2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim geçmiş olsun canım bizdede huysuzluk var ama ortada bişi yok napcaz bilmem kimisi ağrısız ateşsiz çıkarıyomuş ama bilmiyorum
 
yarencim hosgeldin.allahtan bisey dileseymiism dun..Arkadas listeme bakiyordum birden gozum sana takildi.Acaba napiyo cok uuzn zamna oldu msj atsam alir mi dedim.Ardan 1 saat gecmedi seni gordum cok sevindim .Artik katilimlarini bekliyoruz..
Yasemincim sirt ujstu yatmak suan benim icin o kadar buyuk izdirap ki..Otururken en yumusak yastiklari belime tikistiriyorum mecbur...O dedigin korseyi dr esimede vermis onu ayaktayken taktim mi hicbir sey kalmiyo ama oturulmuyo ki onlada icindeki demirler koca gobegime yanlardan fiskiranlara batiyo.oFFFFFF OFFF az bisey kilo vermistim zorla bu sikintilardan 3 guncuk kacirdim hepsi tamamen geri geldi.Ama vermek icin 1,5 ay ugrastim.Ama bu haksizlikkkkk senağlamasenağlamasenağlama
 
Herkese selam nasılsınız kızlar. Uzun zamandır nete girmiyorum hiç tadım yok hiç bişey zevk vermiyor arada bi girip yazılarınızı okuyorum.

Elif durumuna çok üzüldüm inan ağlayarak okudum içinde bulunduğum durumdan sanırım kötü oldum senin hayatın roman olur be güzelim.. Üzme o güzel canını.

Hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın arkadaşlar bebişlere iyi bakın sevgiyle kalın
 
yaren hoşgeldin canım benimde aklımdan geçiyodun valla
elif canım çok geçmiş olsun dinlenmeden geçmez o ağrı ama seninde dinlenmen mümkün değil allah kolaylık versin.peki moralin nasıl
 
kızlar merhabalar.naslsınız?kuzeyi ve babasını uyuttum bi takılayım dedim. :)
 
selam kızlar şöyle bir göz attım yazılanlara. neler oluyor kızlar ya. hadi kışa giriyoruz bebişler onun için sık sık hastalanıyor da bu kocalara ne oluyor? yoksa mayıs annelerinin kaderi mi bu.

elifciğim çok geçmiş olsun canım.
yasemin senin minik niye böyle sı hastalanıyo canım ya. nazlı mı olacak yoksa bacaksız. teyzesi yer onu. çok geçmiş olsun.

gizem arda iyleşmiş tamamen. gözün aydın canım. ilk ve son olur inşallah.

ebrucum canım. hayran olunacak bir gücün var birtanem. neylersin insanoğlu karpuz değil ki içine bakıp alasın. aldık işte başımıza kaldılar. rabbim ıslah etsin onu da ailesini de.

sevdeciğm umarım biraz düzelmiştir durumlar. canım bizler evlendikten sonra kocalarımızı aile sahibi yaptık. bekarken kedi köpek gibi olanlar evlenince kıymetli oldular . benim kaynanamda oğlunu oğlumdan kıskanıyo inanabiliyor musun? eskiden benden kıskanırdı şimdi oğlumdan. gülüyorum artık.
ne dediklerini boş ver al yavrunu kucağına isterlerse de verme. sen üzüleceğine onlar üzülsün (pek üzüleceklerini sanmıyorum ama)

unuttuğum kimse varsa özür dilerim.bu arada naze'den haberi olan var mı? herkesi öptüm kızlar.by
 
unuttuğum derken gözden kaçırdığım bir problem varsa demek istedim. yoksa sizleri unutur muyum ben.Şeniz
 
elifciğim özledim valla sizi rahatsızmışsın geçmiş olsun arkadaşım allah şifa versin en kısa zamanda gizemciğim sen nasılsın arda nasıl iyisinizdir umarım ikinizde fazla giremiyorum ardadan zaman bulup öptüm hepinizi sevgiler
 
kızlar günaydın.dün maça gittik.bi arkadaşlarla.erkekler maç izlesin bayanlar başka biyerde oturup çay içsin diye karar verdik.onlar gelene kadar maç izleyeyim dedim.maçın ilk anlarında iki takımda üstüste gol atınca millet bağırdı tabi.çığlıklar havada uçuşuyor.bizim oğlan kucakta tabi bu arada uyukluyor.... bu bağırışlardan çocuk acayip korktu ve nerdeyse 1 saat ağladı.içini çeke çeke.nasıl korktuysa artık.emmedi bile.3 bayan zor sakinleştirdik valla.sonunda uyudu biraz sakinleşti de emdi.saat 8 de uyuyan çocuk 10 da uyuyabildi.sabaha kadarda deliksiz uyudu.sadece buna yaradı korkması... çok ağladı ya üzüldüm.ter içinde kaldım sıkıntıdan.işte böyle bi akşam geçirdik dün.
 
