2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı


canım elaya da geçmiş olsun diyorum . herhalde ishal kadar çocukları olumsuz etkileyen bir hastalık yok yavrucaklar perişan oluyorlar...
bu arada şu şubat tatili gelse de bir nefes alsak :)
 


canım sana da geçmiş olsun ... kış sana hiç yaramamış, Allahtan annenler sizde, onların varlığı bile yetiyor değil mi ?
minik kuşun arda' ya da geçmiş olsun canım inşaallah çabucak iyileşir :) bu arada kuzular konuştukça daha bir sevimli oluyorlar :)
 

canım senin adına çok sevindim desem yalan olmaz... evlat elbette tatlı bir şey ama daha senin kuzular pek küçük onları da düşünmek lazım artı bir de anneye getireceği psikolojik yük de cabası ... ama ille de üçleyecem diyorsan çocuklar okullu olunca yapmak lazım . onlar büyüdükleri için hem kıskanma sıkıntısı pek olmuyor hem de anneye yardımcı oluyorlar...
 
Son düzenleme:

sevcancım ben de özleme katılıyorum bence de bir doktora görün için rahat olur canım...
 

canım buğranın tekrar kreşe başlamasına çok sevindim ama en çok kuzuların arasının iyi olmasına çok sevindim dikkati üzerine çekmeye çalışması, ufak tefek kıskanmalar olması çok normal . demek küçük prensesimiz agucuk bugucuklara başlamış annesi benim yerime onu sıkı sıkı öp tamam mı?
 
oğluşum pazar günü doğsun istemiştim anneler günüydü 11mayıs 2008 ama doktorumuz 12sinde uygun gördü ve oğluşum ogün dünyaya merheba dedi

aramıza hoşgeldin canım,
benim kızım da 8 mayıs doğumlu aslında bizim kuzunun gelmeye pek niyeti yoktu ama son kontrolden bir gün önce evde karnımın üzerine düşünce doktorum riske atmak istemedi ve spinal sezaryenle küçük cadım dünyaya geldi :))
Allah eksikliklerini göstermesin canım..
 
kadeeerrrr...çok üzüldüm canım geçmiş olsun..ilki memleketten döndüğüm gün ikincisi iki hafta önceydi ben de senin gibiydim..neden olduğunu hala bilmiyorum..ben de ikinci gün inanılmaz baş ağrısı devam etti..neler yaşadığını tahmin edebiliyorum..Allah bir daha yaşatmasın..o an insan sadece evlatlarını düşünüyor değil mi..helini sensiz seni helinsiz bırakmasın mevlam..Allah şifa versin canım..
 
bu arada kadercim ve özlemcim..ilk defa böyle bir gecikme yaşadım ancak şu nedenle olabilir diye düşünüyorum şimdilerde..yaklaşık 2 ay önce yine böyle bir korku yaşadık ve ben ertesi gün hapı kullandım..çok etkiliymiş ve yılda bir kereden fazla kullanılması hormonlara zarar veriyormuş.o haptan 5 gün sonra tekrar regl oldum..29 ekimde..ikincisi 27 kasım da oldu..3.reglim de 5 ocakta..yani bu haptan kaynaklanan bir durum da olabilir..

özlemcim bilmiyorum emzirmekten mi kaynaklanıyor ama göğsümde zaman zaman sertlikle beraber şiddetli bir ağrı oluyor..kolum değse bile inanılmaz ağrıyor..kızım ısırdığı için kanallarda tıkanma oluyor diye düşündüm ama..sen ne dersin?
 
nilüferarda rumuzlu arkadaşım..hoşgeldin aramıza paylaşımlarının devamını bekliyoruz..
benim oğlum da 15 mayısta doğdu ama doktorumuz 11 mayısa gün vermişti..o gün eşimin de tezkere günüydü..oğlum beklenen günde gelmedi ve doktorla görüştük 15 mayısa gün verdi perşembe günü dünyaya geldi muhammedim..
 
