edacım misafirimiz vardı antalyadan geldiler daha bugün döndüler ben fırsat bulamadım girmeye bide naz çok hareketlendi maşallah inanırmısın tuvalete gitmeye vaktim yok nerdeyse enne enne diye peşimde sen neler yapıyosun canım delikafadulden
inş dahada iyi olur kuzucuk burun akıntısıçok kötü oluyor gece tıkanıyor o zamanda uyuyamıyor perişan oluyor minikler allah kolaylık versin geçmiş olsun ulaşıma
ardanında herhalde üst 4.dişi geliyor iki gecedir yatmıyor yanıma alıyorum en az 1 saat memede kalıyor memedençıkınca ağlıyor yerine koyunca vızılddanıyor yanıma alınca bende yatamıyom çoçukta çok terliyor korkuyorum hasta olacak diye ben hiç uyku tulumu düşünmedim arda ince pijama ile yatıyor yinede terliyor oda ısısı 20 derce civarı oluyor ve çok üstünü açmasına fırsat vermediğinden sorun olmuyor
eda canım bende pazara temzilikçimi çağırdım yaa hiç istemiyorum nefret ediyorum evde temzilik olunca çamaşırları ben hiç bekletemiyorum makinada hemen kokuyor bende akşam yıkıyom bitmesini bekliyorum uzun programda yıkıyom bende
cnm cok gecmis olsun simdi nasil ulas umarim daha iyidir.burnu tikaninca cocuklar cok huzursuz oluyo gercekten ben pompayla cekiyorum sonra damla damlatiyorum<tuzlu su baya rahatlatiyo cnm dene istersen
Fundacım Ulaş çok hastalandı,acayip grip oldu,2 gün neler çekti yavrum:1no2:Antibiyotik işe yaradı,burun akıntısı ve öksürüğü biraz geçti,göğsünde biraz hırıltısı var,bu seferde antibiyotik ishal yaptı kuşumu,yarın kakasıyla birlikte doktora gidicez tahlil yapalım,gerekirse ilacı değiştiririz dedi,Ulaş ilk defa hastalandıNe kadar zormuş bebek hastalığı,annem,ben ve eşim telef olduk kaç gündür,hem üzüntüden,hem de yorgunluktan.Allah bebişlerimizi korusun cnm.
enne enne diyeni çok ama çok öpüyorum bal yanaklarındanyerimsenibenUlaş ba ba diyor,anne demiyor hınzır:dilcikar:Bizimkide çok hareketlendi cnm,hep oyun istiyogamyoncuiremsuCnm sen annenin yanında değilmisin?
Allah rahmet eylesinridacım. sen nasılsın bu arada kuzun iyi mi..
haice ceren üstten 4 diş birden çıkarıyor. ve kocaman ve ayrıklar...
aslında çok iyidir kayınvalidem ama kaynana gelin muhabbetlerini okuya okuya kadınındedikleri batmaya başladı.. delikafadulden oysa Allah razı olsun çok iyidir , yada ben öyle görmek istiyorum :jeyyar::jeyyar::jeyyar:üzme tatlı canını deryacım...sakin ol..her insanın farklı bir yapısı, yaşam tarzı ve dünya görüşü var..kimse kimseye benzemiyor..al birini vur ötekine..ebrunun ve benim kayınpeder ile gülhanın, sevdenin ve senin kayınvalide aynı fabrikanın ürünü gibi..
eşek sıpasına annede diyorum bakıp baba deyip gülüyor. maksus yapıyor canımderya cım evt hiç üzülme zamanla herşey yoluna girecektir.zor bu işler allah sabır verdin bu gibi durumda kalanlarımıza ne diyeyim(
benim kızım da baba anne dede mama meme gel gel diyordu 7 aylıkken o kadar konuşuyordu ki sonra eşim göreve gitti biz kaldık kızımla başbaşa.. ela da bikaç gün gel baba gel gel dedi..e eee gelen yok giden yok hepten konuşmaz oldu(şimdi iki gündür dede gel diye bişeyler diyor bağırıyor felan...
diş çıkarma evresi zor geçiyor neysen cim. Allah kolaylık versin..gamyoncuiremsukızlarrrrr
geldim ama kimsecikler yokmuş herkese iyi uykular
bu arada dila hanım 3 diş birden çıkarıyor ve benim bittiğim an bu anlar oluyor 3 gündür uyku ve yeme içme yok öldüm yaaaa
öpüyorum sizleri
murgizcim valla çok zor 2 dk vakit yoktu netse gittiler rahatım şimdi sen nasılsın canım umarım herşey yolundadıra.s.
Fundacım Ulaş çok hastalandı,acayip grip oldu,2 gün neler çekti yavrum:1no2:Antibiyotik işe yaradı,burun akıntısı ve öksürüğü biraz geçti,göğsünde biraz hırıltısı var,bu seferde antibiyotik ishal yaptı kuşumu,yarın kakasıyla birlikte doktora gidicez tahlil yapalım,gerekirse ilacı değiştiririz dedi,Ulaş ilk defa hastalandıNe kadar zormuş bebek hastalığı,annem,ben ve eşim telef olduk kaç gündür,hem üzüntüden,hem de yorgunluktan.Allah bebişlerimizi korusun cnm.
enne enne diyeni çok ama çok öpüyorum bal yanaklarındanyerimsenibenUlaş ba ba diyor,anne demiyor hınzır:dilcikar:Bizimkide çok hareketlendi cnm,hep oyun istiyogamyoncuiremsuCnm sen annenin yanında değilmisin?
Cnm arkadaşım çok iyi anlıyorum senisenağlama,bütün hastalıklar gece olunca daha bi çekilmez oluyor:sm_confused:Ardacığımın Allah yardımcı olsun.Bende odayı sıcak tutuyorum gece cnm,ince giydirip,üzerine uzun kollu hırkasını giydiriyorum,üstünü çok açtığından.Uyku tulumu aldım ama hiç rahat edemedi,dönemiyo istediği gibi,biraz büyük geldi zaten.2 numara almıştım.
Gizemcim kirli çamaşırlarını akşamdan makineye doldur,deterjanını falan at,gece zaten Arda için sık sık kalkıyorsun 3te 4 te düğmesine bas,çalıştır,zaten 2 saatte ancak yıkıyor,kokmaması için muhakkak yumuşatıcı at,o zaman hiç kokmaz cnm,benim makine mutfakta o yüzden alt komşum rahatsız olmuyor,üst komşum kuşlar kızar mı bilmem:mymeka:,en üstte oturuyorum benyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?