bugün 10 kasım ve Türk Milletinin onuru,büyük kurtarıcı,saygıdeğer insan,atamızı saygı ve sevgiyle anıyoruz.Allahtan rahmet diliyoruz.
 
herkese günaydın arkadaşlar..yazılarınıza bi göz attım..iki gündür yokum ama bu sürede de nete giren pek olmamış gibi..
yarencim hoşgeldin canım..ben de elif gibi son zamanlarda adını sayıklar olmuştum..diyordum aceba yaren bizi terk mi etti diye ama mazeretin varmış,dönmüşsün..Allah büyük sıkıntılar vermesin yeter..
gizemcim oğluş iyileşti mi tamamen..İki aydır kimbilir neler çektiniz..Allah şifa versin bebişlere..
yasemincim mert nasıl..umarım herşey yolundadır..
elifcim sana da geçmiş olsun..minik kuş kayra ada nasıl oldu? ablası mercan da iyidir inşallah arkadaşım..Rabbim şu sıralar seni, ebru'yu ve canan'ı imtihan ediyor.. Allah malıyla, canıyla, evladıyla imtihanda olan tüm annelerin imtihanını hakkıyla verenlerden eylesin... herşeyin yoluna girdiği haberlerini almamız dileğiyle..öpüyorum sizleri..
 
Büyük önder Atatürk'ü saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz..Allah'ın Rahmeti üzerine olsun..
 
gökçencim maça gitmişsin..tüm fenerbahçelileri tebrik ediyorum..ama malesef ki tüm maçlarda aynı şeyler yaşanıyor..Eşim galatasaraylı ben fenerliyim..ama ikimiz de maçı izlemedik..evde oturma düzenini değiştirmekle meşguldük..
annesi kıyamam...yavrum beniiimmmm..o daha küçücüüük..nasıl korkmuştur kimbilir..
 
Herkeze merhaba. Öncelikle uzun zamandır pek takip edemediğimden neler olduğunu öğrenebilmek için uzunca bir okuma faslından sonra yazıyorum fakat aklımda kaldığı kadarı ile. Atladığım bir şey olursa kusura bakmayın kızlar. Bu dönem için oğluşum hasta oldu. bakıcımızı gönderdik Allah bir daha böyle vicdansızların eline düşürmesin. yeni bir bakıcı bulduk inş. bu iyi olur diye Allah a dua ediyorum. Şuan ki bakıcımızda anne ve vicdanlı birine benziyor perşembe gününden beri oğluşla birlikte. Fırat ımda biraz alışmış gibi görünüyor. Hafta sonu çok yorulduk eşimle birlikte odaları ve değiştirip düzenledik. İnsan hayatında değişiklik istiyor.

Elif cim yaşadıklarına çok üzüldüm arkadaşım hiç kolay değil. Ama sabır en güzel ilaç.Ebru’nun da dediği gibi sende zayıf kadını oynayacaksın eşine karşı, gerekirse zorla ağlayacaksın. Çünkü iki tane meleğin için bunları yapmak zorundasın. İnşallah bu olanlardan onlar etkilenmezler. Türkiye ye gelmek belki biraz seni rahatlatır ama bu seferde olaylardan kaçmak ve geri dönüşünde daha büyük sorunlarla karşılaşmak olabilir. Kayra melek ve Mercan melek nasıl ? Kendine çok dikkat et Allah a emanet ol.

Ebru cum insanlar tarafından anlaşılamamak ne kadar zor bir durum değil mi ? Sen herşeyi ayaklarının altına sersende seni anlamamaya devam edecekler. Sen Allah a sığın ve onları da Allah a havale et canım. Allah ım daha büyük dert sıkıntı vermesin inş.