Ridacım bence emzirirken böyle durumların olması gayet normal.dediğin gibi ertesi gün hapı ve benzeri hormonları etkileyen ilaçlar,hava değişimi,stres gibi bir sürü şey etkiliyor regl dönemlerini.dedim ya ben çok pimpirikliyim resmen tüm hastalıkları inceliyorum herşeyden şüpheleniyorum psikolojik yani.annemin sapasağlamken 2 ayda eriyip gitmesi beni çok etkiledi.herşeyden korkar oldum.sana sadece devam ederse git demek istemiştim.aslında sadece 1 kere olan bişey için bunu söylemem çok saçmaydı.


Allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın hiçbir evladı DA kendine Yeter duruma gelmeden annesiz bırakmasın.ben bu yaşta bile saatim yok ki annesizliğimi hatırlamadığım.
Offff baydım yine galiba.ne demek isterken ne anlattım.

Yani canım senin telaşlanacak hiçbirşeyin yok.olmasın zaten.allah korusun
 
Son düzenleme:


benim kızın hayvan sevgisini gösteren resimler inşallah ekleyebilmişimdir
 
Son düzenleme:
Birilerine oturmaya gitmek için ya hayvanlarının olması gerekiyor ya da küçük çocuklarının
 
özlemcim, yaa senin sarı kız pek tatlıymış maşallah sübhanallah..Allah nazarlardan esirgesin..gerçekten tavşan kedi kucağına alıp okşayabilen kimselere imrenek bakarım her zaman..ama böyle miniklerin hayvan sevgileri beni daha bir cezbeder..sevimli ve masum..

canım, yukarıda bahsettiğin sebeplerden, seni bu hassasiyetin konusunda haklı buluyorum..aslında hayat öyle kısa ki..ve bu can insana öyle emanet ki..hayata pamuk ipliği ile bağlanmamız gerekirken..sanki hiç ölüm yokmuş gibi..bu gerçeğini aklımıza getirmeden yaşıyoruz..oysa nefes aldın vermedin olacak diyor ya şair..uyudun uyanmadın olacak gibi yaşamamız gerekiyor..sevdiklerimizi kaybettiğimizde..anlıyoruz hayatın hafifliğini..bomboş oluşunu..elimizden her an kayıp gidebileceğini..bu duyguları her an en çok sevdiğimiz kişi için yaşayabileceğimizi anlıyoruz aslında ama nedense ihtimal vermekten bile kaçınıyoruz..

dün düşündüm hatta..ya anne babamı eşimi çocuklarımı bir anda kaybedersem diye..ve o anı hayal ettim..neler olabileceğini..nefsime öyle ağır geldi ki..korktum düşüncemden..

kaçıyoruz gerçeklerden..kendimizden kaçıyoruz..ve yarına dair tüm planlarımızın ertelenmesinden korkuyoruz..
 
Rida o kadar güzel konuşuyorsun ki gerçekten hayranım.her zaman söyledim yine söylüyorum bir insan karşısındakini anlayarak ve onu rahatlacak şekilde ancak bu kadar güzel konuşabilir.Allah razı olsun.
 
Son düzenleme:
özlemcim, teşekkür ederim düşüncelerin için..inan senin için daha fazlasını yapabilecek olmayı isterdim..elimden ancak bu kadarı geliyor..ve bunun bile seni rahatlatabilmeye gücü yetiyorsa ne mutlu bana..Allahım sabrını bol versin canım..
 
kızlar ben geldim:))))) öncelikle nilüferarda aramıza hoş geldin herkes söylemişken bende söyleyeyim beni oğlumda 9 mayıs doğumlu anneler günü mayıs ayının 2 .pazar günü olduğu için denk geliyo canım..seninkide denk gelir tahminimce paylaşımlarının devamını bekliyoruz....
kadercim çok geçiş olsun canım bi salgındır giidyo valla halimiz kötü..alperen ii canım yarın kontrolü var..helin nasıl

selmacım sende yeşillenmişsin nerdesin:))))) ela nasıl

tuğbacım seni görmek çok güzel arada bi uğra ...şaka maka kızını da büyüttün..buğrada kreşe devam ediyomuş biraz rahatsındır,

özlecim okulda bi bayanla konuşurken oda annesini kaybettiği anlattı çarşaflıyış ne zaman çarşaflı biri görsem annem geliyo zannediyorum diyo tesellisi bile öyle zorki..Allah bol sabır versin ...

ridacım gelelim sana ..özleme katılıyorum senin konuşmalarına bayılıyorum..yüz yüze görüşmeyide çok isterdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…