2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Gulsahin olayindan sonra paronayaklastim ..Zaten cok etkilenmistim ama bilinc altim daha cok etkilenmis sanirim.Dun yatmadan once Kayrayi kontol etmeye yanina gittim.Evde 24 saat klima calistigi icin bayagi soguk luyor.Yatarken hm kalin giydiriyorum hemde pelus gibi battaniyesi var onu ortuyorum bi baktim cocuk gorunmuyor..Battaniyeyi tepesine kadra cekmis...Hemne aldim ustunden ...Uyanmasin diye isigi da yakmamistim, o loslukta nefes almiyor sandim .Aldigin gibi sallamaya basladim deli gibi...Gozunu acmasi bir kac saniye surdu ama siz bana sorun,bir asir gibiydi.Omrumden 20 il itmistir rahat....Dizlerimin bagi cozuldu...Rahatlayinca da basladim aglamya,zaten esime de kizmistim hepsi aradan cikti.....
 
Bu arada Yasemincim alemsin....Sabah sabah iyi geldi cok guldum.Yok canim isi bitince cekilmiyor ama biliyorsunuz ereksiyonun basindan itibaren minnacik bile olsa sperm geliyo ve o zati muhteremlerin de 1 tanesi bile yetiyor.Allahin gucune gitmesin ama kimisi ugrasir olmaz, biz de de adam ceketini atsa hamile kaliyorum hesabi.Benim bir arkadasim var dr tavsiye etmis iliskiden sonra bir sure ayaga kalkmadan yat bekle hatta ayaklarini biraz yuksekte tut diye....1 oglu var 2. istiyorlar 1 senedir ama olmuyor bir turlu...Kiizn kaynanasi gelip gidip laf sokuyor,bi cocuk bile yapamdin hala diye...O da cevabini vermis.kisir degilim merak etmeyin benim 1cogum var zaten demis.Kadinda mosmor olmus :eek:klava:
 
Yaseminciğim boşver şu kocaları...gamyoncuiremsu onlar istiyorki giyin süslen makyaj yap şöyle cilvelen bacak bacak üstüne at otur..biz koşuşturmadan akşama sefil oluyoruz birde kilo eklenince idareten evde ne olursa giyiniyoruz..ama beklentiler farklı..herşeye nasıl yetişeceğiz bilmiyorum ki!mükemmel anne,mükemmel eş,abla,kardeş,temizlikçi,hizmetkar,yatakta süperkadın...vs olamayızki...herşeye mükemmel olarak nasıl yetişeceğiz yahuu..makinemiyiz biz,üstelik kaç ay önce doğum yapmışız..
Geçengün bizimkide yemek yerken göbeğe bak göbeğe eskiden bir makyaj yapardın saçlarına fön çektiridin falan filan dedi..dedi..güldü sonra...bir sinir oldum ,cocuktan kuaföre mi gidebiliyorum,zaten cok sıcak..birde sen kendi göbeğine bak birde doğursan ne olurdun dedim ama gel bana sor..şiştim sinirden sonrada amaan dedim..konuşsun dursun :mymeka:
 
Ayperincim evet bugundu cok tesekkurederim....Iyi gecti sayilmaz.SU KOCAMI BAZEN ANLAMIYORUM..:1no2: :1no2: .Butun gun canim cikti kus sutu eksik bir sofra kurdum.Ama artik oluyordum ..Evin her yerine mumlar koydum.muzik desen love story caliyor.Esim ne yapti dersiniz.....Kardesini ve amca oglunu da getirdi,yemek boyunca is konustular....Yemekten sonra en azindan sofrayi toplamama yardim eder demistim ,cunku ayakta durmaktan ayaklarim davul gibi olmustu ...O ise soyle dedi elifcim biiyorum kizacaksin ama biizm calismaya devam etmemiz lazim ,sadece yeek icin geldik...A ma soz sen yatmadan yetiisirim....Evet gece 1e dogru geldi.Bende uyuyomus gibi yaptim ...Biraz uyandirmay calisti utanmaz adam bi de eeeeeeeee bugunu kutlamaycak miyiz demez mi :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: Uzun bir sure avucunu yalar,konusmuyoirum dunden beri..senağlama

Halbu ki pazartesi gunu cok romantikti senağlama


Mercancığım,işte çokşey hayal ediyoruz ama hayaller istediğimiz gibi gerçekleşmiyor malesef...üzüldüm canım nediyeyim..süprizzzzz emeğine,düşüncelerine,planlarına,uğraşına...neyse çokta kızgınlığını uzatma bence ,doğum günündeki süprizlerini düşün...belki hakikaten işi vardı,ayarlayamadı kendinibenneyaptımki
 
