Murgizcim..
İkizler burcu olacak sanırım demek istedim canım yerimseniben
canım o zaman mayısın 4 üne geliyor ama 3 gün oynayabilir.artı ya da eksi yönde
bide ultrasonda birazdaha büyük söyleyebiliyor dr lar benimkine de 6 gün fazla
söyledi ama sen son adet tarihine göre hesapla.çünkü ultrasonda ölçüm yaparak söylüyorlar kemik gelişimi falan biraz daha büyük gösterebilir.şutarafagitti
he bu arada benımkıde boga burcu ayyy ıns fıtratı ıı bı cocuk olur.eltımın bı oglu var oda boga ayyy tobe tobe de cok soguk bı cocuk gıcık edıyo benı yuzune bakıyon aglıyo cocuk ayy ıns ole olmaz
herkese merhaba...bende mayıs annesi olacığım inşallah.. :) benimkide boğa burcu olacak..
evet senin bebiş büyümüş (kocaman abla olmuş diyesim geldi )bakalım ablamı olcak?abimi rica ederim ne demekanladım canım seyybıde bende yanlıs hesaplamısım bugun daha yenı bıttı 15 haftam dun aldım takvımı onume tek tek saydım hesapladım haftaya carsambe bıtıyo 16.haftam bebegım baya buyudu canım ılgılendıgın ıcın saol:teselli:
hoşgeldin canım aramıza edanın dediği gibi ne çok ankaralı var aramızda yaaaaaw:dance:Kızlar selamlar olsun.. Ben mayıs annesi adaylarından naze.. Allah gösterirse 26 mayısda doğumum görünüyor.. Siteyi yeni keşfettim çok hoşuma gitti öyle görünüyor ki sık sık buralarda olucam.. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah.. :)
a.s.hoşgeldin ayperina.s.
kızlar kayraalinden haberiniz varmı kaç gündür yok bi aksilik yoktur umarım
selam zeymi
bende mayısın 1 de anne olmayı bekliyorum. biliyorsun genelde hesplanan doğum tarihinden ya daha önce yada sonra doğum yapabiliyorsun. peki cinsiyeti belli oldumu?
ALLAHIN ıznıyle bende mayıs 9 da anne oluyorum.baya beklemıstım fındık kurdumu sonunda kavustuk bırbırımıze....kendımı cok sanslı hıssedıyorum bu yuzden ALLAHIMA ne kadar sukretsem az bana bu guzellıgı yasattıgı ıcın..darısı butuuuuuuun ısteyenlerea.s.
ay bende gıcık alırım öyle yabani çoçuktan,,,,bide annelrinin eteğine yapışan çoçuklardanklava: ,,,valla benimki öyle olsa sinirden çatlarım ya,,,,benimkide boğa canım ,,,,,:tomato: