Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla o kadar özledim ki diyarbakır ı içim gitti şimdi sende öyle diyince...inşallah geleceğim birgün...
canm evt fiyat tam gün ve 450 öteki dediim yere bakarsan webe görürsün orası çok daha pahalıdır ona eminim...ya parasından da geçtim aslında önemli olan hangisi iyi olacaksa kızım için...
bakıcı olayını bitirdim kafamda ben ya inşallah bizimki biiz bir şaşırtırda sever kreşi...ah ah neler vermezdim o zaman...
gizem evt ama bu dediğim hani bizim göndereceğimiz kreş değil..bu yolumuzun üzerinde o lüx dediğim yer..ya bak sende öyle dedin de oraya da bir baksak mı acaba...fiyat olarak eminim çok derler o da var...
sen görsen dışarıdan bile beğenilmeyecek gibi değil..eşimde öyle dedi bu sene buraya gitsinde belki aklı erdiği zamana seneye felan oraya göndeririz diye...ela küçük ya...ay eşim bir çığlık basket varya nasıl kızıdm korktum ya...öldürecek bu adam beni..kızı zaten zor uyuttum...
gizem cim ne düşündüm şimdi pazartesi telle bir arayayım olmazsa ben orayı genel bir bilgi elırım birde fiyat alırım...eğer fiyat uçuk değilse mevcutlarıda küçültmüşlerse sınıfalara ela gibilere yani... gidip bir oaraya da bakarım...sabahtan öğlene kadar ela ile durucaktım kreşte..öğlen eşim alır eve geçeriz eğer telde hoşuma giderse öğlen geçip birde oraya bakarız...ama salı başlatmam lazım kızı biz halen kararsızız öf .