Ervuscuğum hoşgeldin bizde seni özledik :)

Mercancım takma kafana keşke eşine süpriz yapacağını söyleseydin eminim bilerek yapmamıştır..Yemekte başkaları da olduğu için sana da bişey söylememiştir ..Bu arada şöyle düşün demek ki hazırladığın yemekte başkalarınında rızkı varmış..Sofranız bereketlenmiştir canım ya..Misafir bereket demektir..Sıkma canını..

Korunma meselesini en az düşünen benim sanırım 3 ayda toplamda 4 kez ilişkiye girmiş biriyim..Üstelik sebebide ben değilim..Heralde artık eşimin göz zevkine hitap etmiyorum kaydirigubbakcemile3 Gerçi o da benimkine pek hitap etmiyo napalım ikimizde 15 kilo verene kadar kardeş kardeş otururuz karşılıklı -tatlicadiarzu-

Giysi konusunda da sıkıntım yok hamileyken giydiğim geceliklerle dışarı çıkarken giydiğim gri eşofmanımdan başka giyecek bişeyim yok çünkü..Almakta istemiyorum açıkçası..Çünkü eşimle son alışverişe çıktığımızda sinirden nerdeyse sütüm kesiliyordu..Bir daha yaşamak istemiyorum aynı şeyleri..Üstelik vücudumuda beğenmediğim için giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum..Moralim bozulacağına bir süre böyle takılayım..

Gülşah'ın başına gelenleri sizden öğrendim gerçekten çok acı..İnsan bunu kelimelere dökemez sanırım..Allah yardımcısı olsun..Allah bebeklerimizi koruyup kollasın, bize bağışlasın..Benim annemde ilk iki kızını daha çok küçüklerken kaybetmiş..Ama Allah sabrını veriyor sanırım..
 
teşekkürler kızlar yanımda birsürü arkadaşımın olaması beni mutlu ediyor:1hug:herşeyi paylaşıyoruzkaydirigubbakcemile5 eşim o lafından sonra baya pişman olmuş zorunlu haller dışında konuşmadım acısını çıkardım hep laf soktum anası olduğu içinde ağız tadıyla kacga bile edemiyorum ya:1closedeyes: mahmud anne kime küstün diyor babana diyorum anne ona kızma sev onu diyo:1shok: laflara bak:roflol: neyse gece de baya bi özürler öpücükler vee:eek: neyse işte barıştık zaten gidicekelr 3 gün sonra özlücemsenağlama işte erkekler böyşe düşüncesiz laflar ediyorlar.

korunma işini eşim yapıyor baya bilinçli :jeyyar:3.bir çocuk için çooooookk erken
 
bugün eşimin halasının torununun düğünü var akşam uzakta olacak sanıyordum o yüzden biz mertle gitmeyiz siz gidin diyodum meğer yakındaymış akşam 7 de mertin uyku saatide 9.30 eşime dedim ki annenle gidin 9.30 anneni getir mert uyumuş olur büyük ihtimalle ben gideyim dedim o da olur dedi kayınvalideme de söyleyim alınır felan dedim kadın ne diyo bak ' merti de götürsek olmazmı ' bende dedim anne düğün salonuna niye götüreyim kalabalık çocuğun uyku saati kaçar ne gerek var dedim.o da bişey demedi:kızgın: nasıl sinir oldum bende dedim 'anne halaya katılcaksan o ayrı tabi' dedim:roflol: yok benmi felan dedi gitim eşime söylendim bende yok ben getirrim hallderim dedi 70 yaşına gelmiş 2 saat düğünde durmak neyine yetmiyosa halaya katılacak galibafisfisfis
 
