edacem bi ortak yönümüz dahaortaya çıktı maalesefki bebişlerynı zamanda emmeyi bıraktı bende bilmiyorm canım ne yapcamı biberonda tutmuyo bizimki damaklı uç aldım onuda tutmadı:1no2:sen bi çözm bulursan yaz canım ulaşı öpüyorm bu arada bizimkide kız teyzesi kahve yapmayıda öğrenir yakındamirmirmirmirkaydirigubbakcemile3
selam şekerler bugün kimsecikler yok sizlere bişey sorcam 3 gündür kızıma danonenin daninoları var muzlu çilekli ben içinde yoğurt olduğunu sanıyodum ama taze peynir varmış içinde neyse işte bebeğime günde bitane onlardan veriyorum zararı olurmu sizcez sizde bu tarz ürünler kullanıyomusunuz bu arada tadı süper hiç peynir gibi değil
Arkadaşlar bu arada Ulaş gece emmelerini de bıraktı 2 gündür,yani artık hiç emmiyor,peki ben geceleri ne vericem,ne kadar vericem,siz neler yediriyorsunuz gece uyandıklarında
selam şekerler bugün kimsecikler yok sizlere bişey sorcam 3 gündür kızıma danonenin daninoları var muzlu çilekli ben içinde yoğurt olduğunu sanıyodum ama taze peynir varmış içinde neyse işte bebeğime günde bitane onlardan veriyorum zararı olurmu sizcez sizde bu tarz ürünler kullanıyomusunuz bu arada tadı süper hiç peynir gibi değil
edacım emzirmeye çalış uyurkenver memeyi agzına baktın olmadı devam sütü ver geceleri uyandıgı zamanlarda öpüyorum senide ulaşıda....:ecrin_bebek:
selam kızlar herkese mutlu haftalar diliyorum
dünden beri aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum...
bıldırcın yumurtası vermeyi düşünüyorum kuzuma. . doktora sordum tavuk yumurtasından farkı yok dedi. çok da önermiyoruz dedi. sabahtır ona bakıyorum nette. çoğu yerde faydalı olduğunu okudum. sadece bir yerde 3-4 yaşından önce verilmemesi gerektiğini okudum. napcam kararsızım
gökçencim sen napıyorsun bacım taşınacakmışsınız sanırım.geçen gün de okudumama yazmayı unuttum
kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz. kusura bakmayın eskisi gibi yazamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?