2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

o zaten oluyo bende benim fıtık vardı normalde da şimdi bide kasık ağrılarım oluyo dr normal dedi canım

ya sorma bendede 3 tane fıtık var ne yapcaz son aylaarda bel ağrısından bilmiyom bide kışın daha bi azıyo soğukta:çok üzgünüm:,,,,,,bak yorma kendini

yok ben ikliyi yaptım canım ,benimde iyi çıktı çok şükür,,,,bende üçlüyü sormadım ama bence yapmayabilir naniknanik genel konrole gitcem 16 hafta olunca

sevindim cnm cinsiyetleri öğreneceğiz desenea.s sağlıklı olsunda bebişlerimiz ..necıkarsa bahtımıza artıık :teytey:

sevindim cnm cinsiyetleri öğreneceğiz desenea.s sağlıklı olsunda bebişlerimiz ..necıkarsa bahtımıza artıık :teytey:

sağol ayperincim sağlıklı olsunda benimde özel bi tercihim yok allah ne verirse kabulüm sağlıklı hayırlı olsundaa.s.,,,,,ama tabiki merak ediyom o ayrıŞeniz

bende 2008 mayıs anne adayıyım 16. haftadayım erkek bebiş bekliyoruz ve isim arıyoruz bebişimize sizinde önerilerinizi alabilirmiyim?

ya sorma bendede 3 tane fıtık var ne yapcaz son aylaarda bel ağrısından bilmiyom bide kışın daha bi azıyo soğukta:çok üzgünüm:,,,,,,bak yorma kendini

Arkadaşlar doktor bana kasık ve bel ağrım olursa diye magnesium diasporal 300 verdi. Toz karışım şeklinde..Benim de ayakta biraz kalınca belim ağrıyor ama yinede pek kullanmıyorum çünkü beni zorlamıyor, gereksiz yere ilaç almıyayım diye düşünüyorum..Birde internette hamilelik korsesi diye bişey gördüm benim hoşuma gitti.. Göbişim biraz daha büyüyünce alabilirim onlardan.. Sizde doktorlarınıza danışarak kullanabilirsiniz diye düşünüyorum..Çünkü ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe belinize daha fazla yük binecek..Aşağıdaki linkte bahsettiğim korsenin ve doğum sonrasında kullanılabilecek korselerin resimleri var ..Aklınızda bulunsun :)))

(GEBELİK KORSESİ
Ürün Kodu : 109
Doğum öncesinde kullanılır.Sarkma ve çatlamaları önler.Düşük yapma ihtimalini azaltır.Bel ağrılarını giderir.Bebeğin ana rahminde rahat durmasını sağlar.Elastikidir.Karın büyüdükçe ipleri ile ayar yapılabilir.)

Bu arada çok şükür benim başlangıçtaki şikayetlerim pek kalmadı..Ev işi de yapıyorum yemekte.. Bazen ara ara bulantılarım oluyor..

Bu arada yakın zamanda yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum..Çünkü hamilelikte yürüyüş normal doğumu düşünenler için hem gerekliymiş hemde aşırı kilo alınmasına engel oluyormuş..Görümcemin gittiği bir seminerdede doktor midesi bulanan hamileye ortam değişikliği iyi gelir onu gezdirmek gerek demiş.. Belki ben başlarda çalışmadığım ve evde kapalı kaldığım için ilk dönemim biraz zor geçmiş olabilir diye düşünüyorum..

kızlaaarrrrr günaydınn dün dr gittim 2 li test için kan verdim sistemler arızalıymış sonucunu biraz geç öğrencem haftaya kaldı.cinsiyetine de erkek gibi dedi ama önümüzdek iay kesin söylerim dedi benimde içime doğna erkekti hayırlısı sağlıklı olsunda

Yasemincim gözün aydın canım..Hadi hayırlısı.. İnşallah sonuçların temiz çıkar :)) Ben yaptırmadım ikili test..Üçlü test yaptırmayıda düşünmüyorum. Sadece aylık rutin kontrollerime gidicem..

bende 2008 mayıs anne adayıyım 16. haftadayım erkek bebiş bekliyoruz ve isim arıyoruz bebişimize sizinde önerilerinizi alabilirmiyim?