Yasemincim hepimiz de benzer sorunlar yasaniyor...Bazen insana moral veriyor cunku olayi yasarken "aaaa bak yalniz degilim ,bu sikintilari benden fersah fersah uzakta ki arkadasimlarimda yasiyor" diyor insan....Bunu neden soyledim....Esim evlilik yildonumu fiyaskosundan sonra ve asiri calismasinin bende yarattigi patlamaya hazir bomba etkiisnden korktugu icin bizi su parkina goturdu...ben ,esim ,kayra,mercan ve esimin kuzeni gittik.Yolda zaten ilk gicikli kahvalti mol;asi verdigimiz de oldu...Sen nerene yiyorsun ,yaglarindan yesene biraz.Diyete baslamak iicn niye bekliyorsun.Bende bu hafta hep kutlamalar var hafataya baslarim demistim.Baslayinca bozmak istemiyoirum..Gidene kadar soyendi durdu.Gidince tabi daha beter...Beyefendinin goz zevkini bozuyormuusm artik.Mayoyla mi girmeyi dusunuyormusum.Ben kendimi biliyorum dedim zaten mayonun ustune kucuk bir sort giydim birde fazla yanmamak icin kayarken askili tshirtum vardi...Sinirden beraber hic kaymadik.bende cocuklari biraktim dur ben kayip geliyorum sonra sen gidersin dedim .Ama gitmedim...butun gun cocuk bakmak zorunda kaldi..

Ona bakilirsa onunda boyu uzun degil benden cok az kisa bile...(Kizlarin boyu bana benzemis allahatn simdiden uuzunlar :teytey: :dance:) Ben sana bisey diyor muyum dedim...Benim bir ihtimalde olsa kilo verme sansim var,hic olmadi sana inat yaglarimi c ektiririm ama sen kendini de yirtsan uzayamazsin...Resmen tum gun birbiirmizi cokertmek icin psikolojik savas verdi.Ikimizde etkilenmiyormus gibi gorunup sakaya vurduk ama cok uzuldum uffffffff.Ustelikten amerika gibi bir ulkedeyiz yaaa nufuusn neredeyse yariisi obez.Su parkinda etrafa bakinca kendimi dal gibi bile hissettim....:lepi::lepi:
 
kızlar ya ben yokken kaynatmışsınız baya kaçırdım ben hafta sonu gezmeye dolaşmaya gidicekken plan değişti eşimin akrabasının yazlığına gittik kaldık orda 2 gece pc götürmüştük orda unuttuk bugün geldi.

bu kaynana ve kocaların hikayeleri bitmez. mercancığımya bu kocaların ayarı yok ya doğum gününe nekadar özenmişti evlilik yıldönümü nasıl geçmiş. sanki o gün o romantiklikleri yapam o adam değilmiş sanki neyse ya sağlık olsun.

gülşahı bende okuduğumdan beri paranoyak oldum çok etkilendim söylesemmi söylemesemmi derken sizi üzmemek için söylememiştim. biliyordum etkileneceğinizi sizlerinde.

buarada yarın tatile çıkıyoruz 10 gün felan yokum. nasıl olucak bilmiyorum ama daha hazır değilim. ve şuanda haber geldi çaya misafir geliyor sonra devam ederim öptüm sizi kızlar....
 
kızlar benim uykun kaçtı çay içtimya geç saate uykumu kaçırdı. valiz hazırlıcağıma oturdum pc başına. oğluşa telsiz aldım kendimede emzirme önlüğü netten. lağzım oluyor baya. gittiğim yerlerde yazlıkta filan çıkıyorum dışarı oturmaya oğluş içerde bırakamıyorum uyanır sesini duyamam diye dışarda gürültü patırtı uyuyamıyor ikimizde zorlanıyoruz. ikiside gerekli baya bana dışarıda çok çıkıyorumya yolculuktada lazım olucak diye aldım inş yarına yani bugüne yetişir bu sabah değil perşembe sabahı çıkıyormuşuz yola erkenden. eşimin memleketi trabzona gidicez direk 3-4gün kalıp şehir şehir geze geze gelicez. busene böyle yapalım dedim. şöyle güzl bi otele filan gitsen busene deniz işi bana pek yaramıyacağı için seneye gideriz dedim. hafta sonu yazlıktayken havuza girdim durdum baya rahatsız etmedi busefer beni diye. dün karnım bi şişti kocaman oldu. rezene içtim yürüdüm tempolu yarım saat filanda biraz indi rahatladım acayip rahatsız oldum. oyüzden karada yapalım dedik tatili.

betül kııııs sen çok gezdin varmı tavsiye edeceğin biyer gidelim yolumuzun üstünde. gezin görün konaklayın dediğin.
 
