ayy rida cım canım çok sevindim hakkımdaki düşünecelerine...ama evet var bende biraz saflık hatta saftiriklik
ama dediğin gibi bişeyler oluyor ve allah beni koruyor bu hayatımda hep olmuştur sonra aklım başına gelince ben nelerden dönmüşüm dediğim çok oluyor:)
bugün eşim bakıcıyı aradı dedi biz başomızın çaresine baktık artık gelmeniz gerekmiyor sanırım kadın şşaırmış eşyalarım vardı onları almaya geleyim demiş ela ile vedalaşırım dedim...eşim de işyerime gelin ben size bırakırım demiş. o da neden işyerinize geleyim nedne eve geçemiyorum felan demiş..birde nerden buldunuz bakıcı nasıl buldunuz gibi sorular sormuş...
benimle telle konuşmak istemiyor hem hemde gelip vedalaşacakmış şaşırıyorum ya..bende bilmesini istemedim kreş olayını o yüzden biz işimiiz hallettik de dedim eşime...hani istemedim bakıcı bulamadılar da felan demesini...neyse o işde bitti:)
valla içimden hiç para vermek gerekmiyor yazın 1000 lira verdik boş boşuna...eylülde de geldiği 5 gün o da yarım gün...ama eşim verir yine biliyorum...bende en fazla 100 lira ver dedim bakalım naparsa artık...
kızlar ben bile heyecanlıyım şimdi yarın kızımla kreşe gideceğimiz i.çin delimiyim ne:)