kaydirigubbakcemile5günaydın 2007 mayıs anneleri:))) bizi kimse ayıramazzzz yine buluşuruz bi yerde :lepi:yazdıklarınızı okudum....
ridacım demek işe başladın bende 1 eylülde başlıcam ramazanın ilk günü:çok üzgünüm: migren atağı,oğlullarımın hasreti ve ilk iş günü bunların hepsini aynı gün nasıl kaldırıcam bilmiyorum hemde başka bir bölüme başlıcam yeni ortam ve iş arkadaşları :bbo:benim durumum senden daha vahimmm ha birde yeni bakıcı var eve gelicek....
mercancım 10 biberon kullanmana doğal mercanın ne kadar su ve süt içtiğini düşünürsekyerimseniben ben kurstayken mamayı biberonla alamamış mert az geldiği için ağlamış aldığım bieron ucundan mama gelmesi için çekmesi gerekiyor anne memesi gibi az geliyo ama tek ucu var anne memesi gibi bir kaç delik olasaydı iyi olurdu kaşıkla vermişler bakıcı da biberonda hazırlayıp kaşıkla vercek mamayı.sen hangi mamayı kullanıyorsun belki burda da vardır?milupa aptamil 2alıcam 4 aylık olunca
murgiz hadi bakalım yuvana ve kocana kavuşuyorsun gözün aydın ama evde yalnız kalınca bebekle ilgilenmesi biraz zor gelicektir malum anneanne ve dede ilgileniyordua.s
ebrucum eşine ne uzmanı olacak hayırlısıyla? ben bakıcı parası mahmudun kreşi, felan derken azcık bişey kalıyor maaşımdan ama sırf sigortam yatsın diye çalışıcam ne olur ne olmaz ilerde az da olsa ufacık bir maaş bana lazım olabilir herzaman bu kazanç ve refah içinde yaşamayabiliriz çocuklar büyüyüp gidicek anne babaya bakasa şans olur bakmazsa maaşımla bi huzur evine giderim
geleceğimizi düşünmemiz lazım o yüzden iş bulursan çalışmanda fayda var derim arkadaşım...
ervus saadet drydenisss sizlerede bol bol selamlarkaydirigubbakcemile5 ve ismini hatırlayamadıklarımada ...
beni sorarsanız eşimden oğlumdan uzaktayım ölzedim yaasenağlama 1 hafta sonra gelicekelr hayırlısıyla ama mert çok huzursuz uykusu hiç yok gibi gündüz kafayı yicem niye böyle nalamaıyorum ana kucağında da durmuyo önceden duruyodu yatırınca ağlıyo baya bi anlamadım ki şimdi yatırdım da öyle girdim kk ya baaklım kaç dk uyucak kafamçokkarıştı