- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
hoşbulduk canım aklım hep sizdeydi valla unutmuşlardır beni diyordum ama aklınızın bir köşesindeymişim arkadaşlık bu işte Şeniz
mayıs anneleri birbirini unutmaz bence merak etme canım :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım aklım hep sizdeydi valla unutmuşlardır beni diyordum ama aklınızın bir köşesindeymişim arkadaşlık bu işte Şeniz
saadet üzüldüm canım ya yazık el kadar bebecikten ne istedi.bi eziyeti olmaz ki bu kadarlık çocuğun.vicdan meselesi işte.inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsınız.umarım bizlerde...
kuzeyin dilinin ucu kanamış.kan oturmuş resmen.ne oldu anlamadım.acaba çıngırağıyla oynarken mi oldu?!!! hiç de ağlamadı ama... şaşırdım bende.
ay saadetcim nasıl dehşete kapıldım nasıl tedirgin oldum senin adına canım çok üzüldüm fıratına oy kıyamam ona ben nasılda ağlamış oy kıyamam ya valla iyi dayanmışın herhald ben yolardım oracıkta kadını neyse inş bu bakıcı iyi çıkar alalh emanet olsun yavrularımız
rida yaren ve saadet sağolun canlarım arda tam iyileşti çok şükür inş bi daha tekrarlamaz ama bu ara çok huysuz geceleri çok ağlıyor çok vızılıyor sabahda 5-6 gibi kalkıyor beni çok yoruyor onlar iyi olsunda biz yorulalım
saadet üzüldüm canım ya yazık el kadar bebecikten ne istedi.bi eziyeti olmaz ki bu kadarlık çocuğun.vicdan meselesi işte.inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsınız.umarım bizlerde...
kuzeyin dilinin ucu kanamış.kan oturmuş resmen.ne oldu anlamadım.acaba çıngırağıyla oynarken mi oldu?!!! hiç de ağlamadı ama... şaşırdım bende.
saadetcim hem senin hem oğluşun adına inan çok üzüldüm..bir anne için evladın ne demek olduğunu hepimiz 6 ay önce öğrendik..kendi canımızın hiç bir kıymeti yokmuş meğer evladımızın yanında..çünkü; herşeyde öncelik evlatlarımız...
en ufak bir şeye karar verirken bile evladımızın bundan nasıl etkileneceğini düşünerek hareket ediyoruz..o aç kalmasın, o üşümesin, o rahatsız olmasın vs.vs...herşeyin en değerlisini layık gördüğümüz, üzerine titrediğimiz, gözümüzden sakındığımız evlatlarımızı önce Allah'a emanet edip çıkıyoruz evden.. benim annem baktığı için gözüm arkada kalmıyor..ama yasemin gibi senin gibi çalışan arkadaşlarımın iyi insanlarla karşılaşmasını diliyorum yüce Allahtan..hiç kolay değil..hem de görünenden daha zor..bizim kıyamadıklarımıza eller kıyarsa; nasıl dizginleyebiliriz ki duygularımızı..yerinde olsam farklı bir muamele göstermezdim arkadaşım..İnşallah bakıcınız İNSAN gibi insan olur...merhametli,tevazu sahibi, vicdanlı...Allah'a emanet olsun yavrular..
saadetcim yazdıklarını yeni okuyabildim şok oldum yaaa.inşallah bu bakıcıdan memnun kalırsınınız..eski bakıcıyı nerden buldunuz siz yabancı felanmıydı dolar kuurndan maaş vermişiniz,yatılı kalıyormuş hemde sizin tercihinizmiydi?önceden 1 ay erken başlamıştı demi senin yanında gfırata bakmıştı hiç açık vermredimi ozaman?kamera taktırmanın faydasını gördün değilmi saadet bizim evde yok ALLAHA emanet yavrum ama mert bakıcısnı çokseviyor ona gülücükler atılmalar yapıyor.birde ben zamansız saatlerde eve anahtarımı kullanarak sessizce girerim hep.ama yinede mahmuudn eski bakıcısı gelicek ona 2 yıl alıştık çünkü...zor yaaa ALLAH yardımcımız olsun yaşamayan bilemez
canım benim yine herzaman ki gibi öyle güzel ifade etmişsin ki içimdeki duygularımı... malesef benim gözüm hep arkamda çıktım evden. bir kaç gündür daha iyiyim şükür. Bu gelen bakıcımız referanslı geldiği için içim bir nebze olsun rahat. En azından bir anne şuan ki kişi. Önce allah a sonra ona emanet edip çıkıyorum evden. Allah yasemin ve benim durumunda olan tüm annelere vicdanlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. (amin) Duaların içinde Allah razı olsun bacım.