2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet senin bebiş büyümüş (kocaman abla olmuş diyesim geldi )bakalım ablamı olcak?abimi rica ederim ne demek

ayyy hadı bakalım babası kız ıstıyo ama benım ıcıme erkek doguyo bılmıom saglıklı olsun da fark etmezyaaa dımı ılk cocuk nasılsa ALLAH hepımıze hayırlısını nasıp etsın:asigim:

Yani boğa yada ikizler her çocuğun kendi karakteri oluyor arkadaşlar..Bir de burçtan ziyade onların yetiştiriliş tarzıyla da alakalı..

Genelde zaten bebeklerin büyük kısmı belli bir yaşa kadar anneye yapışık yaşıyor :))) Çünkü anne onları besliyor, koruyor, bütün ihtiyaçlarını gideriyor.. Zaten erkeklerden daha ziyade kız çocukları kendilerini daha çok sevdiriyor, cilveli oluyor ve daha çabuk sosyalleşiyorlar..Benim Allah kısmet ederde oğluşum olursa toplum içinde babası gibi ağırbaşlı ve olgun olmasını isterim :)) Erkeğin şımarığı da hiç çekilmez zaten :))

Bu arada zeymicim,

İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş :)) O yüzden bu aralar kimseyi ayıplamasan iyi olur :)) Sen o çocuğa da çok fazla bakma bari :)) İyi şeyler geçir içinden. Hem sonuçta karakteri nasıl olursa olsun onlar bizim parçamız olcak..Herşeylerine katlanacağız ..

Erkeğin şımarığı da hiç çekilmez zaten :))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alemsin kıss

ayyy hepınızı optum amıııın hepımıze hayırlısı olsun.yok daha bellı olmadı cınsıyetı 16.haftama gırdım ıns bu ay bellı olur heralde saglıklı olsunda gerısı muhım deıl elı ayagı duzgun olsun da ama merak etmıyom desem yalan olur tabı

ALLAHIN ıznıyle bende mayıs 9 da anne oluyorum.baya beklemıstım fındık kurdumu sonunda kavustuk bırbırımıze....kendımı cok sanslı hıssedıyorum bu yuzden ALLAHIMA ne kadar sukretsem az bana bu guzellıgı yasattıgı ıcın..darısı butuuuuuuun ısteyenlerea.s.

canım inşallah sağlıklı bi bebeğin olur ah be güzelim bide doğum tarihini ayarlayıp boğa burcu olmamasını becerseydinfisfisfisbende 9 mayıs doğumluyumda valla boğa burcu insanı çok yoruluyo bu hayatta sevgiler allah sağ salim kurtulmayı nasip eder inşallah a.s.:1hug:

kkısslar...karakter doğuştan geliyor...sonra aile ...daha sonra cevre gelişmesinde etken oluyor..okula kadar bööle..birçokşey bizim elimizde nasıl davranır nasıl bir aile ortamda cocuklarımızı yetiştirirsek ... sonrasında bunları görürüz..süprizzzzz şımarıklıkta başka bir konu...eğer uzun zamandır ailede bebek küçük cocuk yoksa zaten cocuk ister istemez şımarık oluyor .....napalımmm...şımarıklığınıda dengelemeye çalışırız.:eek:klava:.bebişlerimiz sağlıcakla bir doğsunlarda...a.s..diiimiii asıl sonra cooook işimiz var..CADIARZU

canım inşallah sağlıklı bi bebeğin olur ah be güzelim bide doğum tarihini ayarlayıp boğa burcu olmamasını becerseydinfisfisfisbende 9 mayıs doğumluyumda valla boğa burcu insanı çok yoruluyo bu hayatta sevgiler allah sağ salim kurtulmayı nasip eder inşallah a.s.:1hug:

ayyy gercektenmı:bbo:eek:fff napalım donusu yok sag saglım dogsunda ıns oda benım gıbı olcak yanı yavrum sım dıden uzuldum halınasenağlama

Bu arada zeymicim,

İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş :)) O yüzden bu aralar kimseyi ayıplamasan iyi olur :)) Sen o çocuğa da çok fazla bakma bari :)) İyi şeyler geçir içinden. Hem sonuçta karakteri nasıl olursa olsun onlar bizim parçamız olcak..Herşeylerine katlanacağız ..

tatlım haklısın aslında kınamak ıstemıyorum tabı .ıllakı ınsanın kendı cocgu olunca .......belkı bana ole gelmez bıle hep ole olurya...ALLAHIM hayırlısını versın saglıklı dogsunda gerısı bos tabı:asigim:

buarada kayranın yatılı misafirleri var o yüzden giremiyo inş en yakın zamanda gelir

ay hepimizinkinden büyük ayperincim ,,,,cinsiyeti belli değil herhalde ne zaman gitcen dra:nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

öyle gibi canım :) hepimizin göbişler büyüyor gittikçe.. sırnaşık şey 12+4 de gitmiştim dr birşey söylemeyeyim dedi.... şimdi 22 kasım da gideceğim...bakalım artık.. cokta merak ediyorum ama yinede erken gitmiyorum..a.s :emir_bebek:

öyle gibi canım :) hepimizin göbişler büyüyor gittikçe.. sırnaşık şey 12+4 de gitmiştim dr birşey söylemeyeyim dedi.... şimdi 22 kasım da gideceğim...bakalım artık.. cokta merak ediyorum ama yinede erken gitmiyorum..a.s :emir_bebek:

hadi hayırlısı ayperin az kalmış bende kasımın sonunda gitcem dra ,,,,,bu arada iklil test yaptınmı nasıl çıktı ,,,,üçlü test yaptıracanmışakkıdı:icecream:tatlicadiarzu

hadi hayırlısı ayperin az kalmış bende kasımın sonunda gitcem dra ,,,,,bu arada iklil test yaptınmı nasıl çıktı ,,,,üçlü test yaptıracanmışakkıdı:icecream:tatlicadiarzu

az kaldı evet...çok şükür normal çıktı ..a.s ne stres yapmıştım yaa.. :sm_confused: dr la üçlü test için konuşmadık... :1no2: murgiz kasım sonunda ikili testemi gidiceksin? :uhm:

selaaam napiyonuz mayıs annişleri ayy ya benim bu kasık ağrısı öldürecek yaa normalmiş dra sordum.ufff bide temizlik yaptım oooyy şimdi uzattım ayakları dinleniyom

betül iyiyim ben bir buçuk aydır ne iş yapıyom ne bişiy valla dr yasaklamıştı bana bu hafta sonu yasak bitcek de ben yine yormam kendimi ,,,sende yormasaydın kendini,betül benim kasık ağrım çok olmuyoda biraz ayakta kalayım belim ağrıyo böyle tam kuyruk sokumu tarafılaelaelaelaelae

az kaldı evet...çok şükür normal çıktı ..a.s ne stres yapmıştım yaa.. :sm_confused: dr la üçlü test için konuşmadık... :1no2: murgiz kasım sonunda ikili testemi gidiceksin? :uhm:

yok ben ikliyi yaptım canım ,benimde iyi çıktı çok şükür,,,,bende üçlüyü sormadım ama bence yapmayabilir naniknanik genel konrole gitcem 16 hafta olunca

X