valla canım benim kim ipliyo kim iplemiyo bilemiyorum ama bu tarz kelimeler kullanman çok yanlış....Kötü Kazen
belli hergün girmediğin....şakkıdı
biz arkadaşlarla herşeyi paylaşıyoruz yavaş yvaş....
ve birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.....
valla senin dedğin rahat olan kafes gibi yataklarıda bende araştırıyorum aynen senin dedğin tam tersini diyo kullanan arkadaşlar....
benim yeğenimin beşiği senin tavsiye etmediklerinden ama geniş tatlım ve şuan yeğenim 3 yaşında ve hala yatıyo rahat rahat.....
demekki neymiş herkesin tarzı ve düşüncesi.....:roflol:
ben sadece arkadaşlara fikir olsun diye araştırdım buldum ve linklerini verdim onların istediği üzerine.....:dance:
ve sadece bir tanedede takılı kalmadım bir sürü çeşit verdim....:icecream:
ve sanırım bir yerde takılı kalmış olan sensin
ama malesef yardımcı olmak yanlış anlaşılabiliyomuş.....CADIARZU
sevgilerle
Cumartesi günü rutin kontrol için doktor gittim.. İdrar yolu enfeksiyonum olduğunu biliyordum ama 1 yıl önce bittiğini söylemişlerdi..Şuan için ilerlemiş görünüyormuş.. Bugün gidip hastanede kültür yaptırdım sonucunu çarşamba alıcam.. Kültür sonucuna göre antibiyotik başlanacak.. Buna o kadar üzülmedim aslında üzüldüğüm şey; bebeğe ultrasonda bakarken doktor bebeğin kordonunun uzun olduğunu söyledi..Sanırım bu bebek için tehlikeymiş..
Bebek çok hareketli olursa ve koron bağı uzunluğunu korursa bebek sorun yaşayabilirmiş( insanın aklına takılmıyor değil tabi..Mevlam ne eylerse güzel eyler.. benneyaptımki
valla bende yeşilli turuncu olanı kardelenin dediği gibi ilerde erkek bebek olduğunda da kullanılır die istiyorum ama bakalımm.inşallah pembeler beni cezbetmez
günaydın nazecim idrar yolu enfeksiyonu biz gebelerde çok sık görünebilir 1 yıl önce olması tekrar olmucanı göstermiyoki:1no2: kordon neden uzunmuş anlamadım?sonradan kısalma durumu varmıymış?ayrıntılı ultrasondamı söyledi dr bunu sana?üzülme canım doğru söylüyorsun herşey ALLAH tan:teselli:
nazecim çok tşk ederim...böyle kötü şeyler söyledıklerınde dr lara sinir oluyorum,banada ilk 5 haftalıkken mercimeğim,%85 düşer demişti ilk gittiğim DR ben nasıl aglamıştım....ama şimdi 20 haftalık kocaman bi kız :) Allah bilir işini..herşeyin hayırlısı..kızına isimler düşünmeye basla bence:)
Bende birkaç günü üzüntüyle geçirdim aslında..Ayrıntılı ultrason için 14 Ocak randevu tarihim..Bu normal ultrasonda söylendi bana.. Bilemiyorum ki o zamana kadar kendimi sakin tutmaya çalışıcam..Ayrıntılı ultrasonda daha net bir cevap alırım diye ümid ediyorum..
Merhaba bende 17+4 haftalık hamileyim allah nasip ederse mayıs ayının sonuna doğru ikinci kez anne olacam daha cinsiyeti kesin belli değil ama emin olmasada doktorum erkek olduğunu söylüyor. Allah herkeze hayırlısını nasip etsin
selam kızlarrr hepinize.....
bugün aylık rutin kontrolüm vardı....
20. haftada olduğum için ayrıntılı ultrasona girdim....
maşallah 41.5 kere oğluşuma herşeyi çok güzel çıktı...
doktor amcası çok beğendi....
suyum da gayet iyiymiş.....
kalbinin 4 gözünü bile gördüm....
hatta doktor amcası pipisini bile gösterdi.....
allahıma şükürler olsun.....
darısı sizlerin başına.....
nazecim bu arada sende üzülme tatlım....
ayrıntılıda herşeyini söler dr....
bence kendini bu kadar sıkıntıya sokma....
benim oğluşta çok hareketli olduğu için sordum dr a....
hareketli olması bi iyi bide kötü filan diyorlar dedim....
kordon dolanması oluyo diye..
hayır dedi hareketli olması bizim için iyi dedi....
aslında ayrıntılı için o kadar beklemene gerek yok aslında....
Merhaba bende 17+4 haftalık hamileyim allah nasip ederse mayıs ayının sonuna doğru ikinci kez anne olacam daha cinsiyeti kesin belli değil ama emin olmasada doktorum erkek olduğunu söylüyor. Allah herkeze hayırlısını nasip etsin