evet senin bebiş büyümüş (kocaman abla olmuş diyesim geldi )bakalım ablamı olcak?abimi rica ederim ne demek
ALLAHIN ıznıyle bende mayıs 9 da anne oluyorum.baya beklemıstım fındık kurdumu sonunda kavustuk bırbırımıze....kendımı cok sanslı hıssedıyorum bu yuzden ALLAHIMA ne kadar sukretsem az bana bu guzellıgı yasattıgı ıcın..darısı butuuuuuuun ısteyenlerea.s.
canım inşallah sağlıklı bi bebeğin olur ah be güzelim bide doğum tarihini ayarlayıp boğa burcu olmamasını becerseydinfisfisfisbende 9 mayıs doğumluyumda valla boğa burcu insanı çok yoruluyo bu hayatta sevgiler allah sağ salim kurtulmayı nasip eder inşallah a.s.:1hug:
Bu arada zeymicim,
İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş :)) O yüzden bu aralar kimseyi ayıplamasan iyi olur :)) Sen o çocuğa da çok fazla bakma bari :)) İyi şeyler geçir içinden. Hem sonuçta karakteri nasıl olursa olsun onlar bizim parçamız olcak..Herşeylerine katlanacağız ..
inş..:) 15 hafta 4 günlük..mayıs başına geliyor doğum..
Erkeğin şımarığı da hiç çekilmez zaten :))
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alemsin kıss
ay hepimizinkinden büyük ayperincim ,,,,cinsiyeti belli değil herhalde ne zaman gitcen dra
öyle gibi canım :) hepimizin göbişler büyüyor gittikçe.. sırnaşık şey 12+4 de gitmiştim dr birşey söylemeyeyim dedi.... şimdi 22 kasım da gideceğim...bakalım artık.. cokta merak ediyorum ama yinede erken gitmiyorum..a.s
hadi hayırlısı ayperin az kalmış bende kasımın sonunda gitcem dra ,,,,,bu arada iklil test yaptınmı nasıl çıktı ,,,,üçlü test yaptıracanmışakkıdı:icecream:tatlicadiarzu
selaaam napiyonuz mayıs annişleri ayy ya benim bu kasık ağrısı öldürecek yaa normalmiş dra sordum.ufff bide temizlik yaptım oooyy şimdi uzattım ayakları dinleniyom
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-takvimi-nasil-olusturulur-t121746/index.html kızlar bu gebelik takvimini oluşturmayı anlatıyo.sağolsun cidelya arkadaşımız yardım etmişti bana yapaRken,,,,,,kızlar takvimsiz kalmasın yaaaaa
az kaldı evet...çok şükür normal çıktı ..a.s ne stres yapmıştım yaa.. :sm_confused: dr la üçlü test için konuşmadık... :1no2: murgiz kasım sonunda ikili testemi gidiceksin? :uhm:
süperrr...tşk cnm..hemen ekledim takvimimi.. a.s. rengini cinsiyeti öğrenince değiştirecem..a.s