2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..
bugün doktordan geldik..
ve çok mutluyum allahıma şükürler olsun
ense kalılığı ölçümümüz gayet normal çıktı
herşey yolunda dedi dokktor
ve hatta burun kemiği gözükmesi iyiye işaret dedi
çok şükür yarabbim...

Kızlar benim bebişin rezervasyonu 26 mayıs 2008 inşallah beklicez bakalım..Süpriz sevdiğimi hissedip erken çıkıp gelirse kabulum tabi.. :)

merhaba kızlar. Allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 13 haftalık hamileyim. inşallah mayıs annesi olacağım bende. dün doktordaydım. ikili test için. kan sonucum cuma günü çıkacak. ama ultrason görüntüsü normal dedi doktor. çok tatlıydı. şimdiden özledim keratayı. cinsiyet için henüz erken dedi. iki hafta üç hafta sonra ancak belli olur dedi. 4 hafta sonra birdahaki kontrolüm. inşallah o zaman gösterir de öğreniriz. neyse önemli olan sağlıklı olması değil mi

cANIM ya ben de hamılelıkten oncede vardı ..calısırken olmustu fazla ayakta kalmaktan..valla bende merak edıyom nolcak sonra dıeCADIARZU

ooooooooo ayperin ben yatarken bayağı bi yazışmışınız,,,,,canım bunlar minnacık daha ama şimdiden annelerine zorlukları desene ,,,,,iyi yapıyon varis için ayaklarık dikmek iyiymiş ,,,bende farketmedim varsada benimde buğün sağ bacağımın üstüne ağrı attı annem diyoki kramplar başladı diye ,kızlar yürürken çok ağrıyo zorlanıyom vallafisfisfis ayperin bel ağrım benimde öyle zaten hiç bi iş yapmıyom dr yasak koymuştu hafta sonu bitiyo ama yinede yapmayı düşünmüyom çok fazla çünkü ayakta kalıncada belim ağrıyo:sm_confused:

ayyy inş canım sağ sağlim doğsun bebişlerimiz,,,,,,,ay tabi sen tecrübelisin ben sadece ana hatlarını görüyom ,,,hatta dra sordum bu bacağımı dedi yok kordonu:roflol:dedi canım ,,,,valla evde 3 erkek zor oooo onlar dağıtsın sen topla anca hayatın öyle geçecek gibi görünüyo:1no2:sende oğullarına biraz yavaş yavaş iş yaptırırsın şimdi sana sonra hanımlarına faydaları olurrrrrr,,,,,,,ayyyyy sen iki defa da kaynana olacan bakalım oğullarını paylaşacanmılülülülülülübuarada içinden kız geçiyodur mutlaka ama işte allahın takdiria.s.

çok şükür canım ,inş sağ sağlim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,sırnaşık şeybuarada sende cinsiyetini öğrenememişn sende 1 ay sonraya kaldın desenekafamçokkarıştı

mrb buket hoşgeldin ,,amin canım inş ,,,,,inş ikili test sonucun da iyi çıkar ,bu strestende kurtulursun .....cinsiyete gelince inş hayırlısı olsun sağlıklı olsun kalbinden geçen olsun

Kızlar benimde ultrasona göre 26 mayıs görünüyor.. Tabi 40 hafta üzerinden hesaplanan tarih bunlar.. Hafta hesabına göre ise 1 hafta önden gidiyor.. Süprizlere açık heyecanla bekliyor olucam tabi.. :)

tecrübe başka birşey tabiii...yerimseniben hayırlısı canım.. sağlıklı ve düşündüğün olur inşallah...üç erkekte hakikatten yorar yaa insanıı..olursada artıık küçük yaşta sevdirirsin işleri alıştırırsın .....yardımederler annelerine süprizzzzz

selam kıslar napiyonuz geldim pazara gitcem yemek yapcam evi süpürcem oooof çok çalışmam gerek çook

yorma cok kendini cnm ..bitmez bu işler bitmez..yavaş yavaş genişşşş düşüncelerle yapmak lazıımm.. dinlene dinlene..benneyaptımki:1no2: sonra akşama başlar bel ağrısı..yorgunluk....