Rida cım o kadar güzel ki yazıların insan okurken bile huzur buluyor. Allah sende razı olsun . iyiki varsın be güzelim.

Gizemcim hoşgeldin canım uzun zaman yokluğunun sonunda seni burda görmek çok güzel. Arda bebiş nasıl oldu şimdi nasıl ?

Yaren cim sende hoş geldin. Artık gitme bir yerlere 

Canancım Allah kavuştursun canım.Üzme kendini. Ne zaman geleceği belli mi eşinin gittiği yerden canım. Küçük ecrin nasıl ?

Yasemincim geçmiş olsun canım. Mert nasıl oldu ? Mahmut nasıl okuldaki durumlar nasıl ?

Tubacım seninde oğluşuna geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım havalara güven olmuyor bacım.

hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerrr :1hug:
 
saadetçim, hepiniz iyi ki varsınız canım benim..geçmiş olsun oğluşuna..bakıcınızın vicdansızlığından bahsetmişsin..hayırdır..ne oldu..yeni bakıcınız inşallah iyi çıkar canım..bu, bakıcı konusunda yaşadığınız son hayal kırıklığı olur inşallah..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çalışan ve bebişini bırakıp gitmek zorunda kalan anneleri..
 
RİDA cım canım allah razı olsun güzel dileklerin için. Bizim bakıcı biliyosunuz yatılı kalıyordu. 450 usd maaş herhafta izine çıkarkende 20.-ytl para veriyordum. 3 ay önce iş başı yaptı. geçen hafta pazar günü bizden zam istedi 600 usd yapın dedi. bende dedim ki senin ve kocanın kur lardan haberi yok herhalde. zam felan yapamayız. dedim ki sen akşama kadar ne yapıyosun ki 600 usd istiyorsun v.s. neyse... bunun pazar akşamı hareketleri tavırları değişmişti zaten. pazartesi işe gittim kamerayı her açtığımda oğlum ağlıyor mızmız huzursuz. salı desen aynı eve gidyorum çocuk beni görünce ağlamaya başladı iki gün boyunca ve kucağımdan inmek istemedi. bi bakıyorum mama yememiş meyve yememiş olduğu gibi çöpte ayy sinirlerim bozuldu. Zaten birini arıyorduk ayın 24 de çıkacaktı bu bakıcı. Neyse çarşama sabah işe gittim öğlene doğru tekrar kamerayı açtım ki benim minik yavrum feryad figan ağlıyo :KK43: bizim kameradaki ses özelliğini bilmiyordu bakıcı sadece görüntü görebiliyoruz sanıyordu. taktım kulaklığı birde ne duyayım kameranın önünde değiler benim gözümden sakındığım minik yavrumu nasıl azarlıyor nasıl bağırıyor yavrum korku içinde ağlıyor. Hemen evi aradı ağzıma ne geliyosa söyledim fırladığım gibi eve gittim ama bakıcıyı öldürmeye gidiyorum o denli gözüm döndü şurunu kaybetmek demenin nasıl bişi olduğunu anladım. gözümü kararttım ve aklımdan sadece o kişiyi gebertmek geçiyodu ki yıolun yarısına geldiğimde kendimi toparlayabildim. eve gidince gayet sakin ve sinirli bir şekilde çabuk eşyalarını topla defol diyebildim tek bir kelime etseydi eğer orda boğazını sıkabilirdim. Allah ım beni büyük bir sınavdan geçirdiğini düşünüyorum ve sabrımı ölçtüğünü düşünüyorum Ridacım. Hiç böyle olabileceğim aklıma gelmezdi. Neyse o gün akşam birini bulduk sağolsun görümcem sayesinde bir tanıdık . 47 yaşında 7 çocuk 5 torun sahibi bir teyze sabah gelip akşam gidiyor. 3. günü bu gün fırat ımla birlikteliğinin hayırlısı olsun diyorum canım :)
 
