zor geri çekiyorum ama, dur bi şu eminönüne gidince bakalım ne alalarını bulurum diye.. şu bayram ve yeni yılı da atlatalım da odamıza bakmaya gideriz diye anlaştık eşimle.. mobilya olarak sadece beşik ve dolap almayı düşünüyorum. sizin o verdiğiniz linklerin ben araştırmasını çoktaaan yapmıştım. istediğim gibi bir beşik yok. ıkea'da görmüştüm. süper. yerden başlıyor. büyüyünce de ayarlanabiliyor. arkadaşım o kenarı şifonyerli, altı çekmeceli, büyüyen! denen tiplerden aldı çocuk 1 yaşında şu an, hiç yatıramıyor, kendi inip duruyo welet! yani bana da hiç tavsiye etmedi. nerede yatıracağını şaşırmış durumda. başka bir portatif beşiği var, onda yatırıyor o da nereye kadar, pişman yani.. ikeada gördüğüm, içine koyuyosun bebeği kafese girmiş gibi, çok aşşağıda yani.. ama o 2 yaşında falan o kadar zeminde kullanılabilir, dedim ya ayarlanabiliyor. ilk doğduğunda o normal yataklar boyutunda kullanılabilir. önce komik ve saçma gelmişti ama arkadaşımın halini görünce çok doğru bir seçim yaptığımı anladım. o da katalogdan gördü ve onayladı.. hediyeler falan geliyor işte oğluşumuza.. ben de süeter falan örmeye başladım. çok zevkli.. dün de nişantaşı'nda bir yer buldum peros diye, çok ucuz walla fiyatlar. kendimizi geçtim artık minnoşumuza yeni yıl hediyesi aldım
napiyim. bir uyku tulumu. 10 lira! çok cici bişey ya! eşim de bayıldı. bakalım ayın 15 inde kontrole gidicez. şeker ölçümü testi falan yapılacakmış. hayırlısı herşeyin. sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah! sevgiler