arkadaşlar az önce bi programda süt artırıcı bi yöntemden bahsetti çocuk doktoru.sabah saat 5 de emzirmek sütü büyük ölçüde artırıyormuş.sebebi ise sabah 5 gibi vücudumuzda salgılanan bi hormon.benim oğlum sabah 5-6 gibi uyanıyor ve emiyor.gerçektende sütüm bol. birde gece düzenli uyuması için emzirip uyuttuktan sonra sabah 5e kadar uyandırmamalı,eğer uyanıyorsada emzirmeden tekrar uyutmaya çalışmak gerekirmiş.böylece bebek gece yemek yemek için değil uyumak içindir fikrine alışıyormuş.uykusu da düzene giriyormuş.
saadetcim hoşgeldin canım..bebişin nasıl..seni gördüğüme sevindim
hoşgeldin saadet nasılsın bebişin nasıl?kim bakıyo bebişe??benimde işe başlama durumum var 1-2 ay içinde belli olcak bakıcı buldum eve gelip bakıcak mecbur akrabamız yok burda(
aman canım hoşgeldin bak bebişler doğdu büyüdülerde işe bilem başlamaya başladık artıkhihoyyyt
yavrundan ayrılman çok kötü ya şimdi hep alın ondadır canım ya :teselli:
valla gülşahın durumu bizi toptan paranoyak etti zaten çok üzücü bişiy allah kimsye vermesin gülşahada sabır versin
Hoşbulduk ridacım. çok şükür bebişimde bende gayet iyiyiz. geçen hafta pazartesi günü iş başı yaptım, bunun için biraz içim buruk çok özlüyorum oğluşumu. bir kaç gündür nette sorun vardı yazdıklarım birtürlü gitmiyordu bu gün düzeldi çok şükür. sen nasılsın senin bebişin nasıl.
arkadaşlar az önce bi programda süt artırıcı bi yöntemden bahsetti çocuk doktoru.sabah saat 5 de emzirmek sütü büyük ölçüde artırıyormuş.sebebi ise sabah 5 gibi vücudumuzda salgılanan bi hormon.benim oğlum sabah 5-6 gibi uyanıyor ve emiyor.gerçektende sütüm bol. birde gece düzenli uyuması için emzirip uyuttuktan sonra sabah 5e kadar uyandırmamalı,eğer uyanıyorsada emzirmeden tekrar uyutmaya çalışmak gerekirmiş.böylece bebek gece yemek yemek için değil uyumak içindir fikrine alışıyormuş.uykusu da düzene giriyormuş.
murgizim canım çok sağol olmuş en sonunda ellerine sağlık burası çok sıcak oğluşumun gıdığı çok pişiyor sudan çıkarmıyorum ardamı kremliyorum banamısın demiyor sıcaklar bir geçsede rahatlasak artıkyarencim profil bilgilerinde nasıl yapacağını söyledim
bidaha anlatayım
http://ticker.7910.org/as1cCu70g410010MTAxMzNkanwwMDAxNDI3ZHxhcmRhIGVnZW1lbg.gif"></a>
bunu kopyala sonra kontrol paneline gir orda detya bilgilerini düzenle ye gir orda en altta kilo boy çizelgesine bunu yapıştır olmazsa söle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?