selam şekerler bi haftadır çok zor günler geçirdk kızım çok hastalandı birden fışkırır gibi bir kusma ile başladı sonra çok fena kokulu bir ishal ne oldunu anlayamadık dişi çıkıyodur heralde dedik akşam 8 gibi çocuk doktoruna götürdk nasıl bir kusma anlatamam neyse gaitadan kültür alındı hem rota virus hemde dizanteri mikrobuna raslandı 3 gün hastanade kaldk 2 gündrde evdeyiz halada tam olarak geçmedi kızım zaten zayıf bi bebekti iyce zayıfladı nerden kaptı nası oldu anlamadm aman bebişlere iyi bakın artık emekledikleri için heryere giidiyolar herşeyi ağızlarına sokuyolar sonrada böle hasta oluyolar onun o durumuna ne kadar çok üzüldüğümü anlatamam size serum takılırken gözümün içine bakıyo anne yardım et dermiş gibi of çok zor neyse hepinizi çok öptüm bebeklerde şiddetli kusma varsa kulak arkası etmeyin sakın
merhaba,
uzun zamandan beri hem bebek hem okul hem de ev işlerinin yoğunluğundan nete girip de doğru düzgün bakamıyorum. Aslında kızım bugün incilendi bunun müjdesini vereyim diye nete girdim ama bebişlerimizin hasta olduklarını okuyunca üzüldüm öncelikle bebekleriniz için hepinize geçmiş olsun diyorum. Elifçim dilerim sen de en kısa zamanda hem sağlığına hem de sevdiklerine kavuşursun.
hepinize bebeklerinizle iyi günler diliyorum
merhaba herkese...
gizem hoşgeldin:)özlemiştik seni...kuzenine de çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
hasta olan tüm ebeişlere allah acil şifa versin..
enesin annesi hiç üüzlme önemli olan sağlığı daha çoook kilo alır merak etme...
kızlar size ne sorucam benim kızımın üst dişlerinin arası çok açık ama alt dişleri öyle değil üst dişlerinin şeklini beğenmiyorum yaaa neden öyle olmuş olabilir sonra gerçek dişelride öyle mi olur bir bilgisi olan var mı??????
selam şekerler bi haftadır çok zor günler geçirdk kızım çok hastalandı birden fışkırır gibi bir kusma ile başladı sonra çok fena kokulu bir ishal ne oldunu anlayamadık dişi çıkıyodur heralde dedik akşam 8 gibi çocuk doktoruna götürdk nasıl bir kusma anlatamam neyse gaitadan kültür alındı hem rota virus hemde dizanteri mikrobuna raslandı 3 gün hastanade kaldk 2 gündrde evdeyiz halada tam olarak geçmedi kızım zaten zayıf bi bebekti iyce zayıfladı nerden kaptı nası oldu anlamadm aman bebişlere iyi bakın artık emekledikleri için heryere giidiyolar herşeyi ağızlarına sokuyolar sonrada böle hasta oluyolar onun o durumuna ne kadar çok üzüldüğümü anlatamam size serum takılırken gözümün içine bakıyo anne yardım et dermiş gibi of çok zor neyse hepinizi çok öptüm bebeklerde şiddetli kusma varsa kulak arkası etmeyin sakın
canım hoşbulduk sağol dileklerin içn amin:1hug:Gizemcim hoş geldin cnm,sağ salim gidip geldin ya cnm boşver,temizliği falan yavaş yavaş yaparsın,ayrıca kuzenine de Allah bol şifalar versin,sevdiklerine bağışlasın inşallah.Arda kuşumu da çok öp,azmıştır,iyice bir kurtlarını dökmüştür kalabalığı ve onu sevdiklerini görünce cnm benim
Gizemcim ,canim benim ilk once seni gorunce ne kadar sevindim ama kotu habere cok uuzldum .Allah kuzenunle beraber sifa bekleyen tum hastalara iyulik saglik versin...Bende biliyorsun aylarca hayatimi karartmistim rahim kanseriyim diye dolanip...Psikolojisi bozuluyor insanin...Eminim kuzunen de suan kendinden cok cocuklarini dusunuyordur..Allah onu evlatlarina bagislasin...
Seni gormek,ozellikle de kendi rumuzunla cok cok guzel..Annene de tekrar selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?