kızlar herkese selam. bu aralar başımızda kara bulutlar dolaşıyor. herşey üst üste geldi neyse sağlık olsun derken etimin rahatsızlığı çıktı,ameliyatta şimdi,dua edin. durumu ciddi.ben kendi derdimi unuttup valla.off yaaa. neyse sonra herşeyi uzun uzn yazarım. çok canım sıkkın. görüşürüz byee
selam kızlar gökcen Alh acil şifalar versin
bizde dün dr a gittik enes bronşit olmuş hiç tadımız tuzumuz yok bu aralar perişanım
inanın selma enes te ela gibi gece kalkıyor uykulu uykulu beşiğini tutup ayağa kalkıyor yanıma alıncada emekliyor yatqak başına kadar onu tutup ayağa kalkıyor yastığn üzerine çıkıp uzanıyor dişten demişsin bizde hala diş felan yok
BİRDE Dİ
Ş ÇIKARMAYAN BEBEK KALDIMI YOKSA ENES YALNIZ MI
selam kızlar gökcen Alh acil şifalar versin
bizde dün dr a gittik enes bronşit olmuş hiç tadımız tuzumuz yok bu aralar perişanım
inanın selma enes te ela gibi gece kalkıyor uykulu uykulu beşiğini tutup ayağa kalkıyor yanıma alıncada emekliyor yatqak başına kadar onu tutup ayağa kalkıyor yastığn üzerine çıkıp uzanıyor dişten demişsin bizde hala diş felan yok
BİRDE Dİ
Ş ÇIKARMAYAN BEBEK KALDIMI YOKSA ENES YALNIZ MI
kızlar maşallah sizinkiler ayaklanmış ne zamandır böyleler ela daha emekliyor kalkma çabası var ama dizlerinin üstüne kalkıyor ancak(
doğru dürüst yemez oldu ela dişi de yok çıkacak gibi görünen
kızlar siz günde kaç sefer uyutuyorsunuz bebişlerinizi????
kızlar maşallah sizinkiler ayaklanmış ne zamandır böyleler ela daha emekliyor kalkma çabası var ama dizlerinin üstüne kalkıyor ancak(
eda cım bayıldım son cümlene:))yarın gidiyolar..şimdi de çok mu kötü şeyler düşündüm diyorum ama napayım çok karışıyolar bebeğime(
ben yedirmye çalışırken durmadan ham diyolar biizmkide şaşkın şaşkın bakıyor dikkat sıfır bugün hiçç yemedi kahvaltı şimdi yaptığım çorbayı da yemedi ay kafayı yiyeceğim yahu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?