Mama veren mayıs anneleri yardııımmmm.. benim böceğim artık geceleri sanki doymuyor. zaten emmeye de üşeniyor hemen foşur foşur süt gelmeyince ağzını çekip ağlıyor. bi kaç gecedir emzirmeye çalışıyorum baktım almıyor toktur belki diye uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama yatırdığım gibi ağlıyor sonra mama hazırlayıp veriyorum baştan kafasını çeviriyor tadını beğenmiyor herhalde istemiyor ama sonradan da biberonu bitiriyor. Şimdi arkadaşlar bu mama hazırlama olayı çok zor gördüğüm kadarıyla çocuk ağlıyorken mutfağa git ışığı yak (uyku dağılıyor bu arada) su kaynat üzerine daha önce kaynatılmış ılık su ekle mama ekle karıştır yatak odasına geri dön biberonu bitirmesini bekle (aralarda bide uyuya kalıyor) yani maf oldum... .bana tiyo verebilirmisiniz? eminim ki siz bu işin kolay yollarını bulmuşsunuzdur... a.s.
canım çok sıkkın arkadaşlar..
o kadar şey yazdım herbirinizle ilgili ama hepsi silindi sayfa görüntülenemediği için..şimdi ben hepsini yeniden nasıl toparlayacağım offf offfffffffff :)) üstelik şuan mesaimin bitmesi de çok az bir zaman kaldı..
ahhh benim emeklerim :))))
neyse... gitti giden..
hepinizi çok seviyorumm yazdıklarınızı okudum az sonra çıkmak zorundayım ama şunu bilmenizi istiyorum orda bi yerlerde olduğunuzu bilmek bile beni mutlu ediyor..elifcim anladığım kadarıyla eşinle aranız düzeldi..inşallah bi daha tatsızlıklar yaşamazsınız...mercanın partisine de değinmeden geçemicem..çok sevindim mercan adına..yavrum ne kadar mutlu olmuştur kimbilir..çocukların bu yaşlarda yaşadıkları güzel olaylar asla hafızalarından silinmiyor..yavruların gülen yüzlerinin asla solmaması dileklerimle öpüyorum sizleri...küçük kayra'yı da ısırıyorum...maşallah resimde çok tatlı görünüyor..
yasemin, gizem, betül, elif, kardelen tuğba ve elif, derya, canan, gökçen, sevoş, saadet, marem-alperen, naze, ebru adını sayamadığım arkadaşlarım..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, görüşmek dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar..
Canancim,sen nasilsin?Neler oldu?Neler yapiyrsun>Bir gelisme var ,mi?Ecrin duzeldimi?Merak iicndeyim....Insallah iyi heberlerle donersin aramiza
150 ml mi???? imkanı yok okadar içemez yiyemez... kahvaltılara başladık 60 ml suya 2 ölçek aptamil koyuyorum peynir yumurta bebe bisküvisi karıştırıyorum zar zor bitiriyor. meyve olarak yarım elma yarım armut rendesi yine zor bitiriyor. sebze çorbasını şu kavanoz mamaları varya o kavanozların içine kendim hazırlıyorum onun bazen yarısını bazende yarısından biraz fazla yiyor. yoğurdunu iki yemek kaşığı veriyoruz meyveli bazen bitiriyor bazen bırakıyor. muhallebi normalde bi kase bitiriyor ama işte yine 60-90 ml suya yapıyorum biraz gözkararı bazende huysuzluğu tutuyor hiç ağzını bile açmıyor. ama galiba anne sütü ile yaptığımda beğenmiyor. su ile hazırlayınca daha güzel yiyor. ben sütümü sağıp bırakıyorum yine 70-80 ml anca içiyor böcek nerdeeee 150 ml... ama kilosu yerinde maşallah...
Geceleri mama verdiğimdede 60 ml + 2 ölçek mama yapıyorum 10-20 ml bırakıyor.
mamasını daha öncedenmi hazırlıyorsun gece vermelik? yoksa geceleri kalkıp üşenmeden hazırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?