murgizciğim uzun zaman iş yapmayıncada vücut alışıyor...:sm_confused: bir işe kalkıştığında nefes nefese kalıyorsun vallahiii..söööyle nefes alıp doyamıyorum... süprizzzzz yetmiyor oksijenn..ben oyüzden ağır ağır işleri yapıyorumm.. nappiiimmm:tomato:

ya canım doğrudur benim yatmaktan bacaklatrım ağrıyo bazen sıkılıyosun canın iş yapmak istiyo ama ben mecburdum yatmaya 3 hafta öncesine kadar lekelenmem oluyodu:çok üzgünüm: diye dikkat etmem gerektifisfisfis iş yapmıyom diyomda :tomato:yine yemeğimi yapıyom mutfağımı topluyom,banyo lavabo hemem kirleniyo hafiften temizliyom ortalığı topluyom ama yavaş yavaş başkada bi iş yapmıyorum ,,,,geri kalan zamanda yaTıyom valla özellikle sabah 6 da kalktığım için öğlen mutlaka yatıyom valla a.s

tşkk avebru, a.s. bende hamilelik sonrası için araştırıyordum korseleri, doğum sonrası hemen kullanmak gerekiyormuşş..vücudun yapısı ilede ilgili ama iştte yinede ek detaylar işimize ccoook yararr..yoksa vücudumuzu uzun zamanda toparlarızz:1no2: ne köttüü..

buarada hamişşşlerr kremleniyormusun...:uhm: söööyle masaj yaparak..erkenden başlamayınca catlaklarda peşinden gelir vallahiii..yerimseniben

murgizciğimm bunlarda bitmeyen işlerr..ufak tefek birsürü yapılacak şey oluyor..aman ufak işler yapmak iyide, ağır işleri yapıp kendimizi tehlikeye atmamamız lazım...cokça dinlenmek hafif hafifte hareket lazımm.. bebişlerimizi bir alalımda kucağımıza..:dance: her işe girişiriz..süprizzzzz zaten sonrasındaa coook enerjiii lazımm coook:dance:sırnaşık şey

cok sevindim kardelen.. inşallahh hayırlısıyla geçireceğiz bugünleri..iyi olduğunu duymaktan görmekten başka birşey istemiyor insan..a.s

cok sevindim kardelen.. inşallahh hayırlısıyla geçireceğiz bugünleri..iyi olduğunu duymaktan görmekten başka birşey istemiyor insan..a.s

çok teşekkürler tatlım inşallah hayırlısıyla hepberaber...
sizlerin bahsettiği gibi benimde canım hiç iş yapmak istemiyor valla
aslında tam aksine ewde tek başına oturmaktan 3 yıldır temizlik ve simetri hastası olmuştum nerdeyse
ama şuan kendime şaşıyorum
bu bana verilecek en büyük ceza sanırım deterjan kokusundan nefret ediyorum
bulantılarımın tek sebebi bu...deterjanlar yani güzel kokan herşey...
ama ben kuzucuğum için herşeye katlanırım...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..:1hug:

Gün geçtikçe sayımız artıyor, erkek bebişlerde kendini belli ediyo yavaş yavaş

Yasemincim evde 3 erkek olması iyidir..Biliyorsun erkek çocuklar anneye daha düşkün olurlar..yerimseniben Benim süt kardeşiminde iki oğlu olduktan sonra 3. sü kız olur belki diye yine bebek yaptılar o da erkek oldu :roflol: Ama inanılmaz tatlı bir çocuk o da 2006 mayısında doğmuştu..O oğullarını ev işlerine yardımcı olmaları ve bebeğe bakmaları konusunda yetiştirmeye çalışıyor..Kız için 4. kez hamile kalabilirmiş :1rolleyes:

ah ahhh ebrucum benim oğlum zaten çok yaramaz kardeşinide kendine benzetirse yandık benneyaptımki babaya çok düşkün benimki eve giriyoruz babayla bana hiç bakmıo babayı arıo nerde nerde diye :1rolleyes: anneye yapışık çocuk sevmem ben aslında benimki de free takılır pek düşkün değil jeyyar artık bu 3. sezeryanım olcak izin çıkarsa ALLAH nasip ederse son bi kez daha denerim şansımı kız için sırnaşık şeysırnaşık şey işten ayrılmayı düşünüyorum ama şimdilik evde olunca bu fikrim değişebilir çalışmaya alıştığım için uzun süre evde durmak sıkıcı geliyor ama üçlersem tatlicadiarzu kesin evdeyim bacım

tabi murgizcim öğretcem onlara ev işini naparım yoksa tatlicadiarzu hatta hazırlıklara başladım kocişe iyi bi elektrikli süpürge almakla başladım sırnaşık şey.aslında gelinlere yaranılmazzzzzz pek öğretmesem diyorum hani jeyyar gelinler kaynanaın öğrettiğni bile beğenmezler hınzır gelinleerrrrr:dance: bakalım şansımı bi daha denemeyi düşünüyorum kız içintatlicadiarzu:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…