canım inşallah öyle olur ve en kısa sürede kavuşuruz.
bende seni tebrik ediyorum yeni bebiş için sizlerin yeni bebeği olacağını öğrendiğimde çok garip oldum yaa bizim kuzular artık büyüdü abi abla oldu da kardeşlerimi olacakmış. rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.
Ridacım ,'kızın oluyor 'demek bile beni heyecanlandırıyor seni tahmin edemiyorum:)
regline göre tam tahmin yapıyorsun canım ne güzel...benim doğum tarihim ultr.bağlı artık..
dediğin gibi canım nehirsuda cektiğimin tam tersi şeyler oluyor ama yinede birşeye yoramıyorum..canım gariptir ama cinsiyetle ilgili içime hiçbirşey doğmuyor,eşim küçük kızım diye seviyor ama,bakalım,
minikte mide bulantım yok ama cok kasık ağrım var,bazen şiddetli oluyor bu hafta yine dr dayım..belki cinsiyetini görebiliriz..
Muhammedin şuan iyi olmasına sevindim canım..keşke heeepp sağlıklı olsalar..
slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inş yya kızlar berke hiç durmuyo habire aglıyoo cok huzursuzzdiş cıkarmış tam 11tane dişimiz varrrr hiç yemiyo bişey cok iştahsızz kızlar berkenin bayramlıklarınıda aldıkkk teyzeleri kot pantolon gömlrk ayakkabı aldıkk sizler neler aldınız bakalımopuyorumnanaktan
çiğdemcim kot pantolon gömlek ve kot yelek aldık ayakkabı yok şimdilik...
RABBİM sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin ayperincim, 13-14.haftada %50 tahmin edebiliyorlar...kontrolünden inşallah iyi ve güzel haberlerle dönersin canım..
eşin kız istiyor anlaşılan..bence senin de bir oğlun olsun iki duyguyu da yaşa isterim..tabi hayırlısı olsun yine de..bildiğim kadarıyla Yasemin arkadaşımızın bir oğlu vardı ikincisine kız demişlerde ancak..oğlu olmuştu...:)) Bakalım neler olacak..
bütün çocuklar sağlıklı olsa anneler hiç üzülmese değil miii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?