kızlar benim uykun kaçtı çay içtimya geç saate uykumu kaçırdı. valiz hazırlıcağıma oturdum pc başına. oğluşa telsiz aldım kendimede emzirme önlüğü netten. lağzım oluyor baya. gittiğim yerlerde yazlıkta filan çıkıyorum dışarı oturmaya oğluş içerde bırakamıyorum uyanır sesini duyamam diye dışarda gürültü patırtı uyuyamıyor ikimizde zorlanıyoruz. ikiside gerekli baya bana dışarıda çok çıkıyorumya yolculuktada lazım olucak diye aldım inş yarına yani bugüne yetişir bu sabah değil perşembe sabahı çıkıyormuşuz yola erkenden. eşimin memleketi trabzona gidicez direk 3-4gün kalıp şehir şehir geze geze gelicez. busene böyle yapalım dedim. şöyle güzl bi otele filan gitsen busene deniz işi bana pek yaramıyacağı için seneye gideriz dedim. hafta sonu yazlıktayken havuza girdim durdum baya rahatsız etmedi busefer beni diye. dün karnım bi şişti kocaman oldu. rezene içtim yürüdüm tempolu yarım saat filanda biraz indi rahatladım acayip rahatsız oldum. oyüzden karada yapalım dedik tatili.

betül kııııs sen çok gezdin varmı tavsiye edeceğin biyer gidelim yolumuzun üstünde. gezin görün konaklayın dediğin.

KARDELENCIM, sana iyi yolculuklar....Seni ozleyecegiz,cabuk don...Allah icine sindirsin ,umarim problemsiz bir tatil olur senin bebiisn icin :lepi:
 
Kizlar su , aquaparkin cok buyuk bir faydasi oldu bize......Mercan pat diye wc ye alisti....O gun su havuz icin olan bezlerden baglamistim her ihtimale karsi.Ama Mercana dedim ki eger cisini havuza yaparsan bizi havuza almazlar,yapmaman lazim.Bak Kayranin bezi var diye havuza sokmuyorlar dedim tamam dedi...3 gundur yapmiyor....Arada minnacik kazalar oluyor ama ....ne yapalim..Aksam guvenemedigim iicn bagliyorum .Insallah bu iste boylece bitmistir artik.Gecen sefer de tam alisti derken sil bastan geri donmustuk....Artik ikisine beraber bez yetistiremiyordum.100 luk buyuk kolilerle aliyorum bezi hafatyi bulmuyordu....:teytey:
 
KARDELENCIM, sana iyi yolculuklar....Seni ozleyecegiz,cabuk don...Allah icine sindirsin ,umarim problemsiz bir tatil olur senin bebiisn icin :lepi:

insallah canım sağol iyi dilerklerin için bende hepinizi çok özlücem:1hug:

mercanında wc olayının bittiğine çok sevindim rahatlamışsındır birazda olsa. iki çocuğun bezi çok zor yiğenlerimden biliyorum hele bide ishal olmuşlarsa allaaaaah peş peşe birini alıyor öbürü canı çıkıyor kadının
 
Son düzenleme:
kardelencim iyi tatiller yol üstündeki bütün şehirleri gez....
mercancım çok sevindim kızının wc alışmasına ama sana tavsiye gece de bağlama gece 2 sefer wc götürsen alışır zaten ben öyle yaptım birde yatmadan 2 saat önce süt içirme içirirsen 3 kere kaldır wc ye :))

eşim kayınvalide ve mahmud yarın erzuruma gidiyorlar ben ve mert evdeyiz görümcemin kızı yanımda kalıcak.ben gitmek istemedim 2 çocukla eve tıkılıp kalıcaktım sinir olucama evimde otururum daha iyi dedim eşim memleketini gezsin kardeşelrini görsün ama oğlumu ve onu çok özlücem şimdiden nasıl kavuşcamızı merak diyorum yarın kesin ağlarım yaaa .....
 
ay kızlar eşler konusunda hepiniz çok tatlısınız hepinizi çok seviyom be:)
benim kocişte ben burdayken ev aldı içini yaptırdı taşıdı hatta yerleşti bilem bu yeni ev daha güzel ve daha sıcak olcak inş içinide bayağı güzel yapmış sağolsun kocişimmmmme
mercancım mercanın tuvalet alışkanlığına çok sevindim ama yaseminin dedği gibi geceleri kaldırman gerekiyo anname hep öyle der gece altını bağlarsan çoçuk alışmaz diye
kardelen maşalh kıs ne güzel gezdin iyi tatliler olsun size
 
