Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çay kaşığıyla 4-5 damla veriyorum ben..doktora sordum fazla mı diye
Birşey olmaz dedi..
yasemincim bu arada ben kalça usg çektiremedim..rotavirus ve pnömokok gibi aşıları da yaptırmadım..
sorun olmaz inşallah..
mercan geçmiş olsun bebişine. bizim bile kan şekerimiz düştüğü zaman nasıl oluyoruz. birde benim aklıma birşey geldi. hani böyle çok korktuğun zaman dizlerinin bağı çözülürya o zaman istemsiz olarak dizlerin birbirne çarpmaya başlar acaba Kayra elini bırakınca beşik sallandığı için korkuyor olabilir mi? benim kızımda hafif yarı uykulu dönerken hızlı dönünce beşik sallanıyor o zaman korkuyor düşüyormuş gibi gözlerini açıyor tutunacak yer arıyor. o yüzden koyarken falan çok dikkatli koyuyorum beşiği sallamamak için. yinede şeker düşmesi de olabilir bilmiyorum.
kızlar birde hatice ceren çok az mama yiyor kakası hala yeşil. havalar çok sıcak ondan yemiyor olabilir mi? 3 saate bir anca 100 mg mama yiyor. gece yatmadan 120 mg yapıp yediriyorum taa sabah 6 ya kadar banamısın demiyor kalkıp mama yapmasam onuda yemiyecek bekliyorum ağladığında vereyim diye ama uyanmıyor. uyuyor.napsam bilmiyorum
Yasemincim mert babasini ozluyor olabilir mi?Mercan bebekken aksam babasinin koynunda uyumaya alismisti.Sonra turkiyeye tatile gittigimde geceleri uyumaz oldu,uyusa da uykusunda agliyordu.Bende kafayi yiyecektim.Sonra annemin aklina geldi acaba cocuk babayi mi ariyor dedi.Allahtan esimin bir tshirt u kalmis yatagina onu koydum ,koklaya koklaya uyudu.....Mercan buyudu hala ilk babsiyla bi kestirip,sonra yatagina yatar...
Kizlar bu arada esimin gecen hafta kilolarima laf soylemesini cok kizdim .Diyete ve spora basladim.2 sokak yanimda spor salonuna yazildim...Sabah 6 da gidiyorum ,birde aksam 9-10 gibi.Esim anca o zaman evde .Ben geldigimde mercani babasinin koynunda uyumus buluyorum.O kadar tatlilar ki.Esimle bu kilo konuusnda iddiaya girdik.4 ayda 15 kilo vericem 500$ alicam.Belki beni azimlendirir dedim.Insallah veririm.Birde su ricayla konustugumuz parafinli sortu giyiyorum.Anlayacaginiz tum kozlarimi oynuyorum
kizlar bisey sorcam kizim 3 aya girdi gec gec acımaya basladı 2-3 saatda bir yemeye başladı bu normalmı doktor normal dıo ama bide sizlere soriim
gizemcim bende huggies kullanıyorum ilk oğlumada ondna kullanmıştım baya memnunum mertte sadece yeni doğduğunda pişik oldu bi daha da olmadı.altını açık tut havalansın birde her kaka yapışında yıka pişik varsa ve mutlaka koruyucu kremini sür ben can bebe popo krem diye kıytırık bi krem kullanıyorum baya iyi koruyo.kremin içinde çinko oksit olması gerekiyormuş alırken ona dikkat et.