RİDA cım canım allah razı olsun güzel dileklerin için. Bizim bakıcı biliyosunuz yatılı kalıyordu. 450 usd maaş herhafta izine çıkarkende 20.-ytl para veriyordum. 3 ay önce iş başı yaptı. geçen hafta pazar günü bizden zam istedi 600 usd yapın dedi. bende dedim ki senin ve kocanın kur lardan haberi yok herhalde. zam felan yapamayız. dedim ki sen akşama kadar ne yapıyosun ki 600 usd istiyorsun v.s. neyse... bunun pazar akşamı hareketleri tavırları değişmişti zaten. pazartesi işe gittim kamerayı her açtığımda oğlum ağlıyor mızmız huzursuz. salı desen aynı eve gidyorum çocuk beni görünce ağlamaya başladı iki gün boyunca ve kucağımdan inmek istemedi. bi bakıyorum mama yememiş meyve yememiş olduğu gibi çöpte ayy sinirlerim bozuldu. Zaten birini arıyorduk ayın 24 de çıkacaktı bu bakıcı. Neyse çarşama sabah işe gittim öğlene doğru tekrar kamerayı açtım ki benim minik yavrum feryad figan ağlıyo :KK43: bizim kameradaki ses özelliğini bilmiyordu bakıcı sadece görüntü görebiliyoruz sanıyordu. taktım kulaklığı birde ne duyayım kameranın önünde değiler benim gözümden sakındığım minik yavrumu nasıl azarlıyor nasıl bağırıyor yavrum korku içinde ağlıyor. Hemen evi aradı ağzıma ne geliyosa söyledim fırladığım gibi eve gittim ama bakıcıyı öldürmeye gidiyorum o denli gözüm döndü şurunu kaybetmek demenin nasıl bişi olduğunu anladım. gözümü kararttım ve aklımdan sadece o kişiyi gebertmek geçiyodu ki yıolun yarısına geldiğimde kendimi toparlayabildim. eve gidince gayet sakin ve sinirli bir şekilde çabuk eşyalarını topla defol diyebildim tek bir kelime etseydi eğer orda boğazını sıkabilirdim. Allah ım beni büyük bir sınavdan geçirdiğini düşünüyorum ve sabrımı ölçtüğünü düşünüyorum Ridacım. Hiç böyle olabileceğim aklıma gelmezdi. Neyse o gün akşam birini bulduk sağolsun görümcem sayesinde bir tanıdık . 47 yaşında 7 çocuk 5 torun sahibi bir teyze sabah gelip akşam gidiyor. 3. günü bu gün fırat ımla birlikteliğinin hayırlısı olsun diyorum canım :)

yazılarını okuyunca tüylerim diken diken oldu.kıyamam.ben olsam kesin o sinirle parçalardım.Allah hepimizi içinde Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın inşallah
 
herkese günaydın arkadaşlar..yazılarınıza bi göz attım..iki gündür yokum ama bu sürede de nete giren pek olmamış gibi..
yarencim hoşgeldin canım..ben de elif gibi son zamanlarda adını sayıklar olmuştum..diyordum aceba yaren bizi terk mi etti diye ama mazeretin varmış,dönmüşsün..Allah büyük sıkıntılar vermesin yeter..
gizemcim oğluş iyileşti mi tamamen..İki aydır kimbilir neler çektiniz..Allah şifa versin bebişlere..
yasemincim mert nasıl..umarım herşey yolundadır..
elifcim sana da geçmiş olsun..minik kuş kayra ada nasıl oldu? ablası mercan da iyidir inşallah arkadaşım..Rabbim şu sıralar seni, ebru'yu ve canan'ı imtihan ediyor.. Allah malıyla, canıyla, evladıyla imtihanda olan tüm annelerin imtihanını hakkıyla verenlerden eylesin... herşeyin yoluna girdiği haberlerini almamız dileğiyle..öpüyorum sizleri..
hoşbulduk canım aklım hep sizdeydi valla unutmuşlardır beni diyordum ama aklınızın bir köşesindeymişim arkadaşlık bu işte Şeniz
 
ay saadetcim nasıl dehşete kapıldım nasıl tedirgin oldum senin adına canım çok üzüldüm fıratına oy kıyamam ona ben nasılda ağlamış oy kıyamam ya valla iyi dayanmışın herhald ben yolardım oracıkta kadını neyse inş bu bakıcı iyi çıkar alalh emanet olsun yavrularımız
rida yaren ve saadet sağolun canlarım arda tam iyileşti çok şükür inş bi daha tekrarlamaz ama bu ara çok huysuz geceleri çok ağlıyor çok vızılıyor sabahda 5-6 gibi kalkıyor beni çok yoruyor onlar iyi olsunda biz yorulalım
 
X