- 26 Şubat 2008
- 991
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben yoktum uzun zamandır çorludaydım kardeşim doğum yaptı annemlerde orda gezdim geldim bebişleriniz nasıl benimki iyi allaha şükür çok mız mız ama neyse öptüm güzel anneler
merhaba kızlar. 3 gündür giremiyorum nete. murgiz , mercan_dilara, ervus. teşekkür ederim bilgileriniz için. sürekli kaynatıyorum. 1 tane su biberonumuz 1 tane mama biberonumuz 1 tanede yedek biberonumuz var. Mama ve Yedek biberon cam. kaynatıyorum da ama yinede değişmesi gerek mi ucunu bilmiyordum ondan sordum yaneee. yaf 10 tane biberonu nediyorsunuz bacım ?
Canim ya mecbur o kadar olmak zorunda.Cunku ikiside biberon kullaniyor.Bazen sokaga ciktigimda 2 biberon mercana sut 3 biberon Kayra ya mama aliyorum eee eve donuncede hemen temiz biberonlera yeni sutler derken hepsi nerdeyse kullaniliyor ve sonra kaynama fasli...Anca yetiyo desem yeridir :roflol:
hergün kaynatıyorsunnnn :1shok: bacı accık çocukların bakteriye filen ihtiyacı olmasın :dance: ben o kadar titiz olamam. hergün kaynatamam yane.. ama evdeysem önce ketıl kılıklı şeyde kaynattığım kaynar suyu biberona dolduruyorum. emziğide ters koyuyorum, sonra mama suyunu ısıtıyorum ötekini döküp mama suyunu (hazırsu) kullanıyorum. :sm_cool:
Ridacim gozlerim hep seni ariyordu,ozlettin kendini....Nazecim sende oyle,Ebruda pek yok bu aralar....Ben uuzn sure giremezsem ruyalarima giriyor...Kizlar yeni anne adaylari yavas yavas gelmeye basliyor.Ocaklar,subatlar....Sira Mayisa da gelecek....Peki yenileri gelince biz ne olacagiz bilen var mi?Dagilacak mi bu guzel grup.Nasil birbirimiiz bulacagiz.Pat diye bizi kapatmazlar degil mi?Bilgisi olan var mi?
Ridacim gozlerim hep seni ariyordu,ozlettin kendini....Nazecim sende oyle,Ebruda pek yok bu aralar....Ben uuzn sure giremezsem ruyalarima giriyor...Kizlar yeni anne adaylari yavas yavas gelmeye basliyor.Ocaklar,subatlar....Sira Mayisa da gelecek....Peki yenileri gelince biz ne olacagiz bilen var mi?Dagilacak mi bu guzel grup.Nasil birbirimiiz bulacagiz.Pat diye bizi kapatmazlar degil mi?Bilgisi olan var mi?