Ayperincim evet bugundu cok tesekkurederim....Iyi gecti sayilmaz.SU KOCAMI BAZEN ANLAMIYORUM..:1no2: :1no2: .Butun gun canim cikti kus sutu eksik bir sofra kurdum.Ama artik oluyordum ..Evin her yerine mumlar koydum.muzik desen love story caliyor.Esim ne yapti dersiniz.....Kardesini ve amca oglunu da getirdi,yemek boyunca is konustular....Yemekten sonra en azindan sofrayi toplamama yardim eder demistim ,cunku ayakta durmaktan ayaklarim davul gibi olmustu ...O ise soyle dedi elifcim biiyorum kizacaksin ama biizm calismaya devam etmemiz lazim ,sadece yeek icin geldik...A ma soz sen yatmadan yetiisirim....Evet gece 1e dogru geldi.Bende uyuyomus gibi yaptim ...Biraz uyandirmay calisti utanmaz adam bi de eeeeeeeee bugunu kutlamaycak miyiz demez miklava: klava: klava: Uzun bir sure avucunu yalar,konusmuyoirum dunden beri..senağlama
Halbu ki pazartesi gunu cok romantikti senağlama
kızlar benim uykun kaçtı çay içtimya geç saate uykumu kaçırdı. valiz hazırlıcağıma oturdum pc başına. oğluşa telsiz aldım kendimede emzirme önlüğü netten. lağzım oluyor baya. gittiğim yerlerde yazlıkta filan çıkıyorum dışarı oturmaya oğluş içerde bırakamıyorum uyanır sesini duyamam diye dışarda gürültü patırtı uyuyamıyor ikimizde zorlanıyoruz. ikiside gerekli baya bana dışarıda çok çıkıyorumya yolculuktada lazım olucak diye aldım inş yarına yani bugüne yetişir bu sabah değil perşembe sabahı çıkıyormuşuz yola erkenden. eşimin memleketi trabzona gidicez direk 3-4gün kalıp şehir şehir geze geze gelicez. busene böyle yapalım dedim. şöyle güzl bi otele filan gitsen busene deniz işi bana pek yaramıyacağı için seneye gideriz dedim. hafta sonu yazlıktayken havuza girdim durdum baya rahatsız etmedi busefer beni diye. dün karnım bi şişti kocaman oldu. rezene içtim yürüdüm tempolu yarım saat filanda biraz indi rahatladım acayip rahatsız oldum. oyüzden karada yapalım dedik tatili.
betül kııııs sen çok gezdin varmı tavsiye edeceğin biyer gidelim yolumuzun üstünde. gezin görün konaklayın dediğin.
KARDELENCIM, sana iyi yolculuklar....Seni ozleyecegiz,cabuk don...Allah icine sindirsin ,umarim problemsiz bir tatil olur senin bebiisn icin :lepi:
kardelencim iyi tatiller yol üstündeki bütün şehirleri gez....
mercancım çok sevindim kızının wc alışmasına ama sana tavsiye gece de bağlama gece 2 sefer wc götürsen alışır zaten ben öyle yaptım birde yatmadan 2 saat önce süt içirme içirirsen 3 kere kaldır wc ye :))
eşim kayınvalide ve mahmud yarın erzuruma gidiyorlar ben ve mert evdeyiz görümcemin kızı yanımda kalıcak.ben gitmek istemedim 2 çocukla eve tıkılıp kalıcaktım sinir olucama evimde otururum daha iyi dedim eşim memleketini gezsin kardeşelrini görsün ama oğlumu ve onu çok özlücem şimdiden nasıl kavuşcamızı merak diyorum yarın kesin ağlarım yaaa .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?