meraba serban hoşgeldin ,hayırlı olsun inş sağlıkla dğar oğlun ,,:içelim:valla biz daha cinsiyet belli olmadığı için isimlere yoğunlaşamadık ama güzel isimler buldukça söyleriz,,,,gerçi bizi oğlumuz olsa adı çoktan belli arda olacak babasının özel isteği üzerine ,,,intetnetten isimlere de baka bilirsin :dance:a.s.

hadi canım hayırlısı :teyteyğluşuna erkek kardeş geliyo demek ,inş ikili testn deiyi çıkacak canım bize burdan müjdelersin inş bi daha 4 hafta sonra gitcen herhalde o zamöanda kesin cinsiyetini söylersin inş :teytey::dance:

ebrucum önerin için sağol ah canım bel fıtığı çok fena bişiy ağrıyan belden ziyade bacaklar oluyo çekilme şeklinde ama ,bu korse işi kafama yatmadı ya sanki bebeği sıkar gibi geliyo,bide bende sıkıntıya gelemem herhalde,,,,,,,ama belim çok ağrırsa dra sorar alırım mecburen ,,,,,( ebru bide diyo düşüğü önler ne alaka ya ,,,,,,canım bu arada şikayetlerinin azalması sevindirici artık beslenmene dikkat et canım hergün süt yumurtanı cevizini meyveni mutlaka ye,,,,et ye demiyecem çünkü sende benim gibisin o yüzden elinden geldiğince yemeye çalış ev işinede dalıp bebeği zorlama

hoşgeldin serbancığım...sana yakınım 15+5 benimkide...ama ben cinsiyetini öğrenmedim...:uhm: aysonunu bekliyorum inşallahh...erkek olsun kız olsun ben doğa isimleri koymayı düşünüyorumm..:dance: ilk bakışta anlamı olsun diyee...birde isim koyarken soyadı ile uyumlu olması ayrı bir güzel duruyor..oyüzden ismi tek düşünmemek lazım a.s bakalım artıkk..daha cok zaman var yaa...bolca araştırabilirsin

yaww..kıslar benim bacaklarımda varisler cıkmaya başladı...şimdi böyleyse sonrası ne olur bilinmezz..:tomato: aslında 4.aydan sonra daha cok beliriyormuşş..ve pek caresi yokmuşş...birkaç yapılacak şey varmış..sıkı corap ,varis corabı,tayt..giymek ayakta fazla durmamak..birde ayakları yüksek tutmakk..bende akşam evde bile pantolan corabı giyinip ayaklarımı dikip koltuğa yatıyorum vallahiii:1rolleyes: bakalımm artıkk..fisfisfis
sizin nasıl varmı birşeyler...:uhm:

yasemincim hadi hayırlısıı. vallahi haberden sonra rahatlıyor insan..iyi şeyler düşün heep..:) dr ların cinsiyetler için % şukadar % bukadar kız,erkek dediklerinde inanmak istemiyorum hiçç...sonradan değişebiliyor gibi geliyor..tam olarak görülüyorsa tamammda....benneyaptımki .. ..sağlıklı olsunda..diimii...:roflol: heyecanla beklemekte güzel :dance:

teşekkürler ebrucum sonuç bi çıksaydı stres yapıcak bende bu yaaa.dr yapalım dedi bende itiraz etmedim 3 lü testte 4 hafta sonra

sağol murgizcim inşallah hepimizin testleri temiz çıkar sağlıkla alırız bebeişlerimizi kucağımıza.ultrasonda uyuyodu ellerini kollarını havaya kaldırmış sanki bende görür gib oldum pipisini sırnaşık şey ama yinde 4 hafta sonra kesin söylerim dedi dr hayırlısı evde 3 erkek olursa naparım beeeennnntatlicadiarzu

murgizciğim vallahi benimde cook ayakta kalınca ,evde iş yapınca belime bir ağrı saplanıyor..benimde kuyruk sokumumda ,sonra biryerden kalkarken tutup belimi kalkıyorumm..bolca dinlenmek lazım..işler hep var yaaa..temizle düzenle bitmiyor.. sağlığımız daha önemli a.s

sağol ayperin pipisini gördüm gibi yaaa :1shok: öbür oğlumda ntecrübeliyim nede olsa ama dediğin igbi benim ilk oğlumada 5 ay kız demişlerid de ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı aldığım bi kaç pembe giysi kalmıştı kenarda sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…