- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorucam bugün yürüteç aldım ama çocuk binemiyor.üzerinde sabit durup önündeki oyuncaklarla oynuyor hatta mümkünse yere basmıyor bile.sizinkiler alır almaz onunla hareket etmeye başladılar mı yoksa kendiniz mi öğrettiniz
merabalar bende 2 gün önce aldım yürüteç bizim bebiş yarı saat inceledikten sonra hareket etmeye başladı mutfaktan solona bile geçiyo artık ayarına bir bakın isterseniz çok yüksek olmuş olabilir ayakları yere belki zor deyiyodur hiç merak etmeyin kısa bir süre sonra oda yürür ortalığı karıştırmaya başlar bilekızlar bişey sorucam bugün yürüteç aldım ama çocuk binemiyor.üzerinde sabit durup önündeki oyuncaklarla oynuyor hatta mümkünse yere basmıyor bile.sizinkiler alır almaz onunla hareket etmeye başladılar mı yoksa kendiniz mi öğrettiniz
selam kızlar... nasılsınız? dün kaza atlattık ya.. gezmeye çıktık... dönüşte kar bastırdı.eşim sağa çekip zincir takayım dedi.ama araba durmadı.abs nasıl çalıştı.takır takır ama biz hala kaydık gidiyoruz... eğer yol geniş olmasaydı ya bize çarparlardı yada biz kenarda duran arbalara. epey kaydık.. ödüm koptu...sonra tuzlama aracı geçti de arkasına takılıp eve gelebildik yavaş yavaş.
selam kızlar... nasılsınız? dün kaza atlattık ya.. gezmeye çıktık... dönüşte kar bastırdı.eşim sağa çekip zincir takayım dedi.ama araba durmadı.abs nasıl çalıştı.takır takır ama biz hala kaydık gidiyoruz... eğer yol geniş olmasaydı ya bize çarparlardı yada biz kenarda duran arbalara. epey kaydık.. ödüm koptu...sonra tuzlama aracı geçti de arkasına takılıp eve gelebildik yavaş yavaş.
Yürüteçle beraber mama sandalyesi de aldım.yürüteçte hareket etmiyor ama mama sandalyesi çok işimize yarıyor.bizimle beraber yemek masasına oturuyor o sırada yediklerimizden ona da veriyoruz böylelikle rahat yemek yiyebiliyoruz artık.ama arkadaşım yürümeye başlayınca oturmak istemedi sandalyeye diyor.görücez bakalım paraları çöpe mi attık yoksa iyi mi oldu