Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy yerim ben senin cimcimeni...tuğbacım sen de gelmişsin..sana da iyi bayramlar canım..valla kızlar daha farklı oluyormuş erkek bebeklere göre..muhammedin hiç ağladğını duymazdım ben de..aceba derdim nasıl ağlıyor..inan bana bu kız bana kan kusturdu ilk dönem..ee sürekli de kucak istiyor senin cimcime gibi aman alıştırma..ben bir iş yapamıyorum kucağımdan inmiyor..indirince basıyor figanı..hem de kucağına alasıya kadar gözlerini kapatıyor..basıyor yaygarayı..aman amannn dikkat et bu konuda..
buğra neden gitmek istemiyor kreşe..kardeşiyle mi vakit geçirmek istiyor aceba..öptüm 3 ünüzü de..
merhabalar. herkese hayırlı bayramlar.Allah nice bayramlar kedersiz sağlıkla erişmeyi nasip etsin.
selma giden gitmiş içine kuşku girdikten sonra olmazdı zaten. kreş imkanı varsa en iyisi bence.nerden bulacan kültürlü bakıcıyı. bence babasının saatlri uyuyorsa götürüp getirmeye hemen iyi bir kreş araştır.
ben de ilköğretim matematik öğretmeniyim.sınava giremem senin branşın neydi?
Gizem sen de imt mişsin. nerden kaç mezunusun? ben dokuz eylül ünüversitesi 2003 mezunuyum
ay canım çok sevindim inş memnun kalırsınız ve en öenmlisi ela sever eminimki bakıcıdan daha iyi olur ela içinbayanssulusmilegizem ve özlem kreş dediniz ya bugün bir arkadaşımız geldi eşi de dersane sahibi kreş işi de yapmış bir ara...onun yakın arkadaşı kreş işi yapıormu biizm eve yakın...deneyimli iyi bir yer...bahsetti çok içimize sindi...kamera sisteminin olması süper birde ela nın konuşması açısından faydalı olacağını düşündük...pazartesi görüşeceğiz...eğer iyice emin olursak biizm kıız salı başlatırız..ama ela alışmakta zorlanır biraz biliyorum ama yapacak bişey yok...mecburuz....
ridAcım iyi bayramlar canım anladım canım ben bayrama gideceğini zannetmiştim.biz iyiyiz rida arda ise aynı artık macealarını anlatmıyorum bile)slm gizemcim..memlekete gitmedim canım ama gideceğim Allahın izniyle bu ayın sonuna düğünümüz var..arda nasıl..sen nasılsın, bayram nasıl geçiyor..ben de sizleri öpüyorum tatlım..
herkezin bayramı mübarek olsun:))) bayram bitti gerçi artık ama anca açabildim pc.
selmacığım kreşe karar vermeniz çok isabetli olmuş. bakıcıdan daha iyi bencede buğra 4 hafta gitti bayağı bi kelime dağarcığı genişledi. beni çok şaşırtıyor kurduğu cümleler ve verdiği cevaplarla. her şerrin altında vardır bi hayır. böylesi daha hayırlı olur belki sizin adınıza.
buarada bizim kreş maceramız bitti. buğra gitmek istemiyor. kardeşinden ayrılmak istemiyor sanırım. gayet mutlu evde. küçük cimcimede biraz dişli çıktı. paso emmek istiyor çok emincede rahatsız oluyor diye emzirmiyorum çok sık. uyku harici yatmıyorda kucak istiyor bakalım annem gittikten sonra ne yapıcam 2 çoçukla. buğrayı ben bilmezdim hiç ağladığını emzirirdim yatağına koyardım uyurdu. belkide daha küçük olduğu için böyle yapıyordur düzelir inş bakalım bekliyelim görücez:)))
Gizeem seni yakalamışken bişey sorucam sana
eşim götürüp getiricek yakın zaten...o konuda sorun yok ve fiyatı bize müthiş iyi geldi 450...bakıcımız 600 istemişti:)