o zaten oluyo bende benim fıtık vardı normalde da şimdi bide kasık ağrılarım oluyo dr normal dedi canım
yok ben ikliyi yaptım canım ,benimde iyi çıktı çok şükür,,,,bende üçlüyü sormadım ama bence yapmayabilir naniknanik genel konrole gitcem 16 hafta olunca
sevindim cnmcinsiyetleri öğreneceğiz desenea.s sağlıklı olsunda bebişlerimiz ..necıkarsa bahtımıza artıık :teytey:
ya sorma bendede 3 tane fıtık var ne yapcaz son aylaarda bel ağrısından bilmiyom bide kışın daha bi azıyo soğukta:çok üzgünüm:,,,,,,bak yorma kendini
merhaba hayırlı olsun serban hoşgeldin aramıza isim konusunda yardımcı olamıyacağım henüz bende düşünmedimbende 2008 mayıs anne adayıyım 16. haftadayım erkek bebiş bekliyoruz ve isim arıyoruz bebişimize sizinde önerilerinizi alabilirmiyim?
bende 2008 mayıs anne adayıyım 16. haftadayım erkek bebiş bekliyoruz ve isim arıyoruz bebişimize sizinde önerilerinizi alabilirmiyim?
kızlaaarrrrr günaydınn dün dr gittim 2 li test için kan verdim sistemler arızalıymış sonucunu biraz geç öğrencem haftaya kaldı.cinsiyetine de erkek gibi dedi ama önümüzdek iay kesin söylerim dedi benimde içime doğna erkekti hayırlısı sağlıklı olsunda
bende 2008 mayıs anne adayıyım 16. haftadayım erkek bebiş bekliyoruz ve isim arıyoruz bebişimize sizinde önerilerinizi alabilirmiyim?
ebrucum önerin için sağol ah canım bel fıtığı çok fena bişiy ağrıyan belden ziyade bacaklar oluyo çekilme şeklinde ama ,bu korse işi kafama yatmadı ya sanki bebeği sıkar gibi geliyo,bide bende sıkıntıya gelemem herhalde,,,,,,,ama belim çok ağrırsa dra sorar alırım mecburen ,,,,,( ebru bide diyo düşüğü önler ne alaka ya ,,,,,,canım bu arada şikayetlerinin azalması sevindirici artık beslenmene dikkat et canım hergün süt yumurtanı cevizini meyveni mutlaka ye,,,,et ye demiyecem çünkü sende benim gibisin o yüzden elinden geldiğince yemeye çalış ev işinede dalıp bebeği zorlama
kızlaaarrrrr günaydınn dün dr gittim 2 li test için kan verdim sistemler arızalıymış sonucunu biraz geç öğrencem haftaya kaldı.cinsiyetine de erkek gibi dedi ama önümüzdek iay kesin söylerim dedi benimde içime doğna erkekti hayırlısı sağlıklı olsunda
Yasemincim gözün aydın canım..Hadi hayırlısı.. İnşallah sonuçların temiz çıkar :)) Ben yaptırmadım ikili test..Üçlü test yaptırmayıda düşünmüyorum. Sadece aylık rutin kontrollerime gidicem..
hadi canım hayırlısı :teyteyğluşuna erkek kardeş geliyo demek ,inş ikili testn deiyi çıkacak canım bize burdan müjdelersin inş bi daha 4 hafta sonra gitcen herhalde o zamöanda kesin cinsiyetini söylersin inş :teytey::dance:
betül iyiyim ben bir buçuk aydır ne iş yapıyom ne bişiy valla dr yasaklamıştı bana bu hafta sonu yasak bitcek de ben yine yormam kendimi ,,,sende yormasaydın kendini,betül benim kasık ağrım çok olmuyoda biraz ayakta kalayım belim ağrıyo böyle tam kuyruk sokumu tarafılaelaelaelaelae
yasemincim hadi gözün aydınn.vallahi haberden sonra rahatlıyor insan..hadi hayırlısı iyi şeyler düşün heep..:) dr ların cinsiyetler için % şukadar % bukadar kız,erkek dediklerinde inanmak istemiyorum hiçç...sonradan değişebiliyor gibi geliyor..tam olarak görülüyorsa tamammda....benneyaptımki .. ..sağlıklı olsunda..diimii...:roflol: heyecanla beklemekte güzel :dance: