edaaay ne güzel dişlenmişsiniz bizde 1 diş bile yok
ne zaman çıkar Allah bilir artık maşallah diyimde:))))
selma canım nasılsın eda hanım nasıl
ışlcım sen nasılsın canım bebişin nasıl öpüyorum hepinizi
eda cım maşallah ulaş ıma ne bu acele ne çabuk arka dişleri çıkıyor onun? ela nın da 5.ve 6. dişleri çıktı. şimdi arka dişlerde mi sıra hangi dişleri çıkacak şimdi? ya daha önce de size demiştim ya kulaklarını arada çekiştiriyor mızırdıyor ama ateşi felan yok..arada böyle mız mız...ne dersiniz yeni dişer mi yoldadır?
edaaay ne güzel dişlenmişsiniz bizde 1 diş bile yok
ne zaman çıkar Allah bilir artık maşallah diyimde:))))
selma canım nasılsın ela hanım nasıl
ışlcım sen nasılsın canım bebişin nasıl öpüyorum hepinizi
gunaydin kizlar bayadir giremiyodum umarim hersey yolundadirgecmisi okumadim,hasta bebislere allahtan acil sifa diliyorum
oglum bikac adim atiyo galiba yakinda yuruyecek cok mutluyum ama bi okadarda endiseliyim cunku cok dengesiz duruyo ve hep dusuyo:1no2:
selmacim nasilsinela nasil
edacimmasallah ulasa arka disler zor cikiyo diyolar ama biz cikarmadigimiz icin bilmiyorum oglumun 8 disi var son bir bucuk aydir da hic baska dis gelmedi bekliyoruz bakalim
herkese kucak dolusu sevgilera.s.
Işılcım geliyorsun sanırım bu günlerde Vatanına...Vatan ne güzel bir şey arkadaşlar..Bu topraklarda yaşamak bambaşka bir duygudur..Rabbim kimseyi Vatanından ayrı koymasın..yada hayırlı kavuşmalar nasip etsin herkese..
Elifcim de vatanından ayrı..
Elifcim İnşallah sen de hayırlısıyla yavrularına, vatanına ve tüm sevdiklerine kavuşmanı diliyorum..
geçmiş olsun canımkızlar nasılsınız ben bu aralar çok hastalık geçirdim grip oldum dilaya geçti şimdilerde iyiyiz çok şükür annem geldi bize baktı dilanında üstte 2 altta 3 dişi var ve şimdide üstten 2 tane daha geliyor bizlerde durum budur hepinizi öpüyorum bu arada dila uyanık onu sallamaya çalışıyorum oooofff çok yorgunum
ridacım seni de görmek güzelSzleri Sonsuz Rahmet sahibi olan Rabbimin Selamıyla Selamlıyorum...
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
elif, yasemin, gizem, gökçen, derya, gülhan, eda, ışıl, hümeyra, selma, muson, funda, casser ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma ve yavrularına kucak dolusu sevgiler..herkes inşallah dünden daha iyidir..ve herşey yolundadır diye ümid ediyorum..
cnm o guzel dileklerinle icimi rahatlattin sagol arkadasim
Geçmişi okudum..Enesimiz Hastalanmış canım yavrum...Enesin de Rida Teyzesi gibi Mide rahatsızlığı olduğunu öğrendim ve inan Hümeyracım çok üzüldüm..Endoskopi yaptırmıştım inanılmaz kötü bir olaydı doğum öncesi yaşadığım ilk tıbbi müdaheleydi..asla unutamıyorum..yavrum benim..sağlıklar diliyorum canım..büyük geçmişler olsun, Rabbim Beterinden Korusun...Amin
yavruları ve kendileri hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..Rabbimin Merhameti Üzerinize Olsun..
arkadaşlar Muhsin Yazıcıoğluna, 4 arkadaşı ve beraberindeki bir gazeteciye henüz ulaşılamadı..Sanırım ümitler de tükendi.. ne kadar zor bunları dile getirmek..Rabbim isterse kurtulmamaları imkansız ama dünya hayatlarının son günü o dağlarda dolmuşsa da; İlahi Takdir demekten başka bir yol yok inanan insanlar için..
Allahın Rahmeti merhameti Yardımı Üzerlerine olsun...Dilerim herşey için çok geç kalınmamış olsun ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?