günaydın hepinize kızlar
su gibi aramıza hoşgeldin ama neden daha önce gelmedinklava:
canım ne iyi olurdu keşke uğrasaydın...
kızlar ben ciddi ciddi sinir krizleri geçiriyorum bana bir yardımcı olun...ela hiç yemez oldu hemde hiççç yemiyor...iki üç kaşık çorbayla bütün günümüz geçiyor belki inanmayacaksınız...bende bişey yemiyor diye bazen süt içiriyorum o kadar...burda baya hasta oldu ateşlendi ateşi geçti grip gibi oldu öksürüyordu hafif. hadi bunlara bağlasam bugün fena değil hastalığı geçti gibi ama gene yemiyor gene yemiyor((
azı dişleri çıkıyor desem anlayamadım çıkıp çıkmadığını ama ucu felan yok yüzeyde....neden dersini< benim durumumda olan varmı...çocuk zayıfladı yaaa...
günaydın hepinize kızlar
su gibi aramıza hoşgeldin ama neden daha önce gelmedinklava:
canım ela için bu dediğin durumlar yok gayet mutlu etrafındaki herkes ilgili yani iştah dışında hiç problem yok tabi biraz öksürüyor hasta oldu...bu iştah açıcı multivitamin mi nedir ki bu?
çıldırtacak beni resmen yememesi nasıl dert nasıl dert...
kızlar hepinize koca bi merhaba........15 günden sonra işte burdayım alperen tepemde fazla yazamıyorum ama 2 yaramaz çocukla çooook yorucu bi tatildi ama ev ortamından uzaklaşmak iyi geldi 2 saat pc oturan eşim 24 saat yanımdaydı çünkü dağ başı gidecek yapacak bi işi yoktu çocuklar sabahın 7sinde bahçede oynamaya alıştılar evde durmuyolar alt üst oldu heryer tekrar bağırıp çağırmaya başladım.(( su gibi cnanım aramıza hoşgeldin diğer nayıs anneleri sizleri çok özledim hepinizi öpüyorum selmacım canım sinoptaydım bilseydim kastamonuda olduğunu uüğrardım.))))))))))
su canm doruk 14.05.2008 de 17.02 de dünyaya geldii
canım endişelenme dorukta bazen hiçbişey yemiyor neler hazırlıyorum ona ama direk çöpe sıcaktan olabilir yada diş çıkarıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?