ay kızlar eşler konusunda hepiniz çok tatlısınız hepinizi çok seviyom be:)Şeniz
benim kocişte ben burdayken ev aldı içini yaptırdı taşıdı hatta yerleşti bilem bu yeni ev daha güzel ve daha sıcak olcak inş içinide bayağı güzel yapmış sağolsun kocişimmmmmehihoyyyt
mercancım mercanın tuvalet alışkanlığına çok sevindim ama yaseminin dedği gibi geceleri kaldırman gerekiyo anname hep öyle der gece altını bağlarsan çoçuk alışmaz diye
kardelen maşalh kıs ne güzel gezdin iyi tatliler olsun size:içelim:
 
kardelencim iyi tatiller yol üstündeki bütün şehirleri gez....
mercancım çok sevindim kızının wc alışmasına ama sana tavsiye gece de bağlama gece 2 sefer wc götürsen alışır zaten ben öyle yaptım birde yatmadan 2 saat önce süt içirme içirirsen 3 kere kaldır wc ye :))

eşim kayınvalide ve mahmud yarın erzuruma gidiyorlar ben ve mert evdeyiz görümcemin kızı yanımda kalıcak.ben gitmek istemedim 2 çocukla eve tıkılıp kalıcaktım sinir olucama evimde otururum daha iyi dedim eşim memleketini gezsin kardeşelrini görsün ama oğlumu ve onu çok özlücem şimdiden nasıl kavuşcamızı merak diyorum yarın kesin ağlarım yaaa .....

mrb yasemincim tatil konusunda bende seninle aynı fikirdeyim. 2 çocukla eziyet çekiceğime evimde otururum daha ii ama onlarda gidince hüzünlü oluyo hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah canım seneye beraber gidersiniz bizimde gittiğimiz yer sinop dağ başında tek tük evler kimsecikler yok ben hiç sevmiyprum ama eşim çok seviyo:KK43: bu sene yırttık bakalım seneey nolcak:)
 
bide 3 yaşındaki oğlumu bende alıştıramadım bezleyince alışmaz diye bezlemiyeyim diyorum ooo bi bakıyorum ki seler almış her tarafı:KK43: bende beliyorum hem bigün kaldırdım gece işemedi hiç gündüz tuvaletine de 1 sende alıştı görümcemin ondan 1zhafta küçük oğlu var o 1 haftada alıştırdı hemde geceleri söylüyomuş çişini moarlim bozuluyo yaa:KK43:(benmi beceremedim yoksa çocuktanmı anlamadım
 
ebrucum süpersin kız döktürmüşsün yine a.s bütün söylediklerin doğru canım çocuk yetiştirmek çok önemli işte o çocuğun ve ailenin tüm hayatını etkiliyor ayrıcada çocuğun ilerde kuracağı yuvayı ve onunda çocuklarını etkiliyor...umarım eşinle ortak bir noktada buluşursunuz.

benim kayınvalide de abuk sabuk konuşuyo ya cahilliğine veriyorum ama bazende çok sinir ediyo beni neyse biraz önce gittiler ama oğlum ve kocişte gitti :KK43:(( oğlum gitmek için can atıyodu anne kapıyı ben kapatırım diye paatt diye bi çekti kapıyı giderken kapattı yüzüme :))) pek sevinçliydi.meram alperencim demek sende benim gibi evini tercih ettin dediğin gibi bu sene yırttık ama seneye bebeği görmeyi kesin isterlerbenneyaptımki...oğlunun wc alışkanlığı içinde sen 2 saatte bir soracaksın gündüz çiş varmı diye bez bağlama oyuna dalıp unutuyorlar çünkü bi kaç kez altına yapar rahatsız olur alışır ama gece bağlarsan o zaman çocuğa gündüz altına yapma ama gece yapabilirsin demiş oluyorsun ve gece işemeleri baya bi sürüyomuş.başka çocuklarla karşılaştırma çocuğunu tatlım her çocuk farklı olur bazısı 2 yaşında öğreniyo bazısı 3 benim oğlumda 3 yaşında öğrendi çükü uykusundan hiç kuru kalkmıyordu mayıs anneleri bilirler bende alıştırana kadar baya uğraştım gece günüdüzü bir alıştırdım yatağına alez al çarşafını değiştir annecim çişin gelince söyle de sakın kızma..birde sen ver wc alışkanlığını anneanne vs başkası karışmasın.babanne diyoki erzuruma gidince olurya kaza felan olur gece bez bağlarız dedi benmde hayır kesinlikle dedim babası zaten izin vermezde yatağın altına naylon serin dedim....:1hug:
 
X