Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RİDA cım canım allah razı olsun güzel dileklerin için. Bizim bakıcı biliyosunuz yatılı kalıyordu. 450 usd maaş herhafta izine çıkarkende 20.-ytl para veriyordum. 3 ay önce iş başı yaptı. geçen hafta pazar günü bizden zam istedi 600 usd yapın dedi. bende dedim ki senin ve kocanın kur lardan haberi yok herhalde. zam felan yapamayız. dedim ki sen akşama kadar ne yapıyosun ki 600 usd istiyorsun v.s. neyse... bunun pazar akşamı hareketleri tavırları değişmişti zaten. pazartesi işe gittim kamerayı her açtığımda oğlum ağlıyor mızmız huzursuz. salı desen aynı eve gidyorum çocuk beni görünce ağlamaya başladı iki gün boyunca ve kucağımdan inmek istemedi. bi bakıyorum mama yememiş meyve yememiş olduğu gibi çöpte ayy sinirlerim bozuldu. Zaten birini arıyorduk ayın 24 de çıkacaktı bu bakıcı. Neyse çarşama sabah işe gittim öğlene doğru tekrar kamerayı açtım ki benim minik yavrum feryad figan ağlıyo bizim kameradaki ses özelliğini bilmiyordu bakıcı sadece görüntü görebiliyoruz sanıyordu. taktım kulaklığı birde ne duyayım kameranın önünde değiler benim gözümden sakındığım minik yavrumu nasıl azarlıyor nasıl bağırıyor yavrum korku içinde ağlıyor. Hemen evi aradı ağzıma ne geliyosa söyledim fırladığım gibi eve gittim ama bakıcıyı öldürmeye gidiyorum o denli gözüm döndü şurunu kaybetmek demenin nasıl bişi olduğunu anladım. gözümü kararttım ve aklımdan sadece o kişiyi gebertmek geçiyodu ki yıolun yarısına geldiğimde kendimi toparlayabildim. eve gidince gayet sakin ve sinirli bir şekilde çabuk eşyalarını topla defol diyebildim tek bir kelime etseydi eğer orda boğazını sıkabilirdim. Allah ım beni büyük bir sınavdan geçirdiğini düşünüyorum ve sabrımı ölçtüğünü düşünüyorum Ridacım. Hiç böyle olabileceğim aklıma gelmezdi. Neyse o gün akşam birini bulduk sağolsun görümcem sayesinde bir tanıdık . 47 yaşında 7 çocuk 5 torun sahibi bir teyze sabah gelip akşam gidiyor. 3. günü bu gün fırat ımla birlikteliğinin hayırlısı olsun diyorum canım :)
hoşbulduk canım aklım hep sizdeydi valla unutmuşlardır beni diyordum ama aklınızın bir köşesindeymişim arkadaşlık bu işte Şenizherkese günaydın arkadaşlar..yazılarınıza bi göz attım..iki gündür yokum ama bu sürede de nete giren pek olmamış gibi..
yarencim hoşgeldin canım..ben de elif gibi son zamanlarda adını sayıklar olmuştum..diyordum aceba yaren bizi terk mi etti diye ama mazeretin varmış,dönmüşsün..Allah büyük sıkıntılar vermesin yeter..
gizemcim oğluş iyileşti mi tamamen..İki aydır kimbilir neler çektiniz..Allah şifa versin bebişlere..
yasemincim mert nasıl..umarım herşey yolundadır..
elifcim sana da geçmiş olsun..minik kuş kayra ada nasıl oldu? ablası mercan da iyidir inşallah arkadaşım..Rabbim şu sıralar seni, ebru'yu ve canan'ı imtihan ediyor.. Allah malıyla, canıyla, evladıyla imtihanda olan tüm annelerin imtihanını hakkıyla verenlerden eylesin... herşeyin yoluna girdiği haberlerini almamız dileğiyle..öpüyorum sizleri..